Liberec – Pardubice 0:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 2:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
Mountfield HK – Chomutov 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:2 (kon.) | Litvínov – Zlín 5:2 (kon.)
Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Piráti Chomutov
Neděle 16.09.2018, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:20 Ronald KNOT - 3:2
     
    53:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Necelých sedm minut před třetí sirénou tu máme zdramatizování, Chomutovští stahují na rozdíl jedné branky! Brandon Maxwell neviděl přes clonícího hráče, jenž měl na sobě navázaného ještě hradeckého obránce. Toho využil RONALD KNOT, který prostřelil hradeckého brankáře od modré čáry – 3:2. Asistence: Petr Koblasa.
    42:55 Tomáš VINCOUR - 3:1
     
    42:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je ale přesilovka využita, Mountfield si bere dvoubrankový náskok zpět! TOMÁŠ VINCOUR se prezentoval ledovým klidem, když se na levém kruhu nenápadně vytočil s pukem směrem k bráně a švihem trefil nádherně prostor u delší tyče – 3:1. Asistence: Petr Zámorský.
    33:08 Ivan HUML - 2:1
     
    33:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    A chomutovský tlak se vyplatil. Dvojnásobná přesilovka je využita a rozdíl ve skóre se ztenčil na jedinou branku! Severočeští hokejisté ostřelovali hradeckou branku ze všech možných pozic, a i když domácí skákali po puku, na střelu IVANA HUMLA, který zakončoval u pravé tyče do prázdné brány, už nedosáhli – 2:1. Asistence: Juraj Valach, Vladimír Růžička.
    14:04 Tomáš LINHART - 2:0
     
    14:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    A brankový videorozhodčí neshledal žádný problém, branka platí! TOMÁŠ LINHART vyslal od modré čáry směrem na bránu slušnou pumelici zápěstím. Ta se možná ještě odrazila od klubka hráčů stojícího před brankářem a následně zaplula do sítě – 2:0. Asistence: Jan Berger, Patrik Miškář.
    11:31 Juraj BEZÚCH - 1:0
     
    11:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice domácí nevyužili, teď už se ale můžou radovat z prvního extraligového gólu sezóny! Jan Berger se obtočil kolem brány a poslal puk do prostoru brankoviště. Lvi poté předvedli důraz na brankovišti, když kotouč našel nejrychleji JURAJ BEZÚCH, jenž ho za brankovou lajnu doklepl z pozice u pravé tyče – 1:0. Asistence: Maris Bičevskis, Jan Berger.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 12. Bezúch (Bičevskis, Berger), 15. Linhart (Berger, Miškář), 43. Vincour (Zámorský) – 34. Huml (Valach, V. Růžička), 54. Knot (Koblasa)


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart (A), Cibulskis, Graňák (A), Piché, Rosandić, Š. Havránek, F. Pavlík – Paulovič, Koukal (C), M. Chalupa – Vincour, Cingel, Bezúch – Berger, Bičevskis, Miškář – Kukumberg, R. Pilař.
    Piráti Chomutov: Stezka (Š. Lukeš) – Valach, Jank, Knot, Štich, Blaha, Dietz, Trefný – Klhůfek, V. Růžička (A), Sklenář – Skokan, Huml (A), Tomica (C) – J. Stránský, Vantuch, Koblasa – Chlouba, Šťovíček, A. Dlouhý.

    Rozhodčí: Úlehla, Pešina – Frodl, Polák

    Diváci: 4268
    bahis siteleri