Olomouc – Technika Brno 3:5 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 8:2 (kon.)
Vsetín – Třinec 4:3 (kon.) | Plzeň – Sparta 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:2 (kon.)
Vítkovice – Havířov 2:4 (kon.) | Tábor – Jihlava 2:5 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:1 (kon.)
Zlín – Přerov 5:2 (kon.) | Třemošná – K. Vary 0:7 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 0:8 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 8:0 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.) | Kobra – Slavia 0:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (2:0, 2:2, 0:1 - N 1:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 22.09.2018, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 4. kola ELIOD Extraligy dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a HC Oceláři Třinec.
     
    Domácí – VHK ROBE Vsetín
    Vsetínským dorostencům vstup do sezóny nevychází dle představ. V přípravě se Valachům dařilo a vyhráli 11 zápasů ze 14, nyní to však skřípe a jsou s nulou na posledním místě tabulky. Blízko vítězství byli minulý týden v Havířově, odkud si nakonec odvezli těsnou porážku 4:5. Nejlepším střelcem týmu je se třemi góly Matyáš Dědek. Stejný počet bodů, tedy tři, mají i Jan Půček (1+2) a Boris Babeliak (0+3).
     
    Hosté – HC Oceláři Třinec
    Příběh třineckých hokejistů je úplně jiný. Týmu se daří, což znamená, že bude v tomto utkání favoritem. Oceláři získali ve třech dosavadních utkáních 9 bodů za vítězství v základní hrací době. V nadstavbě ale svého soupeře přehráli pouze jednou, a to je s 10 body na kontě dostává až za Havířov a Vítkovice. Nejproduktivnějším hráčem slezského celku je s šesti body (4+2) Michal Ramik. Následován pětibodovým (2+3) Petrem Przybylou.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Vilém (Tkadlec) – Machů, Velikovský, Kočí, Dořičák, Prčík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Urban, Půček, Dědek, Turek, Čajanová.

    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Klimek) – Mošnička, Andrle, Molin, Chovaniak, Bujak, Kyselý, Hrůzek – Šutý, Pánek, Raszka, Przybyla, Šotkovský, Wawrzkiewicz, Kriščák, Samuhel, Ramik, Procházka, Hykl.

    Rozhodčí: Vaněk – Kociňák, Novák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Jako první se do útoku hnali hosté, ti z vrcholu pravého kruhu minuli Vilémovu bránu. Na druhé straně zakončoval své útočné tažení Turek, jehož střelu ukryl Halouzka u levé tyčky lapačkou.
     
    00:50
    Chovaniakovi se nepodařilo zastavit kotouč na modré čáře, a tak pro něj Oceláři musí až ke své bráně.
     
    01:31
    U Halouzky si ale nejlépe počínal Kočí. Vsetínský obránce ohrozil třineckého gólmana od modré čáry.
     
    01:53
    Urban s Babeliakem vybojovali puk u mantinelu útočného pásma. K zakončení se ale nikdo ze Vsetínských dostat nemůže, jelikož Třinec zatím velmi dobře brání.
     
    02:39
    Babeliakovu střelu z mezikruží zblokoval Bujak za bránu. Následná střela Kunsta proletěla okolo pravé tyčky.
     
    03:12
    Jurek si nebyl jistý při rozehrávce na vrcholu pravého kruhu, a tak se ke kotouči na chvíli dostali hosté. Tento tah jim ale v přebrání iniciativy nijak nepomohl. Naopak jsou to stále Vsetínští, kdo se drží v pásmu.
     
    04:19
    Z pravého kruhu to přes obránce zkusil Půček, jeho střela minula branku. Od modré pálil Kočí a po střele Dědka se odražený puk dostal na hokejku Urbana, který mohl dorážet za přemísťujícího se gólmana.
     
    04:59
    Po delší době mění hra svůj směr a s kotoučem na hokejkách se do útočné třetiny vydal hostující celek. Akci Ocelářů však překazilo postavení mimo hru.
     
    05:22
    Turek obešel ve středním pásmu Raszku. V rohu za brankou se ke kotouči dostal Dědek a z nulového úhlu vypálil. Puk se zpomalil o Halouzkovy betony, přičemž puk za brankovou čáru málem poslal Ramik.
     
