Benátky n/J – Prostějov 6:4 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 7:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 11:0 (kon.)
Slavia – Přerov 2:4 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 0:3 (kon.)
Poruba 2011 – Kladno 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 10.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:24 Matouš KRATOCHVÍL - 2:4
     
    55:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    A z protiútoku odskakuje Přerov do dvoubrankového vedení MATOUŠ KRATOCHVÍL má dnes střeleckou, z levého kruhu v úniku víceméně jen plácl do puku, který letěl těsně nad zemí a překvapil tak Polívku, který evidentně čekal zakončení do horní části branky. Je z toho hattrick pro hostující číslo 26! Asistence: Jiří Goiš a Darek Hejcman.
     
    54:55
    Veselý se hezky proháčkoval až před Klimeše, backhand ale nezvedl do požadované výšky a vyprášil tak hostujícímu brankáři pouze připravené betony.
     
    48:11
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Novák – 2 min., hákování).
     
    45:37
    Veselo mohlo být i na druhé straně, k dorážce z mezikruží se dostal Šagát, jenže Klimeš vytáhl bravurní zákrok a udržel puk v teploměru.
    44:44 Matouš KRATOCHVÍL - 2:3
     
    44:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Podobně jako domácí ve druhé třetině, tak i Zubři skórují z ojedinělé akce! MATOUŠ KRATOCHVÍL se zmocnil puku na modré čáře, udělal dva rychlé kroky a zpoza obránce vystřelil. Polívka toho moc neviděl a přesně umístěná rána mu prolétla nad pravým ramenem přesně do šibenice. Asistence: Roman Pšurný a Jiří Goiš.
     
    42:37
    Kolem stojícího protihráče se obtočil Doležal a backhandem hodně vystrašil zadumaného Klimeše. Ten podobné řešení evidentně vůbec nečekal a měl co dělat, aby včas zasáhl betonem.
     
    39:07
    Krátce po ohlášení poslední minuty se navíc dostali i do obrovské šance. Před Polívkou dorážela hned trojice bruslařů ve žlutém, puk se po krátké skrumáži nakonec vynořil těsně vedle tyčky!
    37:22 Martin ONDRÁČEK - 2:2
     
    37:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe! Zubři dlouho drželi Pražany zamčené v jejich pásmu, následně však nechali ujet Krejčíka, který zavezl puk až do vzdálenějšího rohu, odkud jej po krátké valné hromadě prostrčil na MARTINA ONDRÁČKA, který z hranice brankoviště propálil Klimeše mezi betony! Asistence: Lukáš Krejčík.
     
    31:51
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mikuláš Pohl – 2 min., podrážení).
     
    27:30
    Velká hrubice Nováka. Ten ztratil na modré čáře lehký kotouč, z následného protiútoku pak zakončoval úplně osamocený Hejcman, který však vysoko přestřeluje.
     
    27:17
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Milan Procházka – 2 min., příliš mnoho hráčů).
    25:52 Matouš KRATOCHVÍL - 1:2
     
    25:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Stačila necelá dvouminutovka a nálada v Edenu je rázem diametrálně odlišná. Domácí vymysleli dvě hrubé chyby v krátkém časovém sledu, nejprve jeden z obránců nedůrazně vystoupil proti MATOUŠI KRATOCHVÍLOVI, který následně prostřelil Polívku trestuhodně na bližší tyč. Asistence: Jiří Goiš a Mikuláš Pohl.
    24:17 Roman PŠURNÝ - 1:1
     
    24:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro slávisty, kteří od konce dvojnásobného oslabení byli jasně aktivnějším týmem. Zubři zavezli puk do pásma a následně rozpoutali chaos před bezmocným Polívkou, který nakonec jen vleže sledoval ROMANA PŠURNÉHO, který z bezprostřední blízkosti propasíroval touš za jeho záda. Asistence: Tomáš Doležal.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (František Hrdinka – 2 min., držení).
     
    19:50
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Josef Saňa – 2 min., sekání).
     
    19:44
    Pražané se krátce před sirénou málem dostali do dvoubrankového vedení. Saňovu ránu od modré chytře tečoval Veselý do protipohybu gólmana, který následně jen sledoval, jak touš míjí jeho pravou tyč doslova o milimetry.
    18:35 Zdeněk KUBICA - 1:0
     
    18:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se krátce před koncem první třetiny dostávají do vedení! Šagát se na hranici kruhu dostal k puku a z první vystřelil. První dorážku ZDEŇKA KUBICI do úplně prázdné klece ještě Klimeš dokázal fantastickým zákrokem zneškodnit, na tu druhou už však byl krátký! Asistence: Martin Šagát.
     
    13:23
    Po delší odmlce, způsobené zejména nepřesnou hrou obou celků, si mezi kruhy najel Šteiner, jehož štípavý projektil orazítkoval Klimešovi levý biceps a následně zamířil do rohu.
     
    09:17
    Velké zmatky před Polívkou. Gólman červenobílých už ležel rozpláclý na zádech, přesto však dokázal udržet puk před brankovou čarou. Následně se do jednoho z dorážejících Zubrů pustil Ondráček, vše je ale nakonec vyřešenou domluvou.
     
    04:16
    Chytrá teč Veselého málem skončila brankou, skvěle však zareagoval strážce hostující svatyně, jenž kus černé gumy vyrazil na poslední chvíli vyrážečkou.
     
    03:33
    Nedůraznou slávistickou obranou se až do zakončení prodral Kratochvíl, Polívka vyráží do rohu.
     
    01:57
    Kubica si vybruslil až mezi kruhy, jeho přízemní střela však těsně míjí pravou tyč.
     
    00:27
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., nebezpečná výstroj).
    Marken.cz

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 19. Kubica (Šagát), 38. M. Ondráček (L. Krejčík) – 25. Pšurný (T. Doležal), 26. M. Kratochvíl (Goiš, M. Pohl), 45. M. Kratochvíl (Pšurný, Goiš), 56. M. Kratochvíl (Goiš, Hejcman)


    HC Slavia Praha: Polívka (Sochůrek) – Hrdinka, J. Novák, J. Drtina, Antoš, Hejda, Saňa, Štibingr – J. Doležal, J. Veselý, Šmerha – Panna, Šagát, Kubica – M. Ondráček, Kohút, L. Krejčík – Furch, Šteiner, Tejral.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala, R. Černý, M. Novotný, Zbořil, Malina, M. Pohl, Padrnos – T. Doležal, T. Sýkora, Rachůnek – Milan Procházka, Pšurný, Sikora – Goiš, Hejcman, M. Kratochvíl – Moučka, Navrátil, Kylnar.

    Diváci: 892
    bahis siteleri