Liberec – Pardubice 0:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 2:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
Mountfield HK – Chomutov 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:2 (kon.) | Litvínov – Zlín 5:2 (kon.)
Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
HC Olomouc
Neděle 16.09.2018, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:21 Bruno MRÁZ - 2:3
     
    50:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu ve svůj prospěch! Olomoučtí po vhazování v útočném pásmu drželi kotouč na svých holích, Hamerlíkovi pak z náruče vypadla bekhendová střela Vojtěcha Tomečka a BRUNO MRÁZ měl jednoduchou práci v podobě doklepnutí puku do třinecké sítě! Asistence: Vojtěch Tomeček.
    39:19 Jan KÁŇA - 2:2
     
    39:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Neskutečná chyba třineckého brankáře Hamerlík přináší srovnání stavu utkání! Slovenský brankář chtěl zpoza své branky rozehrát puk na své spoluhráče, přihrávka se mu ale vůbec nepovedla a puk skončil u Jana Knotka, který jej postrčil před třineckou branku, kde kotouč do odkryté branky doklepl JAN KÁŇA! Asistence: Jan Knotek.
    25:20 Petr KOLOUCH - 2:1
     
    25:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nečekaná akce hostujících hráčů končí v Hamerlíkově síti! Musil i u hrazení nepohlídal odraz kotouče, puk se příhodně odrazil do jízdy PETROVI KOLOUCHOVI, který jej zavezl do předbrankového prostoru. Hostující útočník zpětnou přihrávkou hledal najíždějícího Irgla, Oceláři si puk srazili do vlastní branky! Bez asistence.
    13:11 David CIENCIALA - 2:0
     
    13:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři si ve středním pásmu sebrali kotouč, zavezli jej do útočného pásma a radují se z druhé vstřelené branky! Martin Adamský v rohu kluziště vybojoval kotouč pro Martina Gernáta, který od modré poslal ideální pobídku na teč! Tu v předbrankovém prostoru využil DAVID CIENCIALA, který usměrnil kotouč mimo Konrádův dosah! Asistence: Martin Gernát, Martin Adamský.
    11:07 Lukáš KRAJÍČEK - 1:0
     
    11:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlá protiakce Ocelářů přinesla první branku dnešního utkání! Roberts Bukarts nejprve jako nůž máslem prošel přes střední pásmo, aby poté z rohu kluziště adresoval na milimetry přesný pas najíždějícímu LUKÁŠOVI KRAJÍČKOVI! Třinecký kapitán se z první nemýlil! Asistence: Roberts Bukarts.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 12. Krajíček (Roberts Bukarts), 14. Cienciala (Gernát, Adamský) – 26. Kolouch, 40. J. Káňa (J. Knotek), 51. Mráz (V. Tomeček)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Krajíček (C), M. Doudera, D. Musil, Matyáš, Gernát, Haman, Adámek – Chmielewski, Marcinko, O. Kovařčík – Adamský (A), Cienciala, Svačina – Roberts Bukarts, M. Kovařčík, Hrňa – Hladonik, Viedenský, Dravecký (A).
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), J. Galvas, Staněk, Jaroměřský, Švrček – Laš, J. Knotek (A), J. Káňa – Burian, Kolouch, Irgl – Holec, Skladaný, Jergl – Ostřížek, Mráz, V. Tomeček.

    Rozhodčí: Lukáš Bejček, Antonín Jeřábek – Jiří Gebauer, Vít Lederer
    thejrc.org