D. Benešov – Vyškov 2:3 (kon.) | Frýdek-Místek – Hulín 5:1 (kon.) | Rýmařov – Líšeň 1:8 (kon.)
Uh. Brod – Val. Meziříčí 0:0 (kon.)
konec
FK Frýdek-Místek
5:1 (3:1)
SK Spartak Hulín
Sobota 22.09.2018, 15:30 • Stadion Stovky, Frýdek-Místek • Moravskoslezská fotbalová liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Jan HRUŠKA - 5:1
     
    85
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jsou ve skvělé náladě, jelikož dávají pátou branku a dnešnímu soupeři nadělili bůra! JAN HRUŠKA si naběhl za obranu na fantastickou přihrávku Bialka a poté naprosto sám zakončil přesně k pravé tyči! Asistence: Bialek.
    75. Adam VARADI - 4:1
     
    75
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí dávají čtvrtou branku a pravděpodobně je rozhodnuto! Varadi nemohl hrát, jelikož se nacházel v ofsajdu, ovšem mezitím Hruška nabral rychlost a dostal se k míči, což hosté nečekali a Frýdek-Místek se tak z ničeho nic dostal do obrovské šance, po které Hruška poslal míč do vápna na volného ADAMA VARADIHO, který si zkušeně poradil a zakončil k pravé tyči. V dnešním utkání si tak nejlepší střelec domácích připisuje druhou branku. Asistence: Hruška.
    35. Václav ONDŘEJKA - 3:1
     
    35
    Hulín právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu hostů se postavil VÁCLAV ONDŘEJKA, který svou střelu umístil doprostřed brány, zatímco Mucha skočil k levé tyči. Míč se mu málem podařilo vykopnout, ovšem poslal ho jen do horní sítě branky.
    26. Tomasz GOMOLA - 3:0
     
    26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tohle už vypadá na pořádný výprask, jelikož Lipina vede už 3:0! Na rohový kop Ciesaríka si vyskočil TOMASZ GOMOLA, který hlavou zakončil k levé tyči a Marek Machalický se pouze ohlédl! Asistence: Ciesarík.
    22. Tomasz GOMOLA - 2:0
     
    22
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí ukazují velmi dobrý start do dnešního utkání a vedou už o dvě branky! Po skvělém odebrání míče a následné přihrávce Varadiho ve středu hřiště se TOMASZ GOMOLA dostal do samostatného úniku, kdy ještě mohl nahrávat Varadimu, ale nakonec si vybral zakončení k pravé tyči, které bylo úspěšné! Asistence: Varadi.
    15. Adam VARADI - 1:0
     
    15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je to gól a domácí jdou do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil právě faulovaný hráč ADAM VARADI, který nekompromisně zakončil k pravé tyči do horních pater a připisuje si už sedmou trefu v letošní sezóně! Marek Machalický sice vystihl stranu, ale na prudkou střelu nedosáhl.

    Michal Raška

    Branky: 15. Varadi (pen.), 22. Gomola, 26. Gomola, 75. Varadi, 85. Hruška – 35. Ondřejka (pen.)

    Karty:   43. Dendis (FRM) – 42. Vyskočil Mi. (HUL), 76. Josl (HUL), 76. Šrom (HUL), 76. Ondřejka (HUL), 84. Minář (HUL)


    FK Frýdek-Místek: Mucha – Střižík (73. Farský), Bialek, Literák (C), Hruška – Švrček, Dendis – Strnad (46. Smékal), Varadi, Ciesarík – Gomola
    Náhradníci: Mrozek – Farský, Vokoun, Smékal, Mrkvička, Kutáč

    SK Spartak Hulín: Machalický – Kostka, Ondřejka, Šrom (81. Rožek), Zlámal (C), Vyskočil Mi., Koláčný, Josl, Tureček (46. Pospíšil), Bahounek, Oulehla (83. Minář)
    Náhradníci: Unger – Pospíšil, Minář, Rožek, Vyskočil Ma., Sedláček

    Rozhodčí: Zdeněk Petr – Ivo Nováček, Zdeněk Kneisl

    Diváci: 372
    thejrc.org