Poruba 2011 – Litoměřice 4:5 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 2:7 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (kon.)
Přerov – Kadaň 5:0 (kon.) | Motor ČB – Prostějov 4:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:3 (kon.)
Jihlava – Havířov 1:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:3 (3:1, 0:1, 1:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 22.09.2018, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:23
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Motor si střílí vlastní branku, a tak Prostějov využívá přesilovou hru! TOMÁŠ DIVÍŠEK chtěl zamést puk přes brankoviště, jenže trefil jen hokejku Vydareného, od které se puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    41:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovickým vstupy do třetin většinou vycházejí, což se ukázalo i v tento moment. MILOSLAV ČERMÁK získal puk u mantinelu a vypálil na zadní tyč, kam kotouč také propadl. Asistence: Jakub Babka.
     
    39:02
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov využívá přesilovou hru a už je to zase jen o gól! TOMÁŠ NOUZA vypálil na přední tyč a kotouč propadl Strmeňovi mezi tělem a tyčkou. Nejspíše se o něj puk i otřel. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    16:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nádherná akce, po které vede Motor již o dvě branky! Karel Plášil táhl celou akci od své obranné třetiny a Jihočeši se dostali do přečíslení tři na dva. Domácí obránce parádním pasem vyslal CODYHO BRADLEYHO do úniku. Ten ukázal, že má šikovné ruce a zavěsil pod víko! Asistence: Karel Plášil a Jan Strmeň.
     
    13:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice využívají svou první přesilovou hru v zápase a jdou znovu do vedení! Pavlin poslal svůj pas na volného ZDEŇKA DOLEŽALA, který si chvíli rovnal puk, jenže poté vypálil a překonal Neužila střelou na bližší tyč. Asistence: Žiga Pavlin a Miloslav Čermák.
     
    12:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Motor může pykat za své neproměněné šance, jelikož je srovnáno! TOMÁŠ NOUZA byl úplně osamocen na hranici brankoviště, kam dostal pas. Stačilo mu jen nastavit hůl a překonal bezmocného domácího brankáře. Poté svou branku ani neslavil. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    04:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se dostává do vedení po necelých pěti minutách hry! Čermákovu střelu ještě dokázal Neužil vyrazit, jenže dostal se do svízelné situace, když skončil na zádech. Potom se ke kotouči dostal JAKUB DOKTOR, který v pohodě dostal puk do sítě. Je to pro něj trefa po dvou letech! Asistence: Miloslav Čermák a Jakub Babka.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Doktor (Čermák, Babka), 14. Z. Doležal (Pavlin, Čermák), 17. Bradley (Plášil, Strmeň), 42. Čermák (Babka) – 13. Nouza (Divíšek), 40. Nouza (Žálčík), 47. Divíšek (Nouza)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – Čermák, Doktor, Babka – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, P. Novák – Heřman, Bradley, Z. Doležal.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Rašner, D. Kolář, Havlík, Foltýn, Mikliš, J. Zdráhal – Karpov, Prokeš, Žálčík – L. Luňák, Venkrbec, Dvořáček – Starý, Divíšek, Nouza – V. Meidl, Krejčiřík, Matýs.

    Rozhodčí: Jechoutek, Veselý – Kreuzer, Šimán

    Diváci: 5504
    ocianews.com