D. Benešov – Vyškov 2:3 (kon.) | Frýdek-Místek – Hulín 5:1 (kon.) | Rýmařov – Líšeň 1:8 (kon.)
Uh. Brod – Val. Meziříčí 0:0 (kon.)
konec
FK Frýdek-Místek
5:1 (3:1)
SK Spartak Hulín
Sobota 22.09.2018, 15:30 • Stadion Stovky, Frýdek-Místek • Moravskoslezská fotbalová liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Jan HRUŠKA - 5:1
     
    85
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jsou ve skvělé náladě, jelikož dávají pátou branku a dnešnímu soupeři nadělili bůra! JAN HRUŠKA si naběhl za obranu na fantastickou přihrávku Bialka a poté naprosto sám zakončil přesně k pravé tyči! Asistence: Bialek.
     
    84
    Michal Minář se ještě ani nezapojil do hry a už vidí žlutou kartu při vstupu na hrací plochu, když utekl pomeznímu, ale ještě nebyl zapsán.
     
    84
    Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Oulehla, přichází Minář.
     
    81
    Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Šrom, přichází Rožek.
     
    76
    Následně byli za řeči odměněni žlutou kartu Josl, Šrom a Ondřejka.
    75. Adam VARADI - 4:1
     
    75
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí dávají čtvrtou branku a pravděpodobně je rozhodnuto! Varadi nemohl hrát, jelikož se nacházel v ofsajdu, ovšem mezitím Hruška nabral rychlost a dostal se k míči, což hosté nečekali a Frýdek-Místek se tak z ničeho nic dostal do obrovské šance, po které Hruška poslal míč do vápna na volného ADAMA VARADIHO, který si zkušeně poradil a zakončil k pravé tyči. V dnešním utkání si tak nejlepší střelec domácích připisuje druhou branku. Asistence: Hruška.
     
    73
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Střižík, přichází Farský.
     
    72
    V obrovské šanci se ocitl Michal Šrom! Michal Střižík si neporadil s nákopem soupeře a následně lacině ztratil míč. Šrom se tak osamocený dostal do zakončení, ale vypálil jen vedle pravé tyče!
     
    62
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Ciesarík, přichází Vokoun.
     
    53
    Frýdeckomístečtí se dostali do šance, ale brankou to neskončilo! Domácí šli do přečíslení 5 na 4, ve kterém Švrček posunul míč na levou stranu, odkud poslal centr Hruška na zadní tyč, kde si balón zpracoval Smékal a vystřelil, ovšem trefil jen obránce. Šance ale pokračovala dál a Smékal odcentroval do vápna, kde byl dvougólový střelec Tomasz Gomola, ale hattrick mu zatím není souzen, jelikož poslal svou hlavičku nad bránu soupeře!
     
    46
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Strnad, přichází Smékal.
    Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Tureček, přichází Pospíšil.
     
    43
    David Dendis si stěžoval, že se hostující hráč nachází blízko rohového praporku, odkud chtěl poslat centr, ovšem rozhodčí překvapivě ukázal žlutou kartu právě domácímu hráči.
     
    42
    Následně dostal ještě Michal Vyskočil žlutou kartu.
     
    42
    Michal Šrom fantasticky prošel přes dva domácí hráč a poté poslal časovaný míč do vápna, kde se dostal ke střele Jiří Oulehla, ovšem Filip Mucha předvedl skvělý a velmi důležitý zákrok!
    35. Václav ONDŘEJKA - 3:1
     
    35
    Hulín právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu hostů se postavil VÁCLAV ONDŘEJKA, který svou střelu umístil doprostřed brány, zatímco Mucha skočil k levé tyči. Míč se mu málem podařilo vykopnout, ovšem poslal ho jen do horní sítě branky.
     
    34
    Byla nařízena penalta pro Hulín. Bývalý hráč domácích Michal Šrom se chtěl dostat přes Literáka, ovšem ten mu do cesty nastavil nohu a hosté mají velkou šanci se dostat zpátky do zápasu.
    26. Tomasz GOMOLA - 3:0
     
    26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tohle už vypadá na pořádný výprask, jelikož Lipina vede už 3:0! Na rohový kop Ciesaríka si vyskočil TOMASZ GOMOLA, který hlavou zakončil k levé tyči a Marek Machalický se pouze ohlédl! Asistence: Ciesarík.
    22. Tomasz GOMOLA - 2:0
     
    22
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí ukazují velmi dobrý start do dnešního utkání a vedou už o dvě branky! Po skvělém odebrání míče a následné přihrávce Varadiho ve středu hřiště se TOMASZ GOMOLA dostal do samostatného úniku, kdy ještě mohl nahrávat Varadimu, ale nakonec si vybral zakončení k pravé tyči, které bylo úspěšné! Asistence: Varadi.
    15. Adam VARADI - 1:0
     
    15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je to gól a domácí jdou do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil právě faulovaný hráč ADAM VARADI, který nekompromisně zakončil k pravé tyči do horních pater a připisuje si už sedmou trefu v letošní sezóně! Marek Machalický sice vystihl stranu, ale na prudkou střelu nedosáhl.
    14. Penaltový zákrok.
     
    14
    Byla nařízena penalta pro Frýdek-Místek. Hostující hráč podrazila Varadiho uvnitř vápna a domácí tak mají velkou šanci se dostat do vedení.
     
    1
    Fantastický míč poslal Varadi za obranu a Tomasz Gomola se ocitl ve velké šanci, ovšem jeho zakončení se mu příliš nepovedlo a Machalický tak neměl moc práce.

    Michal Raška

    Branky: 15. Varadi (pen.), 22. Gomola, 26. Gomola, 75. Varadi, 85. Hruška – 35. Ondřejka (pen.)

    Karty:   43. Dendis (FRM) – 42. Vyskočil Mi. (HUL), 76. Josl (HUL), 76. Šrom (HUL), 76. Ondřejka (HUL), 84. Minář (HUL)


    FK Frýdek-Místek: Mucha – Střižík (73. Farský), Bialek, Literák (C), Hruška – Švrček, Dendis – Strnad (46. Smékal), Varadi, Ciesarík – Gomola
    Náhradníci: Mrozek – Farský, Vokoun, Smékal, Mrkvička, Kutáč

    SK Spartak Hulín: Machalický – Kostka, Ondřejka, Šrom (81. Rožek), Zlámal (C), Vyskočil Mi., Koláčný, Josl, Tureček (46. Pospíšil), Bahounek, Oulehla (83. Minář)
    Náhradníci: Unger – Pospíšil, Minář, Rožek, Vyskočil Ma., Sedláček

    Rozhodčí: Zdeněk Petr – Ivo Nováček, Zdeněk Kneisl

    Diváci: 372
    thejrc.org