    06:56
    Gólové šance jsme nyní viděli na obou stranách. Nejprve tečoval Půčkovu střelu Turek, na druhé straně to zkusil sám před gólmanem Chovaniak.
     
    07:34
    Prčíkova střela šla na branku hned po buly v útočném pásmu. Puk skončil na hokejce Urbana a po jeho střeleckém pokusu proletěl brankovištěm na levý kruh. Není to poprvé v tomto zápase, co se to domácímu útočníkovi povedlo.
     
    08:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se po sérii šancí dostávají do zaslouženého vedení. BORIS BABELIAK dostal přesnou přihrávku do mezikruží, odkud z první propálil Halouzku pod lapačku. Asistence: Adam Turek.
     
    09:08
    Valaši se i po vstřelené brance drží v útočném pásmu. Dobře se prezentoval Kočí nebo taky Půček, jehož střelu z pravého kruhu zastavil hostující brankář.
     
    10:01
    Nyní se musel ukázat i domácí gólman Vilém, když si proti němu vyjel Procházka. Třinecký útočník zamíchal s pukem, roztáhl si brankáře a zakončoval k pravé tyčce. Vilém byl připraven a povedeným zákrokem udržel vedení svého týmu.
     
    10:59
    Ocelářům se příliš nepovedla rozehrávka z vlastního pásma, do toho útočného se ale nakonec dostali. Rozestavili svou formaci a začali s kombinací, kterou hned v zárodku zlikvidoval Půček.
     
    11:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po Ramikově střele se do útoku vydali Vsetínští. V pásmu se kotouče chopili hosté, jež se snažili o rychlé vyhození. Puk se ale od mantinelu odrazil na JANA PŮČKA, který jej poslal bekhendem do pravého horního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    12:55
    Procházka mohl snížit, když od levé tyčky poslal puk mezi Vilémovy betony. Vsetínský brankář si nebyl jistý a ohlížel se za sebe. Byl však kousek od svého brankoviště, a tak kotouč končí těsně vedle brány.
     
    13:56
    V Halouzkově brankovišti se nyní strhla série dorážek. Nejprve od modré vypálil Kočí a jeho střelu tečoval Dědek. Další útok probíhal obdobně a všichni vsetínští hráči se sešli u soupeřova brankoviště, aby puk do brány dostali. Halouzka a jeho obrana byli přes to všechno pozorní.
     
    15:08
    Do šancí se dostávají i Oceláři, zatím se jim však nedaří přiblížit se k Vilémově bráně natolik, jako to zvládl jejich soupeř. Hrůzkova střela od modré končí na mantinelu.
     
    15:55
    Valachům se nepovedla kombinace a vlastní chyba na modré je vyhnala do středního pásma. A otevřela se šance pro hosty. Hykl se podél mantinelu sám dostal do pásma a ihned po přechodu útočné modré čáry vystřelil, Vilém ukrývá kotouč ve výstroji.
     
    16:43
    Jurek vypálil z ostrého úhlu. Halouzka měl celou situaci pod kontrolou a kotouč u levé tyčky zastavil. Vhazovat se tak bude po jeho levici.
     
    17:17
    Šutý udržel pásmo pro Třinec, ale žádná útočná akce z toho nevzešla. Valaši nedovolí svému rivalovi vystřelit a lehkou tečí dostávají kotouč z pásma. Ve střední třetině jej mají na svých hokejkách žlutozelení a uvidíme, co se stane dál.
     
    18:22
    Oceláři dokáží vybojovat útočné pásmo, ale moc střel na branku od nich nevidíme. Půček poslal kotouč mezi modré čáry a na druhou stranu se vydává Vsetín.
     
    19:06
    Turkova střela švihem z mezikruží trefila Halouzkovu hruď. Od třineckého gólmana se puk odrazil na Kunsta, najíždějícího k levé tyčce. Dorážka vsetínského obránce nebyla úspěšná.
     
