Birmingham – West Brom 1:1 (kon.)
konec
Birmingham City
1:1 (1:1)
West Bromwich Albion
Pátek 14.09.2018, 20:45 • St Andrew's, Birmingham • Anglická Championship
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám hezký zbytek dne. (22:47:55)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:14.
     
    Utkání tak končí remízou, která je pro domácí tým už pátá v sezóně. Birmingham zůstává bez vítězství a po víkendových zápasech jistojistě zůstane v blízkosti sestupového pásma. West Bromwich si naopak polepšil už na jedenáct bodů a minimálně do zítřka se v nahuštěné tabulce posunul na páté místo.
     
    Je dobojováno! Předehrávka sedmého kola druhé nejvyšší anglické soutěže svého vítěze nepoznala. Birmingham byl v úvodu lepším týmem a ve 27. minutě se dostal do vedení. Domácí hned poté mohli přidat dost možná klíčový druhý gól, jenže brankář Johnstone Jotovu penaltu zlikvidoval. West Bromwich poté vyrovnal hru a zároveň skóre, když se v 39. minutě prosadil Philips. Po změně stran byla hra o něco klidnější, až v závěru mohl hostům zařídit tříbodový zisk Barnes, nicméně trefil břevno.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Gayleův pas zleva propadl až před šestnáctku. Phillipsova prudká střela byla zablokovaná, takže se Barnes musel pokusit o nůžky. Domácích však bylo u brankové čáry dostatek na to, aby nepustili balón za brankovou čáru.
     
    90+1
    Jeden z hostů po autu Phillipse vrátil míč před pokutové území. Z druhé vlny si pro střelu přiběhl veterán Gareth Barry a jen o kousek minul ze svého pohledu pravou tyč.
     
    90
    Druhý poločas je prodloužen o další tři minuty.
     
    88
    Utkání se velmi rychle blíží ke svému konci. Začíná být stále reálnější, že se Birmingham ani na sedmý pokus nedočká své první výhry v sezóně.
     
    87
    Hosté nyní mají více ze hry a cítí šanci na rozhodnutí. K němu ale nedošlo ani po střele Gaylea, který z hranice vápna nepropálil obranný val.
     
    86
    Conor Towsend si v pokleku zpracoval balón sám pod sebe. Místo možnosti přihrát doleva nabíhajícímu spoluhráči zvolil vlastní zakončení ze střední vzdálenosti, proti kterému Camp nemusel zasahovat.
     
    85
    Střídání v týmu Birmingham City: ze hřiště odchází Lukas Jutkiewicz, přichází Viv Solomo-Otabor.
    84. Barnes trefil břevno, dorážku pak vychytal Camp
     
    84
    Zničehonic se West Bromwich málem dostal do vedení! Na konci přímočaré akce byla Barnesova střela z levé strany, kterou zastavilo až břevno. Po nepřehledném závaru ještě došlo k dorážce, kterou stojící Camp s trochou štěstí zlikvidoval.
     
    83
    Lukas Jutkiewicz sprintoval za balónem, ale ve hřišti už ho nezastavil. Poté ještě nepříjemně přepadl přes reklamní panel a pomoct mu musel až Hegazy.
     
    82
    Dwight Gayle dával křižný pas skrz pokutového území. Před dobíhajícím spoluhráčem zasáhl Pedersen a následný roh už ani nestál za řeč.
     
    81
    Michael Morrison se dostal do nepříjemné situace. Po nákopu Hegazyho byl jako poslední hráč a nemohl si dovolit zaváhat před zraky číhajícího Gaylea.
     
    80
    Craig Dawson ještě udržel míč na útočné poloviny Albionu, jenže následná akce hostů měla velmi krátkého trvání.

    Michal Břuchanský

    Branky: 27. Jota – 39. Phillips

    Karty:   68. Kieftenbeld (BIR), 72. Dean (BIR) – 55. Townsend (WBA)

    Neproměněná penalta: 29. Jota (BIR), brankář Johnstone zneškodnil


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:14.
    Birmingham City: Camp – Colin, Morrison (C), Dean, Pedersen – Maghoma, Kieftenbeld, Gardner, Jota – Jutkiewicz (85. Solomo-Otabor), Adams (74. Bogle).
    Náhradníci: Trueman – Bogle, Harding, Lakin, Mahoney, Roberts, Solomon-Otabor.

    West Bromwich Albion: Johnstone – Dawson, Hegazy, Bartley – Phillips, Livermore, Barnes, Brunt (C) (78. Barry), Towsend – Rodriguez (75. Robson-Kanu), Gayle.
    Náhradníci: Myhill – Adarabioyo, Barry, Burke, Edwards, Gibbs, Robson-Kanu.

    Rozhodčí: Madley – Meredith, Venamore
    ocianews.com