Ústí n/L – Rakovník 2:0 (kon.) | Sudoměřice – Most 2:1 (kon.) | Letohrad – Karviná 3:1 (kon.)
Plzeň – Kovo Praha 6:0 (kon.)
konec
HBC Plzeň
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
TJ Kovo Praha
Sobota 22.09.2018, 16:00 • Hokejbalová hala, Plzeň • CROSSDOCK Extraliga • 5. kolo
     
    39:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď ale PETR GŘONKA pražského gólmana nachytal a z téměř nulového úhlu, v podstatě z rohu hřiště, mu střílí šestý gól svého týmu, svůj druhý v utkání – 6:0. Asistence: Ondřej Benedikt.
     
    37:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A krátce na to také přidávají pátý gól! Z pravého kruhu se dostal ke střele PETR GŘONKA a trefil ve sprintu se naprosto přesně – 5:0. Asistence: Ondřej Benedikt.
     
    31:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A příliš dlouho netrvala. MARTIN KRCH napřáhl kousek za modrou čárou a míč po jeho tvrdé ráně zastavila až síť. Václav Lain tak inkasoval hned po 74 vteřinách – 4:0. Asistence: Jiří Kavalír.
     
    29:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V poslední minutě druhé třetiny odskakují Plzeňští už na rozdíl tří branek. Jakub Vobruba byl teď aktivní v útočné třetině, nejprve vybojoval míček u mantinelu, následně s ním proběhl přes půlku třetiny a předložil před odkrytou branku na JIŘÍHO BENEDIKTA – 3:0. Asistence: Jakub Vobruba.
     
    17:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další střela už ale končí za zády Víta Čapka. Kavalír napřáhl nad modrou čárou, JIŘÍ BENEDIKT vložil do této rány svou čepel a míček zapadl za záda brankáře Kova – 2:0. Asistence: Jiří Kavalír.
     
    11:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hráči Kova zapomněli na vlastní modré na MARTINA KRCHA, a to neměli dělat. Nejlepší střelec Plzně dostal po zákroku Návary rychlou přihrávku od Jakuba Vobruby a tváří v tvář Čapkovi už si věděl rady. Střelou do horní části branky otevírá skóre – 1:0. Asistence: Jakub Vobruba, Jiří Návara.

    Patrik Dvořák

    Branky a nahrávky: 12. Krch (Vobruba, Návara), 18. J. Benedikt (Kavalír), 30. J. Benedikt (Vobruba), 32. Krch (Kavalír), 38. Gřonka (O. Benedikt), 40. Gřonka (O. Benedikt)


    HBC Plzeň: Návara (Kráčina) – O. Benedikt (C), Hanuš, Vodrážka, Kavalír, O. Kejř, Pokorný, Kastner, T. Ulč – D. Ulč, Švarc, Malý, Krch, J. Benedikt, Vobruba, Majer, Gřonka, S. Valenta, Kunzmann, Drož, Forejt
    TJ Kovo Praha: Čapek (31. Lain) – Kovářík, Nýdl, Ogurčák, Drak, Zahálka (C), Bydžovský, Franěk, Winter, Šimon, Kohoutek, Svoboda, V. Valenta, Wurdák, Bureš, Bravenec, Zeman, Řebík, Pátek

    Rozhodčí: Pečený, Kasner

    Diváci: 72
    thejrc.org