Jihlava – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Kobra – K. Vary 4:3 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 1:9 (kon.)
Warriors Brno – Havířov 0:1 (kon.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 3:7 (kon.) | Vsetín – Přerov 2:6 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Technika Brno – Třinec 2:6 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 5:4 (3:0 po s.n.) | Tábor – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Slavia – Kladno 4:3 (kon.)
po s.n. (3:0)
Mountfield HK
5:4 (0:0, 3:1, 1:3 - 0:0 - 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 13.09.2018, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    O rozhodující nájezd se zasloužil ŠIMON MARHA! Hradec tak v zápase vítězí na nájezdy.
     
    50:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec znovu srovnává krok! Havlíček přihrál na levou stranu JANU BOUKALOVI, jenž svou střelu schoval za beka a ta na zadní tyči prošla do sítě – 4:4! Asistence: Matěj Havlíček, Dominik Pavlata.
     
    48:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši otáčejí vývoj duelu a znovu vedou! Obrovský závar v brankovišti Mountfieldu ukončil BENNET ROSSMY, jenž se nejlépe zorientoval v chumlu hokejek a mezi betony Žalčíka protlačil puk do sítě! Asistence: Jakub Hujer.
     
    46:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme opět vyrovnáno! Žalčík si sice poradil s nebezpečnou ranou Putze, jenž pálil z bezprostřední blízkosti z pravé strany. Vyražený puk ale našel JAKUB DVOŘÁK a tvrdou střelou jej z vrcholu kruhů poslal do sítě! Asistence: David Putz, Jakub Hujer.
     
    40:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají druhou početní výhodu v tomto zápase a vrací se do zápasu! Odražený kotouč od ochranné sítě sebral za bránou Šedivý a poslal ho do předbrankového prostoru, kde pod břevno svatyně Mountfieldu poslal kotouč bekhendem ADAM MĚCHURA! Asistence: Jakub Šedivý.
     
    29:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po 21 vteřinách je tu další branka! Spolupráce Budina – Pajer se začíná osvědčovat! První jmenovaný přihrál na osu hřiště k modré čáře, odkud LUKÁŠ PAJER vyslal tvrdou ránu. Krátký ji svou lapačkou zpomalil, ale puk nakonec spadl za jeho záda a překulil se přes brankovou čáru – 3:1! Asistence: Matyáš Budina, Matěj Beneš.
     
    29:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak polovina utkání se odehrála bez branek, se kterými se nám teď roztrhl pytel, Hradec otáčí vývoj duelu! PETR MORAVEC zpracoval touš, vyjel si na vrchol kruhů a parádní ranou do vzdálenějšího růžku posílá Mountfield do vedení! Asistence: Štěpán Králik, Šimon Marha.
     
    26:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí srovnávají po deseti vteřinách z bleskového protiútoku! Po přímočaré akci a přesné přihrávce Beneše se rychlou střelou prosazuje LUKÁŠ PAJER! Asistence: Matěj Beneš, Matyáš Budina.
     
    25:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využil přesilovku a jde do vedení! Böhm vystřelil z osy hřiště od modré čáry a MIKULÁŠ JENČOVSKÝ v předbrankovém prostoru šikovně tečoval za záda Žalčíka! Asistence: Martin Böhm, Filip Damašek.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 27. Pajer (Beneš, Budina), 30. Moravec (Králik, Marha), 30. Pajer (Budina, Beneš), 51. Boukal (Havlíček, Pavlata), rozh. náj. Marha – 26. Jenčovský (Böhm, Damašek), 41. Měchura (Šedivý), 47. Dvořák (Putz, Hujer), 49. Rossmy (Hujer)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Trunda (LIB)
    1:0   Marha (HKM)
    2. série:
    1:0   Hujer (LIB)
    2:0   Moravec (HKM)
    3. série:
    2:0   Rossmy (LIB)
    3:0   Pajer (HKM)


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Králik, Táborský, Boukal, Havlíček "A", Řehák, Pelda "C", Pinkas – Pavlata, Giesl, Gaspar, Budina, Pajer, Beneš, Novotný, Souček, Jerman, Moravec "A", Marha. Trenér: Petr Luštinec.
    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Franc) – Damašek, Böhm "A", Hladík, Šedivý "C", Culek, Dvořák, Tůma – Masař, Hujer, Putz, Měchura, Vodlan "A", Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Rossmy. Trenér: Richard Lobo.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Gregar, Hrabal
    ocianews.com