Kazaň – Jenisej 1:0 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Arsenal Tula – Samara 4:0 (kon.)
konec
PFK Arsenal Tula
4:0 (1:0)
FK Křídla Sovětů Samara
Sobota 15.09.2018, 18:00 • Stadion Arsenal, Tula • Ruská Premier Liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Zelimchan BAKAJEV - 4:0
     
    82
    Arsenal Tula právě vstřelil branku!
    A ještě čtvrtý hřebíček do hostující rakve! Rychlá akce pěti hráčů Tuly skončila střelou, kterou Ryžikov vyrazil. Poté výtečně zneškodnil i dorážku Djurdjeviće, ale jeho nedůslední spoluhráči ještě nechali skórovat ZELIMCHANA BAKAJEVA.
    73. Luka DJORDJEVIĆ - 3:0
     
    73
    Arsenal Tula právě vstřelil branku!
    Necelých dvacet minut před koncem už je asi rozhodnuto! Anton neskutečně pokazil rutinní rozehrávku ze středu hřiště a odevzdal míč Gorbatěnkovi. Ten dobře načasovaným pasem vysunul LUKU DJORDJEVIĆE, jenž po zasekávačce Burlakovi vypálil do dobře postaveného Ryžikova, ale z lehce akrobatické dorážky se už nemýlil.
    50. Sergej TKAČJOV - 2:0
     
    50
    Arsenal Tula právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují do dvougólového náskoku! Berchamov ve středu hřiště přenechal míč SERGEJI TKAČJOVOVI, který vypálil z necelých třiceti metrů a zamířil přesně k levé tyči hostující brány, kam Ryžikov nedosáhl.
    21. Sergej TKAČJOV - 1:0
     
    21
    Arsenal Tula právě vstřelil branku!
    Domácí v jednadvacáté minutě otevírají skóre svou čtvrtou trefou v sezóně! Djordjević potáhl míč po pravém křídle, Kangwa byl po jeho centru ještě ubráněn, ale míč propadl k SERGEJI TKAČJOVOVI a jeho střelu z voleje zastavila až síť v brance Samary.

    Michal Břuchanský

    Branky: 21. Tkačjov, 50. Tkačjov (Berchamov), 73. Djordjević, 82. Bakajev

    Karty:   90+2. Nigmatullin (ATU) – 78. Mollo (KSS)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 5:7. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:12.
    PFK Arsenal Tula: Nigmatullin – Chaguš, A. Denisov, Grigalava, V. Álvarez – Tkačjov (68. Mirzov), Berchamov (C) (76. Kostadinov), Kadiri Mohammed, Gorbatěnko, Kangwa (72. Bakajev) – Djordjević.
    Náhradníci: Levašov, Šamov – Adžojev, Bakajev, Ivakin, K. Kombarov, Kostadinov, Krikuněnko, Lesovoj, Mirzov, Sokol, Ožegović.

    FK Křídla Sovětů Samara: Ryžikov – Čičerin, Burlak (C), Samardžić, Vitalij Denisov – Čočijev (46. Kornilenko), Anton, Baškirov (74. Mijailović), Tkačuk – Kanunnikov, Sobolev (59. Mollo).
    Náhradníci: Konjuchov – Kornilenko, P. Jakovlev, Šejdajev, Mijailović, Zotov, Tichonov, Polujachtov, Rogel, Mollo, Tigijev.

    Rozhodčí: Karasjov – Demeško, Luňov
    thejrc.org