Čeljabinsk – Jekatěrinburg 1:4 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 0:1 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 1:2 (kon.)
HC Slovan – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 13.09.2018, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:51:01)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 6250 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Matěj Stránský (CER) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 16:46
    Dominik Furch (CER) – 60 minut, 1 gól, 26 zákroků, 96,2%
     
    Střely na branku: 27 – 25
     
    Je konec! Překvapení je na světě! Severstal Čerepovec vítězí na ledě CSKA Moskva 2:1. Pro domácí celek jde o třetí porážku v šesti utkáních. Hosté se do vedení dostali v závěru první třetiny, kdy se prosadil Arturs Kulda! Ve druhé části navíc Sorokina překvapil Sergej Monachov a s armádním výběrem to vypadalo špatně. V závěru druhé části však přesilovku využil Michail Grigorenko a domácí byli rázem zpátky ve hře. V závěrečné třetině sice domácí tlačili, jenže vynikající Dominik Furch už neinkasoval a hosté si vezou cennou výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Domácí trenér si ještě bere oddechový čas!
     
    59:42
    Dominik Furch korunuje svůj skvělý výkon! Český brankář se bleskově přesunul k pravé tyči a vyrazil prudké zakončení Michaila Grigorenka.
     
    59:22
    Sorokin míří na střídačku a CSKA zkouší vyrovnat v šesti bruslařích v útočném pásmu!
     
    59:10
    Alexandr Popov neudržel kotouč na modré čáře a pro CSKA to nevypadá vůbec dobře. Hosté nasbírali další dvacet vteřin k dobru.
     
    58:20
    Sorokin zatím zůstává v brance. Domácí brankář nyní spoluhráčům příliš nepomohl s rozehrávkou. Hráči Severstalu našetřili další cenné vteřinky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Linden Vey měl prostor v mezikruží, ale opět se u něj vyrojili obránci Severstalu. Hráči CSKA to v závěru utkání mají nesmírně těžké.
     
    56:32
    Mat Robinson vyslal dlouhé nahození do útočného pásma. Tentokrát se k puku dostal Grigorenko, ale dvojice obránců v bílém jej vytlačila do rohu kluziště.
     
    56:03
    Andronov na modré čáře nezachytil vyhození hostujícího celku. Domácí hokejisté tak musí vyklidit útočné pásmo a rozjet další akci.
     
    55:20
    Anton Slepyšev si v otočce zpracoval nepovedenou přihrávku a prošel do útočného pásma. Tam k němu přistoupil obránce, který mu odpálil kotouč.
     
    54:45
    Alexandr Popov dotíral na Dominika Furcha, ale obránci Severstalu dnes skvěle přistupují k domácím útočníkům. Ani tato akce nebyla výjimkou.
     
    54:15
    Alexej Marčenko rozjel další akci domácího celku, nicméně jeho dlouhou přihrávku na levé křídlo zastavili obránci v bílých dresech.
     
    53:35
    Ivan Tělegin si nabruslil mezi kruhy, kam dostal hodně prudkou přihrávku. Ani zkušený útočník CSKA však v rychlosti nezamířil na branku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 39. Grigorenko (Nestěrov, Hansen) – 19. A. Kulda (Stránský), 33. Monachov (Karlin)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, Marčenko, Nestěrov, M. Robinson, Jermakov, Dahlbeck, Romanov – Hansen, Andronov, Tělegin – Kaprizov, Grigorenko, Vey – Šalunov, Okulov, Slepyšev – Al. Popov, Kalinin, P. Karnauchov.
    Severstal Čerepovec: Furch (Artamkin) – Kuljaš, A. Kulda, Kornějev, Lekomcev, Kudako, Malevič, Syčuškin, Verjovkin – Stránský, Boychuk, Ashton – Geraskin, Trubačjov, Vovčenko – Rybin, Kodola, I. Zacharčuk – Karlin, Monachov, Ščerbina.

    Rozhodčí: Gašilov, Lavrentěv – Parikov, Bitjukov

    Diváci: 6250
    thejrc.org