Zlín sledge – S. T. Eagles 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
SHK LAPP Zlín
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:0)
SHC South Tirol Eagles
Sobota 08.09.2018, 11:30 • PSG aréna • Lapp Cup Zlín (sledge hokej)
Partner:
    KUBEŠ - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SHK LAPP Zlín.
    Autorem vítězné branky je PAVEL KUBEŠ.
     
    48:57
    Zapletal vyrazil do útoku a před branku se mu nabízel Geier. Ten dostal přihrávku, ale než ji stihl zpracovat, Kanestrin se přesunul a srazil jeho střelu stranou.
     
    44:45
    Po krásné akci Pavla Kubeše šli Zlínští ve třech proti brankáři. Zdeněk Hábl se ale rozhodl vzít akci na sebe a vystřelil mimo branku.
     
    40:55
    Hosté šli do přečíslení a Larch předložil puk před prázdnou branku Kalegarisovi, který v obrovské šanci nastřelil jen boční síť!
     
    38:42
    Kubeš s Háblem a Joppou vyrazili do přečíslení. Zdeněk Hábl se pokusil puk přistrčit Joppovi na druhou tyč, ale do přihrávky na poslední chvíli zasáhl vracející se obránce.
    36:06 JOPPA - 2:2
     
    36:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    MARTIN JOPPA trestá faul italského útočníka a přesnou střelou do levého horního rohu branky vyrovnává! Asistence: Pavel Julina.
     
    35:22
    Stefan Kerschbaumer (STE) ostře najel do Zdeňka Hábla a rozhodčí jej posílají na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    33:14
    Julina ukryl svou střelu za obránce a Kanestrin měl hodně co dělat, aby na puk dosáhl.
     
    29:45
    Po buly se puku zmocnil Joppa a vystřelil jen za branku. Tam si puk ale sebral Geier, který se vydal kolem opačné tyč než Kanestrin očekával, opět se mu však puk připletl pod saně.
     
    28:48
    Zlín vybojoval puk a Geier nabídl puk na druhou tyč Davidu Háblovi, jehož ale fantasticky vychytal brankář hostů!
    26:58 GEIER - 1:2
     
    26:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nakonec se Lappáci ale přece jen dočkali snížení a jsou zpátky ve hře! MICHAL GEIER už svou další šanci nezahodil a zamířil přesně pod horní tyč! Asistence: Pavel Julina, Martin Joppa.
     
    26:45
    Joppa si vytvořil prostor a dostal se ke střele. Puk se o bránícího hráče odrazil ke Geierovi, který si objel branku, ale v klíčové chvíli se mu puk zamotal do saní.
     
    23:48
    Je tady první přesilovka dnešního zápasu. Dvě minuty za držení si odpyká Pavel Julina (ZLS).
    19:12 LANZA - 0:2
     
    19:12
    S. T. Eagles právě vstřelili branku!
    Tohle nevypadá pro zlínské fanoušky dobře. Krátce po prvním gólu přichází druhý, když GABRIELE LANZA poslal puk s drobnou tečí domácího hráče do Matouškovy branky. Asistence: Gianluca Cavaliere, Stefan Kafmann.
    17:48 WINKLER - 0:1
     
    17:48
    S. T. Eagles právě vstřelili branku!
    Slavné pořekadlo "Nedáš – dostaneš" platí i tentokrát. Kafmann vystřelil z vrcholu kruhů a Matoušek jeo pokus vyrazil jen před sebe. Tam číhal WERNER WINKLER, který protlačil puk pod tělem zlínského brankáře. Asistence: Stephan Kafmann.
     
    16:56
    Joppa, Turic a Ligda jeli do přečíslení roti jedinému obránci. Třetí jmenovaný si dokázal vytvořit prostor, položil si obránce i brankáře a střílel do prakticky nehlídané branky. Zasáhl ale jen tyč.
     
    16:12
    Kalegaris přihrál jen k Zapletalovi, který posunul puk na střed hřiště Pavlu Kubešovi. Ten okamžitě střílel, ale Kanestrin vytáhl další skvělý zákrok!
     
    14:44
    Kalegaris unikl zlínské obraně, ale Zdeněk Hábl se fantasticky vrátil a puk mu stihl vypíchnout!
     
    12:14
    Julina se musel hnát zpátky opravdu rychle, poněvadž tři italští hráči se ocitli za obranou Zlína! Nakonec se stihl vrátit tak, aby Kalegaris neriskoval přihrávku a zkusil zakončit střelou. Zasáhl ale jen horní tyč.
     
    11:31
    Kalegaris se hnal proti jedinému zlínskému obránci a dostal se i ke střele. Matoušek jeho pokus srazil betonem.
     
    10:24
    Ligda hledal před brankou volného Rauše, který by si navíc mohl poté ťuknout puk s Joppou, ale zlínský útočník se po puku natahoval marně.
     
    09:59
    Ligda z rohu přistrčil puk na Joppu, který protáhl Kanestrina svižnou střelou na bližší tyč.
     
    05:01
    Zapletal ze středního pásma nahodil puk směrem na branku. Kotouč se odrazil od jednoho z bránících hráčů přímo na hokejku Geiera, kterého ale včas zablokoval vracející se soupeř.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 27. Geier (Joppa, Julina), 37. Joppa (Julina), rozh. náj. Kubeš – 18. Winkler (Kafmann), 20. Lanza (Cavaliere, Kafmann)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Joppa (ZLS)
    0:0   Larch (STE)
    2. série:
    1:0   Geier (ZLS)
    1:1   Kalegaris (STE)
    3. série:
    2:1   Kubeš (ZLS)
    2:1   Depaoli (STE)


    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina, Z. Hábl, Zapletal, Kubeš – Geier, Joppa, D. Hábl, Ligda (C), Turic, Doležal, Rauš.
    SHC South Tirol Eagles: Kanestrin (Kasslatter) – Ambrosi, Cavaliere, Planker – Depaoli, Enderle, Kafmann, Kalegaris, Kerschbaumer, Larch, Torella, Winkler, Lanza, Macri.
    thejrc.org