Tisková konference HC Oceláři Třinec (kon.) | Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.)
Tisková konference HC Energie Karlovy Vary (kon.) | Tisková konference HC Sparta Praha (kon.)
Tisková konference Mountfieldu HK (kon.)
konec
Tisková konference HC Sparta Praha

Úterý 11.09.2018, 12:35Tiskové konference
     
    Děkuji za vaší pozornost, hezký den. (12:53:54)
     
    Tím oficiální část tiskové konference končí!
     
    Fanoušci se mohou těšit na další novinky. V minulosti mohli vyhrát třeba trénink s týmem, nebo další zajímavé zážitky, ale novinkou je speciální sektor, kam se fanoušci dostanou za běžnou cenu vstupenky fast-track vchodem a k dispozici jim bude i občerstvení. V každém domácím zápase je navíc možné vyhrát permanentku pro dvě osoby na deset sezon.
     
    Miroslav Lukeš ze společnosti Mastercard přiznává, že ho naplňují optimismem výsledky přípravy, osoba trenéra Uweho Kruppa a fanouškovská základna, proto věří, že Sparta dojde až k titulu.
     
    Slovo dostávají i další zástupci, tentokrát mluví generální ředitel rakouské pojišťovny Merkur, která vstoupila na český trh a podle slov Geralda Koglera hledala vhodný subjekt, se kterým by mohla spojit své jméno, a tím se stala právě pražská Sparta.
     
    Jaroslaw Szczypka zároveň popřál, by se Spartě zvýšila návštěvnost a hráčům drželo zdraví, aby mohli dosáhnout, co nejlepších výsledků.
     
    Zástupce společnosti BILLA ČR si pochvaluje spolupráci se Spartou. Známá společnost je významným partnerem zejména na mládežnické úrovni, kde zastřešuje Letní hokejovou školu HC Sparta Praha a pořádá letní dorostenecký turnaj BILLA Cup, na němž sparťanští dorostenci před nedávnem vybojovali stříbrné medaile.
     
    Petr Bříza: Chtěl bych poděkovat fanouškům, že nás v minulé sezoně drželi v takovém průměrném počtu (8 708 diváků na domácí zápas) a věříme, že se nám podaří číslo navýšit. Můžu fanoušky ujistit, že jsme si přes léto udělali své domácí úkoly a jsme připraveni.
     
    Německý trenér následně zopakoval slova svého svěřence, pochválil tým za přípravu a nasazení při tréninku i v zápasech. I on věří, že se to projeví v nové extraligové sezoně.
     
    Nový trenér Uwe Krupp uvítal všechny přítomné českým "Dobrý den" a anglicky se pustil do hodnocení.
     
    Petr Vrána: Přišlo pár kluků, kteří zapadli skvěle. Letos bylo od prvního tréninku bylo vidět nasazení a obrovská chuť. Projevilo se to i na výsledcích a šatna má charakter. Víme, že vloni to nebylo podle našich představ, ale věříme, že naší hrou a výsledky dotáhneme na tribuny více fanoušků a posuneme Spartu tam, kam patří.
     
    Novým kapitánem Sparty se stává útočník Petr Vrána!
     
    Sparta bude často k vidění také na televizních obrazovkách. Už teď je potvrzených 14 přenosů na O2TV Sport, z nichž deset bude odvysíláno z domácí O2 areny. O 13 přenosů stojí ČT Sport.
     
    Už tradičně přichází představení nového Patrona sezony. Tím se pro nový ročník Tipsport extraligy stává bývalý sparťanský útočník Lubomír Pěnička!
     
    Klub nadále pokračuje v tradičních speciálních zápasech. Už desátý ročník oslaví akce "Sparta vzdává hold", do které Sparta zasáhne ve speciální edici dresu, jež bude oficiálně představena v prosinci.
     
    Tři zástupci přišli do sálu mezi novináře v nových dresech a třetí, červenou retro variantou, ve které Sparta v rámci oslav 115 let od založení klubu odehraje celkem šest domácích zápasů proti tradičním soupeřům.
     
    Úvodní slovo si vzal Petr Bříza, který uvítal tři významné zástupce hlavních partnerů – společnosti BILLA ČR, společnosti Mastercard a nováčka partnerského portfolia pojišťovny Merkur.
     
    Tiskové konference se zúčastní nový německý trenér Uwe Krupp, jeho asistent Jaroslav Nedvěd a hráče zastoupí útočníci Petr Vrána, Lukáš Pech a letní posila defenzivy – kanadský zadák Jeremie Blain.
     
    Dobrý den, společně budeme sledovat úterní tiskovou konferenci hokejové Sparty před pátečním startem nové sezony Tipsport extraligy. Tisková konference začne ve 12:30!

    Daniel Ryl

    Účastníci tiskové konference HC Sparta Praha
    Petr Bříza - předseda představenstva a majitel klubu
    Uwe Krupp - hlavní trenér
    Jaroslav Nedvěd - asistent trenéra
    Petr Vrána - útočník "A" týmu
    Lukáš Pech - útočník "A" týmu
    Jeremie Blain - obránce "A" týmu
    Gerald Kogler - generální ředitel pojišťovny Merkur
    Miroslav Lukeš - generální ředitel společnosti Mastercard pro ČR/SK
    Jaroslaw Szczypka - generální ředitel BILLA ČR
    thejrc.org