Tottenham – Liverpool 1:2 (kon.) | Bournemouth – Leicester 4:2 (kon.) | Huddersfield Town – Crystal Palace 0:1 (kon.)
Chelsea – Cardiff 4:1 (kon.) | Manchester City – Fulham 3:0 (kon.) | Newcastle – Arsenal 1:2 (kon.)
Watford – Manchester Utd. 1:2 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
4:2 (3:0)
Leicester City
Sobota 15.09.2018, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Marc ALBRIGHTON - 4:2
     
    89
    Leicester právě vstřelil branku!
    No vida, na Vitality Stadium se v závěru základní hrací doby dějí zajímavé věci, Leicester už je pozadu pouze o dva góly. Kelechi Iheanacho si přehodil balon na levačku, na jeho mimořádně povedený centr si poté v pokutovém území seběhl MARC ALBRIGHTON a přesnou hlavičkou k tyči uklidil míč do sítě.
    88. James MADDISON - 4:1
     
    88
    Leicester právě vstřelil branku!
    Tak se Lišky z Leicesteru přeci jen dočkaly čestného zásahu, krátce před koncem utkání snižují na 1:4. K penaltě se postavil JAMES MADDISON, jenž prudkou ranou nedal Begovićovi šanci. Mladý záložník dnes odehrál dobrý zápas, gól je pro něj zaslouženou odměnou.
    81. Adam SMITH - 4:0
     
    81
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Vitality Stadium explodoval počtvrté, domácí využili početní převahu a znovu zaskočili nepřipravenou obranu soupeře. Ryan Fraser dostal až příliš volného prostoru a odcentroval na hranici vápna, odkud povedeným volejem prostřelil Begoviće ADAM SMITH. Obránce Bournemouthu si tak svůj jubilejní stý start v Premier League osladil pěkným gólem.
    41. Joshua KING - 3:0
     
    41
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Bournemouth přidává třetí branku, Eddie Howe může být s výkonem svých svěřenců v prvním poločase velice spokojen. Penaltu si vzal na starost JOSHUA KING, jenž poslal Kaspera Schmeichela na druhou stranu branky a přízemní střelou k tyči zvýšil už na 3:0.
    37. Ryan FRASER - 2:0
     
    37
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, Leicester před pár okamžiky spálil velkou příležitost a nyní sám inkasoval. Wilson vymyslel parádní kolmici pro RYANA FRASERA, jenž rozkmital své rychlé nohy, pláchl Maguierovi a na Schmeichela tentokráte vyzrál šikovnou střelou mezi nohy.
    19. Ryan FRASER - 1:0
     
    19
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Domácí trpělivě čekali na svou šanci a když přišla, tak ji bez zaváhání využili. Rychlý brejk začal u Kinga, který se dobře zorientoval a poté poslal balon k RYANU FRASEROVI. Drobný záložník si počínal fantasticky, když si navedl balon na pravačku a technickou ranou překonal Schmeichela.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 19. Fraser (J. King), 37. Fraser (C. Wilson), 41. J. King (pen.), 81. A. Smith (Fraser) – 88. Maddison (pen.), 89. Albrighton (Iheanacho)

    Karty:   29. Lerma (BTH), 71. C. Wilson (BTH), 79. Gosling (BTH) – 12. Maguire (LEC), 45+2. Morgan (LEC), 70. Schmeichel (LEC)   69. Morgan (LEC)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:15.
    AFC Bournemouth: Begović – A. Smith, S. Cook (C), Aké, Rico – Brooks (68. Francis), Lerma (78. L. Cook), Gosling, Fraser – C. Wilson, J. King (85. Mousset).
    Náhradníci: Boruc – Francis, Surman, Mousset, Ibe, L. Cook, Defoe.

    Leicester City: Schmeichel – R. Pereira, Maguire, Morgan (C), Chilwell – Ndidi, N. Mendy – R. Ghezzal (61. Albrighton), Maddison, Gray (61. Iheanacho) – Vardy (84. J. Evans).
    Náhradníci: D. Ward – J. Evans, Iheanacho, Albrighton, Amartey, Iborra, Fuchs.

    Rozhodčí: Craig Pawson – Lee Betts, Ian Hussin

    Diváci: 10 543
    bahis siteleri