Kolumbie – Argentina 0:0 (kon.) | Brazílie – Salvador 5:0 (kon.) | USA – Mexiko 1:0 (kon.)
konec
Kolumbie
0:0 (0:0)
Argentina
Středa 12.09.2018, 02:00 • MetLife Stadium, East Rutherford (USA) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto přípravného zápasu už je to vše, přeji Vám krásné středeční ráno. (04:12:31)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 22:16.
     
    Je dobojováno! Po velmi zajímavé a ofenzivně laděné první půli se ze zápasu mezi Kolumbií a Argentinou stal urputný boj s celou řadu tvrdých zákroků, ze které musely padat karty. Na gólové šance se už nějak nedostalo a celé utkání tak končí zcela zaslouženou bezbrankovou remízou.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Skutečně se tak stalo. David Ospina ale sebral odvahu a šel do chumlu těl, ve kterém byl faulován vyskakujícím Battagliou.
     
    90+1
    Argentina se díky několika faulům drží na útočné polovině. Tentokrát se provinil Sebastián Villa a dá se očekávat, že do vápna přiletí dlouhý nákop.
     
    90
    Žlutých karet je ve druhé polovině zápasu uděleno opravdu dost. Mateus Uribe nenechal rozběhnout Dybalu a proti napomenutí ani nijak neprotestoval.
     
    89
    Ospina si postavil jen dvoučlennou zeď, kterou Paredes obstřelil, jenže nízko letící balón narazil do nohy jednoho z dobře postavených Kolumbijců.
     
    88
    Zkušený gólman Kolumbie musel být dnes podruhé ošetřen. Opět se ale zvedl na nohy a nyní bude řešit nepříjemnosti v podobě přímého kopu z nebezpečné pozice.
    87. Žlutá karta pro brankáře Ospinu
     
    87
    Giovanni Simeone sprintoval za balónem a těsně před velkým vápnem narazil do vybíhajícího Ospiny, který si řekl minimálně o žlutou kartu a ta skutečně přišla.
     
    86
    Argentina ubránila rohový kop a pokusila se rychle otočit hru, jenomže Simeone o balón rychle přišel. Na druhou stranu zase sprintoval Villa, jehož přihrávka zmizela v náruči Armaniho.
     
    85
    Na poslední minutky se do hry dostanou také Marcos Acuña s Giovannim Simeonem, kteří nahrazují Icardiho s Tagliaficem.
     
    84
    Ospinův dlouhý výkop Bacca sklepl ke svým spoluhráčům. Villa zprava nedocentroval, nicméně Kolumbijci ještě budou vhazovat z pravé strany.
     
    83
    Kolumbijci se dostali s balónem až dovnitř pokutového území, ze kterého přišla přihrávka do druhé vlny na Villu a ten z nějakých sedmnácti metrů o kousek přestřelil.
     
    82
    Pátá žlutá karta je určena pro Paredese, který skluzem sestřelil Sáncheze. Ten se pořádně proletěl vzduchem, ale naštěstí se ihned zvedl.
     
    81
    První ofsajd celého zápasu a v něm Mauro Icardi, který se marně natahoval po centru Tagliafica. Od argentinského kapitána to byl velmi dobrý balón, nicméně k šanci nevedl.
     
    80
    Dybalova prostrkávačka před Cerviho nebyla přesná a míč doputoval k Ospinovi. Hvězda Juventusu byla po odehrání balónu faulovaná a získala pro Argentinu přímý kop. Dybyla ho sám rozehrál, jenže trefil zeď.
     
    79
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Radamel Falcao, přichází Sebastián Villa.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   65. Falcao (CLM), 69. Cuadrado (CLM), 87. Ospina (CLM), 90. Uribe (CLM) – 31. Pezzella (ARG), 65. Cervi (ARG), 82. Paredes (ARG)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 22:16.
    Kolumbie: Ospina – H. Palacios, Sánchez, Murillo, Machado – Barrios, Cuéllar (63. Uribe) – Cuadrado (78. Díaz), Quintero (73. Benedetti), Muriel (63. Bacca) – Falcao (C) (79. Villa).
    Náhradníci: Arboleda – Benedetti, Borja, Campuzano, Díaz, Chara, Lucumi, Morelos, Tesillo, Uribe, Villa, Bacca.

    Argentina: Armani – Bustos, Pezzella, Mori, Tagliafico (C) (85. Simeone) – Lo Celso (Pavón), Battgalia, E. Palacios (54. Dybala) – Meza (68. Paredes), Icardi (85. Acuña), Martínez (46. Cervi).
    Náhradníci: Romero, Rulli – Acuña, Ascacibar, Cervi, Correa, Di Placido, Dybala, Franco, Kannemann, Paredes, Pavón, Saravia, Simeone, Vargas, Vázquez.

    Rozhodčí: Elfath – Morgante, Wienchowski (všichni USA)

    Diváci: 35 624
    bahis siteleri