Dukla Praha – Liberec 2:0 (kon.) | Jablonec – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Teplice – Karviná 2:1 (kon.)
Slovácko – Slavia 1:3 (kon.)
konec
FK Teplice
2:1 (2:0)
MFK Karviná
Neděle 16.09.2018, 15:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Neskutečné! V šesté minutě nastavení míč propadl na kopačku brankáře Martina Berkovce, který ostrou ranou jen těsně minul pravou tyč domácí branky!
     
    90+5
    Tak ještě roh Karviné, na který jde do vápna i brankář Martin Berkovec.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Filip Panák (MFK Karviná), který skluzem dojel do brankáře Jakuba Diviše s vidinou volného míče.
     
    90+1
    Hlavní sudí Ginzel nastavuje utkání o 4 minuty.
     
    90
    Teplice odmítli další razítko na dnešní výhru! Neúnavný David Vaněček táhl akci po levé straně, počkal na náběh Tomáše Kučery, jenž pálil osamocený z hranice šestnáctky a minul pravý horní roh Berkovcovi branky!
    88. Po rohu zakončoval Vaněček, Karvinou podržel Berkovec
     
    88
    Po něm mohlo být rozhodnuto! Centr Tomáše Kučery propadal k překvapenému Davidu Vaněčkovi, který nedokázal míč usměrnit a trefil svou ranou pouze střed branky a připraveného Martina Berkovce.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Adriel D´Avila Ba Loua (MFK Karviná), který prohrál souboj s Aloisem Hyčkou a musel jej podrazi těsně za hranicí vápna.
     
    83
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Admir Ljevaković, přichází Alois Hyčka.
     
    80
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jakub Hora, přichází Martin Jindráček.
    79. Eric RAMÍREZ - 2:1
     
    79
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná dramatizuje dnešní utkání! Tomáš Wágner posunul míč hlavou za obranu na Filipa Panáka, a ten poslal míč před prázdnou branku na střídajícího ERICA RAMÍREZE, který míč uklidil hlavou do sítě – 2:1! Asistence: Filip Panák
     
    75
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Patrik Žitný, přichází Pavel Moulis.
     
    73
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Bojan Letić, přichází David Guba.
     
    71
    Skvěle hrající Adriel D´Avila Ba Loua měl velkou šanci ve velkém vápně, ale jeho pokus nepustil do branky skvělým obraným zákrokem Michal Jeřábek.
    66. Po centru Hory mířil Vaněček těsně vedle!
     
    66
    Jakub Hora posadil svůj centr krásně na hlavu Davida Vaněčka a kanonýr Teplic výjimečně nezamířil přesně, míč skončil těsně nad brankou Martina Berkovce.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Eric Ramírez (MFK Karviná), jenž zahrál loktem ve vzdušném souboji s Michalem Jeřábkem.
     
    61
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Ondřej Lingr, přichází Eric Ramírez.
     
    57
    Karvinští dohrávali rohový kop a Marek Janečka hlavičkoval z penalty sám jen těsně nad břevno! Slezané dnes šancí tak na tři zápasy.
    56. Ba Loua nebezpečně mířil pod břevno!
     
    56
    Admir Ljevaković poslal mizernou nahrávku na Patrika Žitného, jenž míč nezpracoval a dostal s k němu Adriel D´Avila Ba Loua, který si míč nachystal na střelu, a ta mířila po břevno Jakuba Diviše, ten ale vytáhl exkluzivní zákrok a vytěsnil tento pokus na rohový kop.
     
    Dnešní utkání Na Stínadlech sleduje 2628 diváků.
     
    52
    David Vaněček se nyní dostal ramenem před Marka Janečku a jeho pokus pravačkou musel chytat Martin Berkovec. No pokud by domácí forward neposlal míč do středu branky tak by brankář, který dnes startuje ve 100. ligovém utkání nejspíš inkasoval potřetí.
     
    46
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Luboš Tusjak, přichází Adriel D´Avila Ba Loua.
     
