Poruba 2011 – Litoměřice 4:5 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 2:7 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (kon.)
Přerov – Kadaň 5:0 (kon.) | Motor ČB – Prostějov 4:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:3 (kon.)
Jihlava – Havířov 1:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:0 (4:0, 1:0, 0:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 22.09.2018, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    21:13 Karel Plášek ml. - 5:0
     
    21:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    A máme tu už pátý gól v kadaňské síti. Zbořilovu střelu vyrazil Hamalčík pouze před sebe do míst, kde stál připravený KAREL PLÁŠEK a pohotově zametl kotouč do sítě.
    Asistence: Mikuláš Zbořil, Milan Procházka.
    17:24 Robert ČERNÝ - 4:0
     
    17:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Dvě a půl minuty před koncem první třetiny je to už čtyři ku nule! Nejprve se o střelu v mezikruží pokoušel Sýkora, ale jeho pokus byl zblokován holí kadaňského soupeře. Kotouč se vzápětí dostal k ROBERTOVI ČERNÉMU nacházejícímu se hned vedle přerovského kapitána a jeho nápřah už nikdo zblokovat nezvládl.
    Asistence: Tomáš Sýkora, Ivan Rachůnek.
    07:56 Jaroslav MOUČKA - 3:0
     
    07:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři odskakují na rozdíl tří branek! Čtvrtý přerovský útok se točil v pásmu Kadaně, z čehož nejprve vyplynula velká šance Mašína na hraně brankoviště. Kotouč se v tu chvíli vyskytoval někde v modrém půlkruhu, odkud jej nejrychleji zpracoval JAROSLAV MOUČKA a procedil za Hamalčíka.
    Asistence: Patrik Mašín, Jakub Navrátil.
    03:57 Martin NOVOTNÝ - 2:0
     
    03:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Z přesilové hry uplynulo pouhých 19 vteřin a je to 2:0! MARTIN NOVOTNÝ napřáhl na modré čáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Hamalčík toho zřejmě mnoho neviděl.
    Asistence: Karel Plášek.
    02:02 Jakub NAVRÁTIL - 1:0
     
    02:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    A po dvou minutách hry tu máme první branku! Zbořil po vyhraném buly nahodil kotouč cíleně vedle brány tak, aby se odrazil od zadního mantinelu do prostor u pravé tyče, kde stál připravený JAKUB NAVRÁTIL a procedil kotouč mezi brankovou konstrukcí a Hamalčíkem za brankovou čáru.
    Asistence: Mikuláš Zbořil, Jaroslav Moučka.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Navrátil (Zbořil, Moučka), 4. M. Novotný (Plášek ml.), 8. Moučka (Mašín, Navrátil), 18. R. Černý (T. Sýkora, Rachůnek), 22. Plášek ml. (Zbořil, Milan Procházka)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala (A), M. Pohl, M. Novotný, Zbořil, R. Černý, Padrnos, Malina – Rachůnek, T. Sýkora (C), Sikora – Milan Procházka (A), Pšurný, Plášek ml. – T. Doležal, Hejcman, Goiš – Navrátil, Moučka, Mašín.
    SK Trhači Kadaň: Hamalčík (Štěpánek) – Novák, Grebeňuk, Janeba, Franc, Kachyňa, Popela – Klíma (A), Kůs (C), Wágner – Šulek, Říha (A), Jánský – Helt, Tupý, Řehoř – Vašíček, Maršoun, Rezek.

    Rozhodčí: Kopeček, Obadal – Novák, Zídek
    bahis siteleri