Benátky n/J – Prostějov 6:4 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 7:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 11:0 (kon.)
Slavia – Přerov 2:4 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 0:3 (kon.)
Poruba 2011 – Kladno 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 10.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V Edenu je dobojováno. Zubři zásluhou dvou branek Matouše Kratochvíla, který v celkovém zúčtování zaznamenal hattrick, ovládli třetí třetinu a zaslouženě si do Přerova odváží tři body za vítězství 4:2. Slavii tak vstup do sezony s omlazeným kádrem příliš nevyšel a do středy, kdy se představí v Českých Budějovicích, mají co zlepšovat. Z mé strany je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera a zase někdy u Onlajnů na počtenou! (20:33:41)
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Kotouč je za domácí brankou, tohle už vypadá se slávisty bledě.
     
    58:32
    Po srážce s jedním ze soupeřů zůstal na ledě ležet Jiří Doležal. Domácí příznivci se hodně zlobí a žádají si faul, trestné lavice nicméně zůstávají prázdné.
     
    58:00
    Dvě minuty do konce třetí třetiny. Vršovičtí jsou na puku, nedokáží však vymyslet žádnou kloudnou akci.
     
    56:25
    Domácí fanoušci nic nevzdávají a sympaticky fandí dál, před jejich miláčky však čeká obtížný úkol. Zvládnou slávisté ještě průběh utkání zvrátit?
    55:24 Matouš KRATOCHVÍL - 2:4
     
    55:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    A z protiútoku odskakuje Přerov do dvoubrankového vedení MATOUŠ KRATOCHVÍL má dnes střeleckou, z levého kruhu v úniku víceméně jen plácl do puku, který letěl těsně nad zemí a překvapil tak Polívku, který evidentně čekal zakončení do horní části branky. Je z toho hattrick pro hostující číslo 26! Asistence: Jiří Goiš a Darek Hejcman.
     
    54:55
    Veselý se hezky proháčkoval až před Klimeše, backhand ale nezvedl do požadované výšky a vyprášil tak hostujícímu brankáři pouze připravené betony.
     
    53:51
    Teď už to však Zubrům nevyšlo a vhazovat se bude před Klimešem. Poslední minuty jsou jasně v režii svěřenců Miloše Říhy.
     
    52:40
    Pala byl v úzkých před napadajícím Doležalem, přesto dokázal vyhodit přesně tak, aby se puk zastavil na hranici icingu. Slavia začíná utahovat šroubky.
     
    51:28
    Chvilku v útočném pásmu s kotoučem na holi si užívala druhá vršovická letka, nicméně pozorně stínující beci nedovolili žádné vážnější ohrožení branky.
     
    50:11
    Domácí v plném počtu.
     
    49:49
    Saňa včas vystoupil proti střele a osvobozuje Slavii.
     
    49:00
    Krejčík se vystavil při úniku do těsného ofsajdu, což se nelíbí Ondráčkovi. Útočník Pražanů následně míří na krátký pohovor k arbitrům, kteří si podobné chování nechtějí nechat líbit.
     
    48:39
    Přerov zamkl Slavii před Polívkou, který ovšem vytáhl dobrý zákrok lapačkou a přerušuje hru.
     
    48:11
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Novák – 2 min., hákování).
     
    47:19
    Je to teď takové rozlítané. Chvíli útočí Přerov, chvíli Slavia, nicméně největším úspěchem byla zatím nastřelená boční tyč od Sýkory.
    Marken.cz

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 19. Kubica (Šagát), 38. M. Ondráček (L. Krejčík) – 25. Pšurný (T. Doležal), 26. M. Kratochvíl (Goiš, M. Pohl), 45. M. Kratochvíl (Pšurný, Goiš), 56. M. Kratochvíl (Goiš, Hejcman)


    HC Slavia Praha: Polívka (Sochůrek) – Hrdinka, J. Novák, J. Drtina, Antoš, Hejda, Saňa, Štibingr – J. Doležal, J. Veselý, Šmerha – Panna, Šagát, Kubica – M. Ondráček, Kohút, L. Krejčík – Furch, Šteiner, Tejral.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala, R. Černý, M. Novotný, Zbořil, Malina, M. Pohl, Padrnos – T. Doležal, T. Sýkora, Rachůnek – Milan Procházka, Pšurný, Sikora – Goiš, Hejcman, M. Kratochvíl – Moučka, Navrátil, Kylnar.

    Diváci: 892
    thejrc.org