Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:2 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 4:1 (kon.) | Šumperk – Opava 3:2 (2:0 po s.n.)
SHK Hodonín – Orlová 7:3 (kon.) | Písek – Žďár n/S 3:4 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 5:4 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (3:2, 2:0, 1:0)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 15.09.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:53 PROCHÁZKA - 6:2
     
    45:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři navyšují své vedení na rozdíl čtyř branek! ONDŘEJ PROCHÁZKA dostal pas za obranu a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi si věděl rady, trefil se nad jeho vyrážečku. Asistence: Luboš Voříšek, Matěj Blinka.
    26:06 KOZLÍK - 5:2
     
    26:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jiří Kopic zastavil puk na modré čáře, nabruslil do pravého kruhu a chtěl vystřelit. Puk mu ale sjel z hole, tak zvedl hlavu a našel mezi kruhy volného DAVIDA KOZLÍKA, jehož rána mířila přesně nad brankářovu vyrážečku! Asistence: Jiří Kopic.
    23:02 PROCHÁZKA - 4:2
     
    23:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Luboš Voříšek přihrál na okraj pravého kruhu ONDŘEJI PROCHÁZKOVI, který vyslal pohotovou ránu zápěstím a trefil se neomylně do levého horního rohu hostující svatyně. Nádherný moment! Asistence: Luboš Voříšek, Jiří Kopic.
    17:20 MILFAIT - 3:2
     
    17:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se potřetí v utkání ujímají vedení. Jan Čáp neudržel v lapačce střelu Davida Michálka, a JAN MILFAIT tak mohl puk zblízka dorazit do sítě! Asistence: David Michálek, Jiří Kopic.
    07:39 RYTNAUER - 2:2
     
    07:39
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Ani tentokrát na sebe odpověď Žihadel nenechala dlouho čekat. LADISLAV RYTNAUER zavezl puk do útočného pásma po levé straně, najel si na osu hřiště svižnou ranou zápěstím pokořil domácího brankáře. Asistence: Petr Krutiš.
    06:46 KULHÁNEK - 2:1
     
    06:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovou hru a jsou znovu ve vedení! Tomáš Semrád na modré čáře posunul puk KRYŠTOFU KULHÁNKOVI, jehož dělovka z první mířila nad pravý beton marně se natahujícího brankáře Žihadel. Asistence: Tomáš Semrád, Miroslav Třetina.
    02:37 HORKÝ - 1:1
     
    02:37
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    V Kotlině je vyrovnáno, Žihadla našla rychlou odpověď! DAVID HORKÝ se prohnal do útočného pásma po pravém křídle a domácího brankáře prostřelil pokusem na bližší tyč! Asistence: Ladislav Rytnauer.
    01:03 VOŘÍŠEK - 1:0
     
    01:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo pouhých 8 sekund z přesilové hry a jdou do vedení! Kryštof Kulhánek nabil nad levý kruh LUBOŠI VOŘÍŠKOVI, jehož rána se zastavila až v síti! Asistence: Kryštof Kulhánek, Miroslav Třetina.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Voříšek (Kulhánek, Třetina), 7. Kulhánek (Semrád, Třetina), 18. Milfait (Michálek, Kopic), 24. Procházka (Voříšek, Kopic), 27. Kozlík (Kopic), 46. Procházka (Voříšek, Blinka) – 3. Horký (Rytnauer), 8. Rytnauer (Krutiš)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Nepokoj, Semrád, Kulhánek, Vala, Šmíd, Kopic – Beneš, Milfait (A), Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Blinka, Voříšek (A), Procházka – Kuchta, Ludvík, Kozlík
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Čáp (Vejvoda) – Trnka, Pelikán, Kadela, Wasserbauer, Peroutka, Kabelka, Kliment, Sobotka – Lupač, Juráň, Horký, Havlát, Mikeš (A), Pucher (C), Hačecký, Rytnauer (A), Ferda, Bulín, Říčka, Krutiš

    Rozhodčí: Jiří Velčovský – Jan Gabriel, Jakub Zmeškal

    Diváci: 684
    bahis siteleri