Jihlava – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Kobra – K. Vary 4:3 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 1:9 (kon.)
Warriors Brno – Havířov 0:1 (kon.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 3:7 (kon.) | Vsetín – Přerov 2:6 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Technika Brno – Třinec 2:6 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 5:4 (3:0 po s.n.) | Tábor – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Slavia – Kladno 4:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (0:1, 2:1, 2:1 - N 0:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 13.09.2018, 18:00Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    52:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla hokejová paráda v podání ŠIMONA SLAVÍČKA! Slávista s číslem patnáct dostal o mantinel průnikovou přihrávku od obránce Klucha, kličkou se zbavil obránce a samostatný nájezd zakončil bekhendem mezi nohy bezmocného brankáře. Asistence: Tomáš Kluch.
     
    48:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další vyrovnání je na světě! Slávisté si tak dlouho nahrávali kolem hostující klece, až to přestalo bavit obránce. Horáček posunul na modré čáře puk k ADAMU SRDÍNKOVI a kapitán Slavie od modré čistě prostřelil vše před sebou. Asistence: Petr Horáček a Jakub Altrichter.
     
    47:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští se opět dostávají do vedení! Po dobré souhře se před brankou ocitl MATYÁŠ ŠAPOVALIV, jenž s velikým klidem propálil domácího gólmana a využitou přesilovkou dává Kladnu vedení. Asistence: Jiří Ticháček a Petr Ullrych.
     
    34:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Puk se po dlouhé kombinaci hostů dostal na brankoviště, kde se strhla veliká mela. Domácí vůbec netušil, že před ním leží volný puk a MICHAL KOŠTOVAL už měl potom snadnou práci dorazit puk do brány. Asistence: Marek Alscher.
     
    32:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní otáčí vývoj utkání! Altrichterovi se povedlo vybojovat kotouč za hostující brankou. Pražané se následně usadili v pásmu a jejich tlak vyústil střelou Srdínka od modré. Tu ještě Gabriška vyrazil, ale jen před sebe, kde stál připravený JAKUB ALTRICHTER, jenž doklepl kotouč do sítě. Asistence: Adam Srdínko a Petr Horáček.
     
    26:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Skvělou práci odvedl na útočné modré čáře Jakub Svoboda. Ten se doslova položil do hostující rozehrávky, vybojoval kotouč, který se následně dostal ke Gregussovi, jenž našel na levém kruhu volného MATĚJE VYMĚTALA a ten nekompromisně zavěsil pod víko. Asistence: Samuel Greguss a Jakub Svoboda.
     
    02:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zničehonic tu máme úvodní branku utkání! Hrabík vyslal po levé straně do úniku PAVLA BAREŠE a útočník s číslem osm na zádech nakonec dokázal z bezprostřední blízkosti propálit domácího brankáře Pittra. Asistence: Ondřej Hrabík a Pavel Tomšík.
    Marken.cz

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 27. Vymětal (Greguss, J. Svoboda), 33. Altrichter (Srdínko, Horáček), 49. Srdínko (Horáček, Altrichter), 52. Slavíček (Kluch) – 3. P. Bareš (Hrabík, Tomšík), 35. Koštoval (Alscher), 48. Šapovaliv (Ticháček, Ullrych)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   J. Svoboda (SLA)
    0:1   Šapovaliv (KLA)
    2. série:
    0:1   Altrichter (SLA)
    0:2   Ullrych (KLA)
    3. série:
    0:2   Slavíček (SLA)
    0:3   Sojka (KLA)


    HC Slavia Praha: Pittr (Janura) – Dráb, Čech, Stejskal, Srdínko (C), Horáček, M. Svoboda, Kluch – J. Svoboda, Malínek, Greguss, Jokl, Altrichter, Slavíček, Brummel, Hofmann (A), Rulc (A), Krásný, Vymětal
    Rytíři Kladno: Gabriška (Suk) – Tomšík, Alscher, Havel, Koštoval, Kohlíček, Ticháček (C) – Kouba, P. Bareš, Procházka, Sojka (A), Hrabík, A. Bareš, Nedvěd, Gardoň, Šapovaliv, Ullrych (A), Chrenka

    Rozhodčí: Šmika – Zháňal, Hradil
    thejrc.org