Havířov – Technika Brno 10:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
10:2 (6:0, 3:0, 1:2 - N 0:1)
Technika Hockey Brno
Neděle 09.09.2018, 12:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    61:49
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika přežila dvě šance AZetu a pak z protiakce dokázal ROMAN KUČÍREK protlačit puk za Nowaka. Asistence Šimon Groch. (17:11:54)
     
    50:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme tady kulatou desítku v hostující síti a hattrick k tomu! MICHAL KUSAK stihl v pádu před brankou ztečovat Pavlačkovo nahození. Asistence Martin Pavlačka.
     
    47:16
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku. ŠIMON GROCH se dobře zorientoval ve skrumáži a poslal puk do havířovské klece. Asistence Lukáš Přidal a Michal Fornal.
     
    43:55
    Technika právě vstřelila branku!
    Chyba domácích na vlastní modré, hosté rychle otočili hru a snižují. LUKÁŠ PŘIDAL využil přihrávku Hrnčíře od pravého mnatinelu a sám před Nowakem se trefil přesně k tyči. Asistence Tadeáš Hrnčíř.
     
    39:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Párádní samostatná akce ZDEŇKA DOBEŠE, který zachytil hostující vyhození na vlastní modré, rychle zaútočil, prohnal se kolem obránců a prostřelil brankáře – 9:0. Bez asistence.
     
    34:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Parádní rychlá akce AZetu přináší osmý gól. Horváth sklepl ve středním pásmu Křivohlávkův pas do jízdy přímo na hůl GABRIELA SZTURCE a ten samostatný únik zakončil parádním blafákem. Asistence Kevin Horváth a Milan Křivohlávek.
     
    31:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka AZetu. Tvrdá rána MARKA VOJKŮVKY prošla mezi betony Nešpůrka za čáru a je to 7:0. Asistence Petr Kubíček a Kevin Horváth.
     
    16:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Šestou branku AZetu dává po 23 vteřinách zblízka MICHAL KUSAK, asistence Jan Moškoř.
     
    16:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka AZetu a je to 5:0.Z pravé strany pálil do skoro prázdné branky GABRIEL SZTURC, asistence Petr Kubíček a Kevin Horváth.
     
    10:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    MARTIN PAVLAČKA TS suveréně střelou mezi betony proměnil a AZ vede 4:0.
     
    06:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Bleskový nástup AZetu pokračuje. MARTN PAVLAČKA obral jednoho z obránců o kotouč a sám před Bílkem blafákem nezaváhal. Bez asistence.
     
    03:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    Velký nápor na hostujícím brankovišti končí druhou brankou v brněnské síti. MICHAL KUSAK si našel jako první volně ležící kotouč před brankovištěm a nekompromisně jej poslal do sítě. Asistence Jan Moškoř a Martin Pavlačka.
     
    02:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale vzápětí po skončení přesilovky domácí otevírají skóre utkání. Střelu Kremnického od modré tečuje do brněnské branky ONDŘEJ BECHER. Asistence Adam Kremnický.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 3. Becher (Kremnický), 4. Kusak M. (Moškoř, Pavlačka), 7. Pavlačka, 11. Pavlačka (TS), 17. Szturc (Kubíček, Horváth.), 17. Kusak M. (Moškoř), 32. Vojkůvka (Kubíček, Horváth), 35. Szturc (Horváth, Křivohlávek), 40. Dobeš, 51. Kusak M. (Pavlačka) – 44. Přidal (Hrnčíř), 48. Groch (Přidal, Fornal), 62. Kučírek (Groch)


    AZ Havířov: Nowak (Zlatnický) – Wlodara, Bílek, Dobeš, Kremnický, Kubíček, Křivohlávek, Zmarzľák – Žák, Pavlačka, Kusak P., Moškoř, Kolat, Becher, Vojkůvka, Kusak M., Szturc, Bárta, Horváth.
    Technika Hockey Brno: Bílek (7.- 40. a 61. – 62. Nešpůrek) – Kučírek, Surák, Růžička, Groh, Irajn, Šupa, Navrátil – Vrzal, Mareček, Líska, Přidal, Kubový, Filípek, Plevka, Frýza, Maštalíř, Hrnčíř, Fornal.

    Rozhodčí: Čahoj – Konvička, Klimek

    Diváci: 75
    bahis siteleri