Mountfield HK – Pardubice 6:0 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 3:5 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 3:5 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 9:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 3:6 (kon.)
Třinec – Zlín 3:4 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 6:5 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 3:4 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Salzburg 5:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (0:3, 2:2, 1:1 - N 0:1)
HC Sparta Praha
Sobota 15.09.2018, 13:15 • Zimní stadion Kotlina • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
    60:51 PRYMULA - 3:7
     
    60:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané získávají i bonusový bod! Muž zápasu Lukáš Rousek zadovkou oslovil mezi kruhy PATRIKA PRYMULU, který pověsil puk do pravého horního rohu! Asistence: Lukáš Rousek.
    55:54 TECL - 3:6
     
    55:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se přeci jen dočkávají další branky, tentokrát v přesilovce! Cachnín přenechal puk u pravého hrazení MARKU TECLOVI, který bez přípravy propálil Škorpíka mezi betony! Asistence: Richard Cachnín a Štěpán Dudycha.
    54:35 PRCHAL - 2:6
     
    54:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují i ve vlastním oslabení! Lukáš Rousek našel u pravé tyče JAKUBA PRCHALA, který přesně mířenou střelou nad levý beton přidává šestý dílek do sparťanské skládačky! Asistence: Lukáš Rousek.
    29:32 TECL - 2:5
     
    29:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým koriguje stav utkání. Do samostatného úniku se po přihrávce Petržilky dostal kapitán Bruslařů MAREK TECL. Hráč s dvacítkou na zádech nic nevymýšlel a střelou nad lapačku Škorpíka přidává druhou branku svého celku! Asistence: Marek Kopic a Jakub Petržilka.
    26:19 HAVLÍN - 1:5
     
    26:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru! Rouskovu střelu vyrazil Arbelovský jen před sebe a na následnou dorážku ONDŘEJE HAVLÍNA byl maskovaný muž Bruslařů krátký! Asistence: Lukáš Rousek a Vojtěch Kropáček
    21:15 ROUSEK - 1:4
     
    21:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané bleskově odpovídají na obdrženou branku! Vojtěch Kropáček našel LUKÁŠE ROUSKA, který bekhendovým zakončením nedal Arbelovskému šanci! Asistence: Vojtěch Kropáček.
    20:41 HROMÁDKA - 1:3
     
    20:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým trestá zaváhání brankáře Sparty! Ohromnou hrubku teď udělal brankář Jan Škorpík, který vyjel pro puk a chtěl ho rozehrát. Maskovaný muž našel hokejku Josefa Vyviala, který nahrál mezi kruhy na JIŘÍHO HROMÁDKU. Domácí útočník trefil odkrytou klec, i když se Škorpík snažil o svoji nápravu nestihl se včas vrátit! Asistence Josef Vyvial.
    19:24 VITOUCH - 0:3
     
    19:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražené využívají rychlý brejk k navýšení vedení! Nedáš, dostaneš platí i tentokrát. Na jedné straně mohl udeřit Cachnín, ale hosté rychle otočili hru. Lukáš Rousek s DAVIDEM VITOUCHEM podnikli rychlý protiútok, který končí třetí brankou, když dostali puk za přesouvajícího se brankáře Bruslařů. Asistence: Lukáš Rousek.
    18:02 HAVLÍN - 0:2
     
    18:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do dvoubrankového vedení! Puk si na levém kruhu sebral ONDŘEJ HAVLÍN, který z první propálil přesouvajícího se Nedvěda! Asistence: Patrik Prymula a Ondřej Pšenička.
    15:57 KROPÁČEK - 0:1
     
    15:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Rána Františka Gajdoše se odrazila od zadního plexiskla před pravou tyč, kde číhal VOJTĚCH KROPÁČEK, jenž ho ze vzduchu usměrnil za Nedvědova záda! Asistence: František Kropáček a David Vitouch.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 21. Hromádka (Vyvial), 30. Tecl (Kopic, Petržilka), 56. Tecl (Cachnín, Dudycha) – 16. Kropáček (Gajdoš, Vitouch), 19. Havlín (Prymula, Pšenička), 20. Vitouch (Rousek), 22. Rousek (Kropáček), 27. Havlín (Rousek, Kropáček), 55. Prchal (Rousek), 61. Prymula (Rousek)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (21. Arbelovský) – Dudycha, D. Vacík, Dvořák, Najman, Pejchal (A), Krejčí, Adam – Petržilka, Cachnín (A), Tecl (C) – Kopic, Kohout, Hromádka – Klofáč, Vaňous, Košťál – Vyvial, Fiala
    HC Sparta Praha: Škorpík (Cichoň) – Pika, Havlín (A), Prchal, Vorobjev, Tomek, Gajdoš – Prymula, Klimo, Schwamberger (A), Kropáček, Slavíček, Obadal, Rubeš, Pšenička, Rousek, Gluzman, Čech (C), Vitouch

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Petr Křivohlavý, Radek Špringl

    Diváci: 62
    ocianews.com