Přerov – Vítkovice 0:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 2:5 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 2:5 (kon.)
Č. Budějovice – Žďár n/S 3:4 (kon.) | Havířov – Třinec 2:7 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.)
Sparta – Liberec 4:6 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:3 (po pr.)
Kometa Brno – Jihlava 4:1 (kon.) | Salzburg – Olomouc 5:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:2 (2:0, 1:1, 2:1 - N 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 22.09.2018, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    64:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Východočeši vyrobili v obraně chybu, kterou hosté potrestali gólem! RADIM PEJCHAL se rozjel sám na brankáře a svižným pokusem poslal kotouč mezi betony domácího gólmana do sítě. Bonusový čtvrtý bod tak putuje do Kotliny! Asistence: Tomáš Kohout, Pavel Vaňous.
     
    54:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se podruhé v zápase prosazují a snižují hradecký náskok! V blízkosti hradecké svatyně se ocitlo duo Richard Cachnín – JAKUB PETRŽILKA, přičemž druhý jmenovaný přiklepl puk mezi gólmanovými betony do brány – 5:2. Asistence: Richard Cachnín, Štěpán Dudycha.
     
    48:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pátý gól v síti hostujícího mužstva, Hradečtí vedou už 5:1! Po střele Martina Jandy od modré lajny se strhla mela na brankovišti, v níž se nejlépe zorientoval JAROSLAV KAŠPAR. Tomu se natřikrát povedlo dostrkat kotouč skrz brankáře do klece. Asistence: Martin Janda.
     
    40:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Početní výhoda je velmi brzy využita, Východočeši vedou už 4:1! Miroslav Kukla nahrál od modré čáry na pravý kruh DOMINIKU SKLENÁŘOVI, jenž si s pukem kousek vybruslil a poté ho precizní trefou poslal kolem delší tyče do brány. Asistence: Miroslav Kukla.
     
    32:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je ale početní výhoda využita, domácí si berou dvoubrankový náskok zpět! Miroslav Kukla na modré čáře solidně prohnul hokejku a vyslal prudkou ránu, kterou ještě cestou tečoval VOJTĚCH SÍLA. Kotouč zaplul přesně pod horní tyč – 3:1. Asistence: Miroslav Kukla, Dominik Sklenář.
     
    25:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Havlíčkobrodští vhazování v útočném pásmu využili, je sníženo na 2:1! U levé tyčky se ke kotouči dostal RICHARD CACHNÍN, který dokázal puk propasírovat kolem brankové konstrukce až do domácí klece. Asistence: Štěpán Dudycha, Marek Tecl.
     
    17:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tuhle přesilovou hru už Hradečtí využívají a jdou do dvoubrankového náskoku! Východočeši stáhli své hráče velmi blízko brankovišti a této situace využil PETR POPPEL, jenž dostal kotouč za brankovou lajnu a rozjásal hradecké publikum – 2:0. Asistence: Miroslav Kukla, Dominik Sklenář.
     
    13:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale domácí do útoku dostali a hned je z toho první branka! Petr Poppel si vybruslil doprostřed modré čáry, odkud poslal puk na bránu. Před Nedvědem stála hned dvojice hradeckých hráčů, z nichž změnit směr kotouče směrem do sítě se povedlo DOMINIKU SKLENÁŘOVI – 1:0. Asistence: Petr Poppel.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 14. Sklenář (Poppel), 18. Poppel (Kukla, Sklenář), 33. Síla (Kukla, Sklenář), 41. Sklenář (Kukla), 49. Kašpar (Janda) – 26. Cachnín (Dudycha, Tecl), 55. Petržilka (Cachnín, Dudycha), 65. Pejchal (Kohout, Vaňous)


    Mountfield HK: D. Dvořák (Ševců) – Řehák, Kukla "C", Voňka, Perička, Pěnčík, Kynčl, Kuboš – Sklenář, Jakubec, Ďuriš, T. Pinkas, Hrabčák, Kašpar, Síla, Lang, Janda, Poppel.
    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Arbelovský) – A. Dvořák, Pejchal, Adam, Vacík, Krejčí, Dudycha – Klofáč, Vaňous, Petržilka, Kohout, Kopic, Tecl "C", Hromádka, Fiala, Pokorný, Cachnín, Košťál.

    Rozhodčí: Pilný – Marek, Špringl
    thejrc.org