    43
    Ondřej Lingr vybojoval faul těsně za šestnáctkou a Karviná má ideální možnost snížit před odchodem do šaten z volného přímého kopu.
    38. David VANĚČEK - 2:0
     
    38
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak toto byla ovšem nádhera! Tomáš Vondrášek se krásným způsobem uvolnil u pravé lajny, počkal s centrem na tu pravou chvíli a našel na zadní tyči kanonýra DAVIDA VANĚČKA, jenž míč z první poslal do sítě – 2:0! Asistence: Tomáš Vondrášek.
     
    32
    Karviná přispěchala s rychlou odpovědí, ale proti je dnes skvělý Jakub Diviš! Lukáš Budínský našel na penaltě Ondřeje Lingra, jenž míč tečoval na zadní tyč, ale tam se natáhl teplický hrdina okamžiku Jakub Diviš.
    31. Patrik ŽITNÝ - 1:0
     
    31
    Teplice právě vstřelily branku!
    Stínadla dnes poprvé bouří! Alex Král poslal přízemní centr do vápna, do něj se z první opřel PATRIK ŽITNÝ a míč zapadl k levé tyči Martina Berkovce, který byl bez šance – 1:0! Asistence: Bez asistence.
     
    24
    Konečně se dostali do útoku i domácí a míč dokonce skončil v síti. Patrik Žitný posadil krásný centr na hlavu Tomáše Vondráška a ten jej poslal na zadní tyč. V tu samou chvíli šel však nahoru i praporek asistenta a branka tak regulérní nebyla.
    21. Po střele Lingra Teplice opět zachránil Diviš
     
    21
    Opět skvělý Jakub Diviš v brance Teplic. Po diskutabilním zákroku na Tomáš Kučeru nechal sudí pokračovat ve hře a Tomáš Wágner míč posunul ve vápně na Ondřeje Lingra, jenž posílal míč k bližší tyč, tam se zaskvěl zákrokem nohou právě Jakub Diviš.
    19. Trestňák Budínského vytáhl Diviš nad břevno
     
    19
    Karvinští jsou blízko úvodní brance. Volný přímý kop namířil pod břevno Lukáš Budínský, tam však skvěle zasáhl svým zákrokem Jakub Diviš a podržel Teplice.
     
    18
    Žlutou kartu dostává Alex Král (FK Teplice), který šlapákem dohrál soupeře.
     
    17
    Moc nechybělo a viděli jsme první branku zápasu. Centr před brankou Diviše si našel Tomáš Wágner, posunul si jej před brankářem do strany, souboj však neustál a míč který skončil na brankové čáře nedokázal doklepnout do sítě!
     
    12
    První náznak šancí měli i domácí. Centr z pravé strany poslal do vápna Tomáš Vondrášek a míč propadl k Patriku Žitnému, toho však zradilo zpracování. Akce pokračovala a David Vaněček poslal míč proti noze Admiru Ljevakovičovi, ale jeho levačka zamířila daleko mimo branku Berkovce.
     
    6
    První náznak šance přišel od Karviné. Na pravé straně si zpracoval míč na jeden dotek Luboš Tusjak a jeho pokus minul levý horní roh Divišovo branky jen velmi těsně!

    Tomáš Suchánek

    Branky: 31. Žitný, 38. Vaněček (Vondrášek) – 79. Ramírez (Panák)

    Karty:   18. Král (TEP) – 64. Ramírez (KAR), 87. Ba Loua (KAR), 90+4. Panák (KAR)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 9:9. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:10.
    FK Teplice: Jakub Diviš – Král, Jeřábek, Hošek, Shejbal – Ljevaković (C) (83. Hyčka), Kučera – Vondrášek, Hora (80. Jindráček), Žitný (75. Moulis) – Vaněček.
    Náhradníci: Němeček – Jindráček, Červenka, Moulis, Soungole, Hyčka, Trubač.

    MFK Karviná: Berkovec – Čolić, Panák, Janečka (C), Jan Moravec – Mertelj, Budínský – Tusjak (46. Ba Loua), Lingr (61. Ramírez), Letić (73. Guba) – Wágner.
    Náhradníci: Pastornický – Smrž, Guba, Ramírez, Suchan, Ba Loua, Krivák.

    Rozhodčí: Ginzel – Mokrusch, Hrabovský

    Diváci: 2628 (14% kapacity)
    thejrc.org