Zlín – Přerov 0:3 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:1 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Vsetín – Třinec 4:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 0:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:5 (1:4, 2:1, 1:0 - N1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 21.09.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina D
Partner:
     
    62:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen z tohoto zápasu berou jeden bod a musíme říct, že toto bodové rozložení je spravedlivé. Valaši totiž zlepšený výkon ve druhé polovině utkání korunují gólem v bonusovém prodloužení, když se prosadil LUKÁŠ FRYDRYCH, který vystihl chybný pas Plandora a vydal se sám na Švehláka, jehož sice napoprvé nepřekonal, ale z dorážky zpoza branky odrazil kotouč o jeho beton do sítě. Bez asistence.
     
    46:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se prosazují potřetí za sebou a ze stavu 1:5 snižují už na 4:5. Domácí se pěknou kombinací dostali do útočného pásma, kde pálil z pravé strany Lašák a jeho střelu po ledě dorazil za záda Švehláka z bezprostřední blízkosti TOMÁŠ KRUPA. Dorážky jsou dnes cestou k úspěchu a zelenožlutí pochopili, jak na to. Asistence: Martin Lašák, Tomáš Frimel.
     
    34:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají třetí branku a ještě určitě chtějí zdramatizovat průběh dnešního utkání. Ihned po vhazování vystřelil Klímek, jehož dělovka byla obranou Ocelářů zblokována, poté se však ke kotouči probojoval LUKÁŠ JINDRA, který si jej posunul na bekhend, a poté zasunul za Švehláka. Asistence: Daniel Klímek.
     
    28:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A tento moment jim zřejmě zvedl sebevědomí, hned po pěti sekundách totiž dávají druhou branku v dnešním utkání. Nejdříve zakončoval bekhendem po ledě Krupa, a poté s dožákou uspěl DANIEL KLÍMEK, který doklepl kotouč za bezmocného Švehláka.
     
    23:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další smolný gól pro domácí. Nahození od modré čáry, o které se postaral Šimon Mikler, zachytil Sachr ve své výstoji, ale puk mu po pár sekundách proletěl až za záda, kde jej na brankové čáře doklepl ADAM URBAN. Asistence: Šimon Mikler, Jiří Plandor.
     
    09:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tento stav však netrval příliš dlouho, protože Oceláři v dalším střídání opět udeřili. Ondřej Tomanek vystřelil z příhodné pozice od modré čáry a FILIP KRZAK dokázal jeho pokus tečovat do horních partií branky. Sachr byl vez šance. Asistence: Ondřej Tomanek, Jiří Plandor.
     
    08:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují v přečíslení na rozdíl dvou bránek. Tomáš Frimel se kličkou zbavil obránce, v přečíslení se rozhodl pro střelu, jeho první ránu ještě Švehlák vyrazil, ale na dorážku DANIELA KLÍMKA byl krátký. Asistence: Tomáš Frimel, Marko Lukačka.
     
    06:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí sice trochu zvýšili aktivitu, ale nyní inkasují potřetí. JAKUB MICHÁLEK se vydal do útočného pásma, v přečíslení se rozhodl sám pálit na Sachra, ten jeho první ránu vyrazil před sebe, ale stejný hráč posléze uspěl s dorážkou. Asistence: David Pastor.
     
    01:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Klímkovi se sice podařilo vyhodit, jenže hosté se poté okamžitě nastěhovali do útočného pásma a přidávají druhou branku. Studená sprcha pro Valachy. Filip Rufer vyslal do úniku MATOUŠE ČMIELA a produktivní útočník Ocelářů v úniku zamířil nad Sachrovu vyrážečku. Asistence: Filip Rufer.
     
    00:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Takový start si domácí určitě nepředstavovali. Hned po 28 sekundách hry inkasují a byla to hodně smolná trefa. Indrst přistrčil kotouč na pravou stranu k MARKU HAVRÁNKOVI, který z obrovského úhlu vypálil a dostal kotouč za překvapeného Sachra. Opět jen potvrzeno pravidlo, že se vyplatí střílet z každé pozice. Asistence: Filip Indrst, Matouš Čmiel.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 9. Klímek (Frimel, Lukačka), 29. Frydrych (Krupa), 35. Jindra (Klímek), 47. Krupa (Lašák, Frimel), 63. Frydrych – 1. Havránek (Indrst, Čmiel), 2. Čmiel (Rufer), 7. Michálek (Pastor), 10. Krzak (Tomanek, Plandor), 24. Urban (Mikler, Plandor)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček Š., Pernický, Kožený, Houser – Jindra, Klímek, Vrána, Veselý, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Frimel, Frydrych, Šánek.
    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Ochman) – Radzienciak, Krzak, Rufek, Šulák, Michálek, Homola – Havránek, Králík, Krč, Tomanek, Indrst, Pastor, Mikler, Geidl, Urban, Čmiel, Plandor, Macháček.
    bahis siteleri