Žďár n/S – Salzburg 6:2 (kon.) | Přerov – Havířov 6:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:2 (1:0, 2:1, 3:1 - N 0:0 - 1:0)
AZ Havířov
Neděle 16.09.2018, 16:00 • MEO Aréna, Přerov. • DHL Extraliga juniorů • Skupina D
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov.
    Přerov získává i doplňkový bod, a to díky přesné trefě JAKUBA KYLNARA, který jako jediný v nájezdech skóroval.
     
    54:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Když nevíš, co s pukem, vystřel. To říká otřepaná sportovní fráze, které se nyní evidentně držel JAKUB NAVRÁTIL. Z pravé strany si navedl puk na osu hřiště a střelou švihem nasměroval kotouč do pravého vinklu mimo dosah Matouška.
    Asistence: Patrik Mašín.
     
    49:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Záhy ale hosté popáté inkasují. Z levého kruhu napřáhl ke střele po nahrávce od Hradila kapitán Přerova LUKÁŠ ZMEŠKAL a Matouškovi kotouč propadl pod lapačkou do sítě.
    Asistence: Adam Hradil.
     
    45:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Teď už se ale PATRIK MAŠÍN může radovat. Zblízka z levé strany totiž dorazil do odkryté části klece ránu, po níž se Matoušek nestačil včas vrátit do pozice, ve které by mohl ještě něco dalšího chytit.
    Asistence: Robin Tischer, Jakub Navrátil.
     
    42:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Kylnar napadal Bambulu, ovšem puk mu v útočném pásmu nesebral. Jan Bambula se pak otočil a přihrál DOMINIKU PAWLICZKOVI. Ten projel po pravém křídle, dostal se až poblíž branky a vystřelil přesně po ledě za levou tyč.
    Asistence: Jan Bambula.
     
    36:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají svůj třetí gól v zápase. Vše začalo tím, že se „milovník rozhovorů" Jakub Navrátil zmocnil v pravém horním rohu puku, a sice na Sturczovi. Indrák pak nahrál před bránu do volného místa DAVIDU TAKÁČOVI, který střelou švihem procedil kotouč mezi rukou a betonem Matouška.
    Asistence: Daniel Indrák, Jakub Navrátil.
     
    33:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři vyhráli buly v útočném pásmu a Mašín s Navrátilem kombinovali u modré čáry. Puk se pak díky Takáčovi dostal na levou stranu a ROBIN TISCHER s ním jako tank projel před branku, kde ho následně z dorážky nasměroval zblízka k pravé tyči.
    Asistence: David Takáč, Patrik Mašín.
     
    23:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nahrávka jednoho z domácích hráčů se s úspěchem nesetkala a následně hosté podnikli protiútok, který končí gólem. Po pravém křídle unikl Karel Dufek, který si sjel až před branku a v situaci dvou proti jednomu předložil puk DOMINIKU PAWLICZKOVI, který u pravé tyče zakončil pod horní tyč nad ležícího Šimonů.
    Asistence: Karel Dufek.
     
    09:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí si vytvořili krátký tlak v útočném pásmu a vytěžili z něj první gól utkání. Z levé strany nahodil puk do chumlu těl před bránu Adam Hradil a před Matouškem ho úspěšně tečoval MARTIN BOROT.
    Asistence: Adam Hradil, Jan Moučka.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 10. Borot (Hradil, Moučka), 34. Tischer (Takáč, Mašín), 37. Takáč (Indrák, Navrátil), 46. Mašín (Tischer, Navrátil), 50. Zmeškal (Hradil), 55. Navrátil (Mašín), rozh. náj. Kylnar – 24. Pawliczek (K. Dufek), 43. Pawliczek (Bambula)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mašín (PRE)
    0:0   Juhász (HAV)
    2. série:
    0:0   Indrák (PRE)
    0:0   Adámek (HAV)
    3. série:
    0:0   Navrátil (PRE)
    0:0   Pawliczek (HAV)
    4. série:
    1:0   Kylnar (PRE)
    1:0   Bambula (HAV)
    5. série:
    1:0   Ryšavý (PRE)
    1:0   Hilšer (HAV)


    HC ZUBR Přerov: Šimonů (Postava) – Kopeček, Tischer, Takáč, Gréč, Moučka, Vlček – Ryšavý, Kristek, Hradil (A), Borot, Indrák (A), Krátký, Fencl, Zmeškal (C), Šimanský, Kylnar, Tarnoczy, Mašín, Navrátil.
    AZ Havířov: Matoušek (M. Dufek) – Topolanský, Sturcz, Máca, Uhlíř, Grygar (A), Šěvěček, Thiel – Stodůlka, Hilšer, Juhász (C), Adámek, Pawliczek, Žídek, Bambula, Byčkov, Revaj, Janeček, K. Dufek.

    Rozhodčí: Dufka – Lukš, Mikšík
    bahis siteleri