Liberec – Pardubice 0:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 2:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
Mountfield HK – Chomutov 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:2 (kon.) | Litvínov – Zlín 5:2 (kon.)
Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 16.09.2018, 17:20 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Lukáš NAHODIL - 3:2
     
    58:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a 73 sekund před koncem třetí třetiny se opět ujímají vedení! Obrovský přesilovkový tlak už hosté neustáli. Vyraženou střelu od modré čáry dojel LUKÁŠ NAHODIL a trefil horní růžek Milčakovovy brány. Asistence: Petr Holík, Jan Štencel.
    44:30 Denis KINDL - 2:2
     
    44:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté to znovu zkusili hned po buly v útočném pásmu. Z první střely Kracíka sice branka ještě nepadla, k dorážce se ale dostal DENIS KINDL a střelou k tyči poslal puk za brankovou čáru. Bez asistence.
    43:14 Petr HOLÍK - 2:1
     
    43:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se z protiútoku dostávají do vedení! Peter Mueller nahodil puk na Milčakova, který pouze odrazil kotouč před sebe, kam dojížděl PETR HOLÍK. Brněnský útočník zvládl uklidit poskakující kotouč za záda hostujícího gólmana. Asistence: Peter Mueller.
    11:35 Milan GULAŠ - 1:1
     
    11:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po větším tlaku Komety si slovo vzali hosté a vyrovnávají! MILAN GULAŠ si vybruslil od mantinelu až před brankoviště kde dotlačil puk do brány i s gólmanem. Sám střelec zjistil, že dal gól, až z gestikulace rozhodčího za bránou. Asistence: Lukáš Pulpán.
    03:36 Martin ZAŤOVIČ - 1:0
     
    03:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají v úvodu utkání do vedení! Petr Holík odvedl výbornou práci u mantinelu, kde se zbavil obránce a následně naservíroval puk před bránu MARTINU ZAŤOVIČOVI, který ranou na vzdálenější tyč nedal Milčakovovi šanci. Asistence: Petr Holík.
    Marken.cz

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 4. Zaťovič (P. Holík), 44. P. Holík (Mueller), 59. Nahodil (P. Holík, Štencel) – 12. Gulaš (Pulpán), 45. D. Kindl (Kracík, V. Němec)


    HC Kometa Brno: Langhamer (Vejmelka) – Mikuš, O. Němec, Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič, P. Holík, Mueller – R. Zohorna, Hruška, Kašpar – Mallet, Nahodil, L. Horký – Dočekal, L. Čermák, Köhler.
    HC Škoda Plzeň: Milčakov (Frodl) – J. Kindl, Čerešňák, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Vráblík – Nedorost, Novotný, Gulaš – Stach, Kratěna, Indrák – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Preisinger.

    Rozhodčí: Kika, Hradil – Hlavatý, Rampír

    Diváci: 7556
    thejrc.org