Sittard – Willem II 4:4 (kon.) | Excelsior – Heerenveen 3:3 (kon.) | Venlo – Breda 3:0 (kon.)
Arnhem – Den Haag 1:1 (kon.)
konec
Fortuna Sittard
4:4 (2:2)
Willem II Tilburg
Sobota 22.09.2018, 18:30 • Fortuna Sittard Stadion, Sittard • Nizozemská Eredivisie • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Mark DIEMERS - 4:4
     
    77
    Sittard právě vstřelil branku!
    MARK DIEMERS rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a jeho diagonální centr zapadl ke vzdálenější pravé tyči! Rozhodčí ještě kontrovali video, gól ovšem zůstal k radosti domácích fanoušků platný. Ahmed El Messaoudi míč netečoval a Sittard vyrovnal skóre krásného duelu na 4:4.
    72. Daniel CROWLEY - 3:4
     
    72
    Willem II právě vstřelil branku!
    DANIEL CROWLEY před pár sekundami hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle pravého horního rohu brány, nyní ale uprostřed šestnáctky předvedl pěknou zasekávačku a přízemní střelou pravačkou zamířil k levé tyči! Willem II potřetí v zápase vede, tentokrát 4:3.
    53. Andrija NOVAKOVICH - 3:3
     
    53
    Sittard právě vstřelil branku!
    ANDRIJA NOVAKOVICH těsně před šestnáctkou převzal krátkou přihrávku a na její levé straně poté po pěkné zasekávačce technickou přízemní střelou mezi dvěma protihráči zamířil ke vzdálenější pravé tyči – 3:3!
    46. Donis AVDIJAJ - 2:3
     
    46
    Willem II právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Willemu II po dlouhém kolmém pasu do šestnáctky krásně přenesli hru z pravé strany doleva a na vzdálenější levé tyči se ve skluzu prosadil z úhlu DONIS AVDIJAJ! Fantastický vstup hostujícího celku do druhého poločasu. Tilburg vede ihned po přestávce 3:2.
    40. Andrija NOVAKOVICH - 2:2
     
    40
    Sittard právě vstřelil branku!
    Sittard rychle rozehrál na pravé straně hřiště standardní situaci a po krásné narážečce poslal míč do ohně Alessandro Ciranni, na jehož centr od pravé postranní čáry si na přední tyči naběhl ANDRIJA NOVAKOVICH a nataženou pravou nohou ho přes hlavu hostujícího brankáře poslal ke vzdálenější levé tyči – 2:2!
    34. Francisco SOL - 1:2
     
    34
    Willem II právě vstřelil branku!
    FRANCISCO SOL si naběhl do šestnáctky na parádní centr Donise Avdijaji od pravé postranní čáry a v předklonu míč poslal ke vzdálenější levé tyči! Francisco Sol vstřelil svůj druhý gól v zápase, přičemž oba dva padly po jeho hlavičce a Willem II otočil skóre utkání!
    27. Ahmed EL MOUSSAOUDI - 1:1
     
    27
    Willem II právě vstřelil branku!
    Francisco Sol si na přední tyči krásně naběhl na centr z rohového kopu a parádní hlavičkou o břevno vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Willem II po necelé půlhodině vyrovnal na 1:1 a gól byl nakonec označen jako vlastní. Nešťastníkem se stal AHMED EL MOUSSAOUDI.
    14. Wessel DAMMERS - 1:0
     
    14
    Sittard právě vstřelil branku!
    WESSEL DAMMERS si naběhl uprostřed šestnáctky na krásný centr z rohového kopu a pohotovým volejem poslal míč z blízkosti do levého horního rohu brány! Sittard se po necelé čtvrthodině hry ujal vedení – 1:0 pro domácí.

    Tomáš Reiner

    Branky: 14. Dammers, 40. Novakovich, 53. Novakovich, 77. Diemers – 27. El Messaoudi (vla.), 34. Sol, 46. Avdijaj, 72. Crowley

    Karty:   38. Niňaj (FST), 45. Smeets (FST) – 38. Sol (WLM), 39. Palacios (WLM), 76. Croux (WLM), 86. Avdijaj (WLM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:14.
    Fortuna Sittard: Koșelev – Ciranni, Niňaj, Dammers (C), Ospitalieri – Smeets (59. Ciss), El Messaoudi, Rodríguez (83. Hutten) – Semedo (46. Lamprou), Novakovich, Diemers.
    Náhradníci: Özer, Koot – Lamprou, Essers, Vidigal, Stokkers, Ciss, Hutten, Ramírez, Breukers.

    Willem II Tilburg: Wellenreuther – Dankerlui, Lewis, Heerkens (C), Palacios – Llonch (75. Anita), Crowley, Lieftink – Croux (79. Meißner), Sol, Avdijaj.
    Náhradníci: Woud, Branderhorst – Saddiki, Kristinsson Ingi, Akkaynak, Anita, Meißner, Abbel, Lauwers.

    Rozhodčí: Allard Lindhout. Asistenti: R. Bluemink, R. de Nas. Čtvrtý rozhodčí: M. Nagtegaal
    thejrc.org