Chabarovsk – Vladivostok 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Barys – N.Novgorod 4:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 4:5 (2:3 po s.n.) | Minsk – Soči 1:3 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 2:1 (kon.)
Viťaz – Jokerit 1:4 (kon.)
po s.n. (2:3)
Salavat Julajev Ufa
4:5 (2:0, 2:1, 0:3 - 0:0)
Ak Bars Kazaň
Pátek 14.09.2018, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr BURMISTROV - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Ak Bars Kazaň.

    Autorem vítězné branky je ALEXANDR BURMISTROV.
    55:28 Danis ZARIPOV - 4:4
     
    55:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Je to tady! Ze vzrůstající aktivity vytěžili hosté tolik vytoužené vyrovnání! Postma pomocí dlouhé přihrávky vyslal do úniku DANISE ZARIPOVA a ten extranabídkou nepohrdl, gólmana prostřelil ranou mezi jeho ruku a tělo. Ukázkový teploměr! Asistence: Paul Postma.
    51:42 Anton LANDER - 4:3
     
    51:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Je postaráno o drama! Na kontaktním gólu má zásluhu Sekáč. Český hráč chytře nabídl puk před bránu, kam si najel ANTON LANDER, aby procedil touš mezi Karejevovýma nohama. Asistence: Jiří Sekáč.
    47:56 Rob KLINKHAMMER - 4:2
     
    47:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Během minutové přestávky nabrali více sil hosté. U levé brankové konstrukce číhající ROB KLINKHAMMER si počkal na nabídku předbrankovým prostorem, aby z pohledu svého celku snížil na dvougólový rozdíl. Asistence: Roman Abrosimov a Vladislav Kara.
    39:57 Anton BURDASOV - 4:1
     
    39:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ještě to stihl! ANTON BURDASOV skóroval tři vteřiny před sirénou. Gólovou se stala jeho křižná střela z vrcholu pravého kruhu, která zaplula přesně k tyči. Domácí tým jen potvrzuje, že přesilovky mu dnes jdou na jedničku. Asistence: Philip Larsen a Vladimir Tkačov.
    34:29 Arťom LUKOJANOV - 3:1
     
    34:29
    Kazaň vstřelila branku!
    A snižuje! Po vyhraném vhazování se do kotouče opřel Pedan, do jeho rány vložil hůl ARŤOM LUKOJANOV a brankář Karejev zůstal proti nečekané teči absolutně bez šance. Asistence: Arťom Michejev a Andrej Pedan.
    31:16 Linus OMARK - 3:0
     
    31:16
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat Julajev využívá druhou hru v početní výhodě! Zafungovala severská spolupráce mezi Kemppainenem a LINUSEM OMARKEM, po které švédský forward zvýšil už na 3:0. Asistence: Joonas Kemppainen.
    17:22 Vladimir TKAČOV - 2:0
     
    17:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    Po využité přesilovce domácí tým zdvojnásobuje náskok. V rohu kluziště se puku ujal VLADIMIR TKAČOV a vymyslel to skutečně geniálně. Gólmana oklamal naznačením střely na bližší tyč, přičemž si potáhl puk na střed brankoviště a odtamtud ho poslal za záda maskovaného muže. Excelentní nápad! Asistence: Pjotr Chochrjakov a Vjačeslav Osnovin.
    09:42 Alexandr KADĚJKIN - 1:0
     
    09:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    Baškortostánský klub se po necelých deseti minutách ujímá vedení! V předbrankovém prostoru se po odraženému puku natáhl ALEXANDR KADĚJKIN a navzdory pádu ho dokázal zavěsit pod břevno. Asistence: Alexej Semjonov a Vjačeslav Soloduchin.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 10. Kadějkin (A. Semjonov, Soloduchin), 18. Tkačov (Chochrjakov, Osnovin), 32. Omark (Kemppainen), 40. Burdasov (Larsen, Tkačov) – 35. Lukojanov (A. Michejev, Pedan), 48. Klinkhammer (Abrosimov, Kara), 52. Lander (Sekáč), 56. Zaripov (Postma), rozh. náj. Burmistrov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Fjodor Malychin (KZN)
    1:0   Dmitrij Kugryšev (UFA)
    2. série:
    1:1   Danis Zaripov (KZN)
    1:1   Pavel Šen (UFA)
    3. série:
    1:2   Vladimir Tkačov (KZN)
    2:2   Vjačeslav Osnovin (UFA)
    4. série:
    2:2   Jiří Sekáč (KZN)
    2:2   Arťom Fjodorov (UFA)
    5. série:
    2:3   Alexandr Burmistrov (KZN)
    2:3   Teemu Hartikainen (UFA)


    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Fedotov) – A. Semjonov, Larsen, Ar. Sergejev, S. Garejev, M. Osipov, S. Těreščenko, Ljachov – Kemppainen, Omark (A), Hartikainen – Osnovin, Kugryšev, Tkačov – Chochrjakov, Burdasov (C), Fjodorov – Soloduchin, V. Žarkov (A), Kadějkin – Šen.
    Ak Bars Kazaň: Šaryčenkov (41. Podjapolskij) – Batyršin, Abrosimov, Markov (A), Jarullin, Postma, Pedan – Zaripov (C), Galijev, Burmistrov – Lander, Azevedo, Sekáč – Lukojanov, A. Michejev, A. Potapov (A) – Klinkhammer, Kara, Malychin – Tkačov.

    Rozhodčí: Olenin, Fraňo – Otmachov, Palei

    Diváci: 8 068
    thejrc.org