Motor ČB – Slavia 5:0 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:1 (kon.) | Prostějov – Jihlava 3:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 6:7 (po pr.) | Kladno – Vsetín 5:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 2:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (4:0, 0:0, 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 12.09.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:13 Karel PLÁŠIL - 5:0
     
    41:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vytoužený bůr je na světě, Motor vede už o pět branek! Glbert vyhrál vhazování na Vydareného, který posunul puk na KARLA PLÁŠILA, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: René Vydarený a David Gilbert.
    18:13 Lukáš ENDÁL - 4:0
     
    18:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Do konce třetiny jsme viděli ještě jednu branku v síti Slavie! LUKÁŠ ENDÁL táhl celou akci a vypálil od mantinelu. Jeho rána nakonec skončila v brance, když se nejspíše odrazila od brusle hostujícího obránce. Asistence: Zdeněk Kutlák.
    06:25 Žiga PAVLIN - 3:0
     
    06:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečné, Motor vede v sedmé minutě již o tři branky! ŽIGA PAVIN udělal celý kus práce, najel si s pukem do ideální střelecké pozice a vymetl pavouky v Sochůrkově bráně! Bez asistence.
    05:25 Miloslav ČERMÁK - 2:0
     
    05:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je parádní start v podání Českých Budějovic! Kutlák vypálil od modré a MILOSLAV ČERMÁK puk ve velmi těžké pozici tečoval mimo dosah gólmana. Bez asistence.
    00:39 Zdeněk KUTLÁK - 1:0
     
    00:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je rychlost! Motor využívá po pár vteřinách první přesilovou hru v utkání! Fillman nahodil od modré a před brankářem puk šikovně tečoval ZDENĚK KUTLÁK, jenž střílí první gól zápasu. Asistence: Mitch Fillman a Martin Novák.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Kutlák (Fillman, M. Novák), 6. Čermák, 7. Pavlin, 19. Endál (Kutlák), 42. Plášil (Vydarený, Gilbert)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Čermák, Šimánek, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, P. Novák – Doktor, Bradley, Babka.
    HC Slavia Praha: Polívka (Sochůrek) – Hrdinka, J. Novák, J. Drtina, Antoš, Hejda, Saňa, Štibingr – J. Doležal, J. Veselý, Šmerha – Panna, Šagát, Kubica – M. Ondráček, Kohút, L. Krejčík – Tejral, Furch, Šteiner.

    Rozhodčí: Kopeček, Valenta – Kotlík, Doležal

    Diváci: 5824
    bahis siteleri