Třemošná – Sparta 6:3 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 5:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:3 (1:0, 2:0, 2:3 - N 0:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Středa 12.09.2018, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    60:33
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Prodloužení nakonec putuje na konto Šumperku, když Minařík našel na modré čáře najetého JANA KUČERU, který bekhendem poslal puk nad levé rameno Špunara. Asistence: Tomáš Minařík.
     
    59:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ PŘECECHTĚL vyvezl puk přes celé kluziště, objel i posledního obránce a jen posunul puk do prázdné branky. Bez asistence.
     
    54:57
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Koutecký vystřelil od modré, ale nemířil přesně. Puk se za brankou odrazil o mantinel a kolem druhé tyčky vyklouzal k neobsazenému PATRIKU JANCHOVI, který už neměl těžkou práci. Asistence: Jiří Koutecký, Tomáš Minařík.
     
    52:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přecechtěl od modré čáry poslal puk před branku na Prísažného, který puk minul, ale za ním stál Jan Havel, který jej bruslí přikopl do betonu Ryšavého. Než se šumperský brankář vzpamatoval, přijel ANDREJ PRÍSAŽNÝ a dotlačil puk do branky. Asistence: Adam Havel, Lukáš Přecechtěl.
     
    48:35
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Dnes to bude ještě drama. Minaříkovu střelu od modré tečoval těsně před Špunarem ŠTĚPÁN MANN, a rozdíl ve skóre už činí jen jednu branku. Asistence: Tomáš Minařík, Antonín Kareš.
     
    46:17
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Teprve nyní se Šumperku podařilo projet do útočného pásma. Mann zavezl puk a poslal ho zpoza branky na MARKA JAROŠE. Tomu se nepodařilo puk procpat kolem tyčky, a tak se pokusil vytočit a přihrát na druhou tyč spoluhráči, ale puk se odrazil o brusle domácích hráčů a přeskočil Špunarův beton. Asistence: Štěpán Mann.
     
    38:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přichází další úder domácího týmu, poté, co si hostující obrana nedokázala pokrýt před brankou ADAMA MASAREHO, který dostal nahrávku zpoza branky. Asistence: Aleš Václavský.
     
    38:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    STANISLAV RUDA si najel do útočného pásma a přesnou střelou do horního rohu navýšil náskok svého týmu. Asistence: David Lambert, Šimon Nesvadba.
     
    16:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Prísažný chyboval v útočném pásmu a Šumperk vyrazil do protiútoku. Olomoucký útočník však vybojoval puk zpět, nabídl ho na střed Havlovi, který naznačil střelu a poslal puk za obranu JAKUBU ZEMBOLOVI. Ten měl dost prostoru, aby si vytáhl brankáře Ryšavého z jeho svatyně a bekhendem poslal puk kolem jeho betonu do branky. Asistence: Adam Havel, Andrej Prísažný.
    Marken.cz

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 17. Zembol (Havel, Prísažný), 39. Ruda (Lambert, Nesvadba), 39. Masare (Václavský), 53. Prísažný (Havel, Přecechtěl), 60. Přecechtěl – 47. Jaroš (Mann), 49. Mann (Minařík, Kareš), 55. Janech (Koutecký, Minařík), 61. Kučera (Minařík)


    HC Olomouc: Špunar (Běhal) – Nesvadba, Lambert, Přecechtěl, Pekr, Radová, Sedláček, Přidal – Havel, Václavský, Zembol, Martinec, Petřeková, Masare, Fasner, Ševčík, Prísažný, Ruda.
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Valenta) – Seidenglanz, Minařík, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Jaroš, Trögner, Janech.

    Rozhodčí: Holibka – Bryška, Zedník
    ocianews.com