Benátky n/J – Prostějov 6:4 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 7:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 11:0 (kon.)
Slavia – Přerov 2:4 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 0:3 (kon.)
Poruba 2011 – Kladno 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 10.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:24 Matouš KRATOCHVÍL - 2:4
     
    55:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    A z protiútoku odskakuje Přerov do dvoubrankového vedení MATOUŠ KRATOCHVÍL má dnes střeleckou, z levého kruhu v úniku víceméně jen plácl do puku, který letěl těsně nad zemí a překvapil tak Polívku, který evidentně čekal zakončení do horní části branky. Je z toho hattrick pro hostující číslo 26! Asistence: Jiří Goiš a Darek Hejcman.
    44:44 Matouš KRATOCHVÍL - 2:3
     
    44:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Podobně jako domácí ve druhé třetině, tak i Zubři skórují z ojedinělé akce! MATOUŠ KRATOCHVÍL se zmocnil puku na modré čáře, udělal dva rychlé kroky a zpoza obránce vystřelil. Polívka toho moc neviděl a přesně umístěná rána mu prolétla nad pravým ramenem přesně do šibenice. Asistence: Roman Pšurný a Jiří Goiš.
    37:22 Martin ONDRÁČEK - 2:2
     
    37:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe! Zubři dlouho drželi Pražany zamčené v jejich pásmu, následně však nechali ujet Krejčíka, který zavezl puk až do vzdálenějšího rohu, odkud jej po krátké valné hromadě prostrčil na MARTINA ONDRÁČKA, který z hranice brankoviště propálil Klimeše mezi betony! Asistence: Lukáš Krejčík.
    25:52 Matouš KRATOCHVÍL - 1:2
     
    25:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Stačila necelá dvouminutovka a nálada v Edenu je rázem diametrálně odlišná. Domácí vymysleli dvě hrubé chyby v krátkém časovém sledu, nejprve jeden z obránců nedůrazně vystoupil proti MATOUŠI KRATOCHVÍLOVI, který následně prostřelil Polívku trestuhodně na bližší tyč. Asistence: Jiří Goiš a Mikuláš Pohl.
    24:17 Roman PŠURNÝ - 1:1
     
    24:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro slávisty, kteří od konce dvojnásobného oslabení byli jasně aktivnějším týmem. Zubři zavezli puk do pásma a následně rozpoutali chaos před bezmocným Polívkou, který nakonec jen vleže sledoval ROMANA PŠURNÉHO, který z bezprostřední blízkosti propasíroval touš za jeho záda. Asistence: Tomáš Doležal.
    18:35 Zdeněk KUBICA - 1:0
     
    18:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se krátce před koncem první třetiny dostávají do vedení! Šagát se na hranici kruhu dostal k puku a z první vystřelil. První dorážku ZDEŇKA KUBICI do úplně prázdné klece ještě Klimeš dokázal fantastickým zákrokem zneškodnit, na tu druhou už však byl krátký! Asistence: Martin Šagát.
    Marken.cz

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 19. Kubica (Šagát), 38. M. Ondráček (L. Krejčík) – 25. Pšurný (T. Doležal), 26. M. Kratochvíl (Goiš, M. Pohl), 45. M. Kratochvíl (Pšurný, Goiš), 56. M. Kratochvíl (Goiš, Hejcman)


    HC Slavia Praha: Polívka (Sochůrek) – Hrdinka, J. Novák, J. Drtina, Antoš, Hejda, Saňa, Štibingr – J. Doležal, J. Veselý, Šmerha – Panna, Šagát, Kubica – M. Ondráček, Kohút, L. Krejčík – Furch, Šteiner, Tejral.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala, R. Černý, M. Novotný, Zbořil, Malina, M. Pohl, Padrnos – T. Doležal, T. Sýkora, Rachůnek – Milan Procházka, Pšurný, Sikora – Goiš, Hejcman, M. Kratochvíl – Moučka, Navrátil, Kylnar.

    Diváci: 892
    thejrc.org