Litoměřice – Chrudim 1:2 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
1:2 (0:2)
FK Chrudim
Úterý 18.09.2018, 18:10 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:57
    Kubíček ovšem dokázal proti desetimetrovému kopu zakročit a znemožnil tak třetí brance v síti. Bagatini se po neúspěšném desetimetrovém kopu chytil za hlavu.
     
    39:56
    Po faulu na půlící čáře je nařízen desetimetrový kop proti Litoměřicím.
     
    39:51
    Gardenline rozjel nacvičenou akci, při které Felipe hledal střílenou přihrávkou před bránou stojícího Hrubého, který ale patičkou nedokázal zasáhnout míč, který nakonec pouze prolétl kolem brány.
     
    38:21
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic, kteří zkouší hru bez brankáře.
     
    38:21
    Oddechový čas pro Litoměřice.
     
    37:43
    A skóre se mohlo měnit také na druhé straně. Max ale ani nadvakrát neuspěl proti Kubíčkovi, který zachránil domácí od inkasování branky ve velmi důležité chvíli.
     
    37:31
    Na hrací ploše to vře! Tomáš Koudelka (CHR) přifilmoval pád a rozhodčí proti němu neomylně tasí žlutou kartu.
     
    37:02
    Hrubý pumelicí div nerozpůlil konstrukci brány. Hosty od obdržené branky zachránila tyč!
     
    37:01
    Matěj Slováček ještě na své nemístné poznámky obdržel žlutou kartu.
     
    37:01
    Slováček na půlící čáře srazil k zemi Hrubého, který si chytře přibrzdil ve svém rozeběhu a nechal se srazit k zemi. Následuje desetimetrový kop pro Litoměřice.
     
    36:29
    Záruba při vypíchnutí míče zahrál rukou a i Litoměřice už se dostaly na metu pěti akumulovaných faulů.
     
    35:27
    Chrudim se při faulu na Fabricia dopustila pátého akumulovaného faulu. Jakýkoli další přestupek už bude znamenat desetimetrový kop.
     
    34:35
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se z druhé vážnější akce ve druhé půli propracovali ke korigaci skóre. Douglasovu nabídku v podání přihrávky poslal FABRICIO z hranice brankoviště mimo dosah Lytvyněnka do dolního pravého rohu brány. Asistence: Douglas.
     
    34:17
    První vážná akce domácích v druhém poločase. Slepčík dokázal při rychlých nahrávkách nalézt Fabricia, který ale při finálním zakončení upadl a míč nasměřoval daleko vedle brány.
     
    24:37
    Žlutou kartu dostává David Drozd (FK ERA-PACK Chrudim).
     
    19:20
    Roman Mareš se dostal s míčem po pravé straně až do brankoviště, kde sice zakončoval. Do obrany se ale stihl vrátit jeden z domácích hráčů a míč odkopnout ve skluzu do bezpečí.
     
    17:39
    Lytvyněnko nedokázal ve vzdušném souboji s Rodrigem udržet míč v rukavicích a jen málo scházelo, aby se brazilský hráč ve službách Litoměřic trefil do sítě soupeře.
     
    17:34
    Fabricio byl při zakončení u pravé postranní čáry faulován. Rozhodčí tak odpískali pátý akumulovaný faul také na straně Chrudimi. Oba celky tak čelí hrozbě desetimetrového kopu po jakémkoli dalším faulu.
     
    14:16
    Jiráský nasměřoval své zakončení z otočky k levé tyči. Lytvyněnko se musel hodně natahovat, aby toto zakončení zastavil před brankovou čárou.
     
    13:39
    Litoměřičtí se zásluhou Lukáše Kroka dopustili již pátého akumulovaného faulu a další faul v první půli už pro ně bude znamenat hrozbu desetimetrového kopu.
     
    08:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Střílená přihrávka z nabídnutého volného kopu doputovala až na nohu MATĚJE SLOVÁČKA, který byl statický na brankové čáře. Kubíček byl bez šance na zásah. Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    07:49
    Oddechový čas pro Chrudim.
     
    07:06
    Hrubý je dnes střelecky hodně při chuti. Z prvního doteku poslal bodlem míč směrem na Lytvyněnka, ten míč vyrazil, aby se dostal míč na Zárubu. Poslední jmenovaný to zkoušel ještě dvakrát proti ukrajinskému brankáři, ale ani jednou neuspěl. Při posledním střeleckém pokusu nastřelil konstrukci brány!
     
    03:46
    Velmi diskutabilní situace! Lytvyněnko si vyběhl na hranici brankoviště, kde se zmocnil míče. Domácí lavička společně se všemi hráči na hrací ploše se dožadovala odpískání ruky, rozhodčí zůstal klidný a nechal pokračovat ve hře.
     
    02:25
    Max se dostal hbitě za obranu soupeře a ačkoli stál sám tváří v tvář Kubíčkovi, po kličce nedokázal zakončit mezi tři tyče.
     
    00:27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim se velmi brzy ujímá v zápase vedení. Z rohového kopu, který zahrával Roman Mareš, se dostal míč na nohu nabíhajícího BAGATINIHO, který ze dvou metrů trefil volné místo v bráně. Asistence: Roman Mareš.

    Josef Cestr

    Branky: 35. Fabricio (Douglas) – 1. Bagatini (R. Mareš), 9. Slováček (Koudelka)

    Karty:   25. D. Drozd (CHR), 38. Slováček (CHR), 38. Koudelka (CHR)


    Gardenline Litoměřice: Kubíček (Vavrek, Marek) Rodrigo, Záruba (C), Fabricio, Krok, Hrubý, Felipe, Jiráský, Slepčík, Rafael, Douglas, Šarközy.
    FK Chrudim: Lytvyněnko (Hlouš, Žďánský) – Evérton, R. Mareš (C), M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Bagatini, Balog, Slováček.

    Rozhodčí: Vaněk, Černý – Kolbaba.
    Delegát: Hanzlík, Smreček

    Diváci: 200
    bahis siteleri