Mountfield HK – Pardubice 6:0 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 3:5 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 3:5 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 9:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 3:6 (kon.)
Třinec – Zlín 3:4 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 6:5 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 3:4 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Salzburg 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (0:1, 1:4, 2:0 - N 0:0 - 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 15.09.2018, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    65:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    V nájezdech se raduje Jihlava, byť prohrávala už 0:2, ale zásluhou Chlubny, Rašína a TOMÁŠE VALY otočila na 3:2.
     
    59:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tahle branka přichází už hodně pozdě, pět sekund před koncem základní hrací doby. Duklu tak může těšit alespoň to, že vyhrává třetí třetinu 2:0, když čistý průstřel zařizuje obránce DANIEL PISKAČ. Asistence: Martin Barák.
     
    40:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Že by bylo ještě o co hrát? Přímo snový vstup domácích do třetí třetiny obstaral PATRIK RAŠÍN, který zblízka po Judově přihrávce v přesilovce poslal puk do vinglu. Asistence: Miroslav Juda.
     
    37:56
    Žďár právě vstřelil branku!
    Během tří minut a 11 sekund dostává Jihlava třetí branku, když DOMINICK VAŠÍČEK zakončuje povedenou souhru po přihrávce Nikoliče. Hosté možná dělají rozhodující krok ke třem bodům. Asistence: Jakub Nikolič, Jakub Konečný.
     
    36:09
    Žďár právě vstřelil branku!
    Nyní už čtvrtý gól hostí přichází. Filip nahrál Klodnerovi, ten našel na modré DANIELA POIZLA a jeho střela zapadla přes klubko hráčů přesně pod horní tyčku. Asistence: Jan Klodner, Jakub Filip.
     
    34:45
    Žďár právě vstřelil branku!
    Jihlava doplácí na oslabení a hosté jdou do vedení o dvě branky. Povedenou souhru dvou útočníků hostí zakončil JAN TLAČIL, který střílel po přihrávce Konečného prakticky do volné části branky. Asistence: Jakub Konečný.
     
    29:03
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Tlačil vypálil od modré a jeho střelu před brankou tečoval do sítě JIŘÍ PUCZEK, s čímž Chaloupek nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Jan Tlačil.
     
    25:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté si koledovali o vyrovnání a to právě přichází. MIROSLAV JUDA velice projel do útočného pásma jako nůž máslem, neohroženě se dostal k puku a svůj výpad zakonči prvním překonáním Radosty v dnešním utkání, byť trošku se štěstím. Jeho rána totiž nemířila do branky, ale do plexi za svatyní, od které se puk odrazil směr gólmanova záda a zapadl za čáru. Bez asistence.
    19:34 PAVLE VOJINOVIČ - 0:1
     
    19:34
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tohle ale bylo laxní bránění předbrankového prostoru. Tuze moc prostoru nechala Jihlava hráčům hostí, takže Chaloupkem vyražený pokus Klodnera dorazil do sítě PAVLE VOJINOVIČ, který se tak raduje ze své první branky v letošní sezoně. Asistence: Jan Klodner.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 26. Juda, 41. Rašín (Juda), 60. Piskač (Barák), 65. Vala – 20. Vojinovič (Klodner), 30. Puczek (Tlačil), 35. Tlačil (Konečný), 37. Poizl (Klodner, Filip), 38. Vašíček (Nikolič, Konečný)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Vašíček (ZNS)
    0:1   Mareš (JIH)
    2. série:
    0:2   Vojinovič (ZNS)
    0:2   Juda (JIH)
    3. série:
    0:2   Tlačil (ZNS)
    1:2   Chlubna (JIH)
    4. série:
    1:2   Jedlička (ZNS)
    2:2   Rašin (JIH)
    5. série:
    2:2   Černohorský (ZNS)
    3:2   Vala (JIH)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (41. Javůrek) – Trávník, Vála, Piskač, Mareš, Zvěřina, Rašín – Brož, Juda, Pigl – Chlubna, Krajíček, Vala – Barák, Čermák, Zadražil – Bouška. Trenér: Karel Nekvasil
    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta – Klodner, Poizl, Černohorský, Klusáček, Mikulík, Věžník – Nagy, Filip, Vojinovič – Tlačil, Konečný, Nikolič – Vašíček, Jedlička, Kavický – Puczek, Jindra, Pětník. Trenér: Jaromír Pytlík

    Rozhodčí: Sýkora – Frodl, Coubal
    thejrc.org