    19:24
    Dědek jel po levém křídle sám na branku a těsně před ní jej dobře zastavil Bujak. Tím docílil toho, že se do útočného pásma mohl vydat také jeho tým. Střílel Hykl a Vilém i 36 sekund před koncem prvního dějství drží čisté konto.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina dnešního utkání patřila Vsetínu. Jak výsledkově, tak i herně. Valaši byli v útočném pásmu po delší dobu a více a častěji ohrožovali svými střelami gólmana soupeře. Hlavně díky němu a třinecké obraně je náskok domácího týmu jen jednobrankový, protože především po druhé brance Vsetína mohla vzápětí přijít třetí, když se celá pětice sešla u Halouzkovy brány a blýskla se několika dorážkami. Na Viléma v druhé brance tolik střel nešlo, o to těžší to však pro domácího gólmana bylo, když se Třinec a chvíli udržel v pásmu nebo se někdo vydal do brejku.
    Valaši budou na začátku druhé třetiny hájit dvoubrankový náskok, další dvacetiminutovka začne cca v 12:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Vsetínští chtěli ihned navázat na svou hru a nahrnuli se do útočného pásma. Tam na ně však číhala překážka v podobě třineckých obránců. Ti svého soka okamžitě obrali o kotouč a vydávají se na druhou stranu.
     
    20:52
    Od modré vypálil Chovaniak a Vilém tuto střelo pokryl vedle své levé tyčky. Následně čelil ještě pokusu z levého kruhu, který taktéž zastavil.
     
    21:54
    O kotouč se bojuje za Halouzkovou brankou. Úspěšněji z tohoto souboje vyšli hosté, což ještě neznamená, že se z pásma dostanou. Prčík, Čajanová a Urban totiž Třinecké na levém křídle úspěšně odstavili a jsou to naopak oni, kdo může střílet.
     
    23:17
    Velikovský vypálil od modré, přičemž mohl být tento pokus před brankovištěm ještě tečován. Nakonec končí puk za brankou a po další krátké vsetínské kombinaci se ke kotouči dostávají Oceláři.
     
    24:00
    Procházka obral Jurka o kotouč. To se nelíbilo Dořičákovi, který se tak ze svého místa na modré čáře stáhl na levý kruh, aby napadl rozehrávku hostujícího celku. Úspěšně, puk je zase v držení Vsetína.
     
    24:58
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou, ale bez střeleckých pokusů. Za uplynulých pět minut druhé třetiny jich bylo pravdu poskrovnu.
     
    25:31
    Šotkovskému se nepodařilo uhlídat kotouč u mantinelu v útočném pásmu, a tak vyváží Čajanová puk mezi modré čáry.
     
    25:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Puk byl hráči Vsetína vyvezen do středního pásma, kde si jej našel Przybyla. Svou přihrávkou v pásmu vybídl JAKUBA HYKLA, který puk pohotovou střelou z mezikruží dostal po ledě za Vilémova záda. Asistence: Petr Przybyla.
     
    27:28
    Po inkasovaném gólu se vsetínským hokejistům dostalo hlasitého povzbuzení od fanoušků a jinak tomu nebylo ani teď, když se na levém křídle útočného pásma uvolnil Jurek a dostal se sám před Halouzku. Jeho střela směřovala mezi betony, kam si hostující gólman připravil lapačku, do které kotouč ukryl.
     
    28:18
    Vsetínští se se štěstím dostali do útočného pásma a Kočího střelu z ostrého úhlu zablokoval hostující útočník Šutý. Kotouč se od něj odrazil zpátky na hokejku Kočího, která jej podruhé zkusila dopravit do brány. Tentokrát končí puk na pravém betony Halouzky.
     
    30:04
    Hykl nahrál na modrou čáru Kyselému, který z první vypálil. Jeho střela letěla vysoko nad branku, ale hosté se stále drží v pásmu.
     
    30:44
    Hyklova střela z bezprostřední blízkosti se zastavila o pozorného a rychlého Viléma. Puku se chopili domácí a mohou se vydat do útoku.
     
    30:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Valaši se do úniku nejen vydali, oni z něj také skórují. Bednařík poslal po levém křídle přihrávku na BORISE BABELIAKA, který svou druhou přesnou trefou v utkání našel prostor mezi betony brankáře Ocelářů. Asistence: David Bednařík.
     
    31:58
    Halouzka si poradil s nepříjemnou střelou z ostrého úhlu a Vilém na druhé straně následně zasáhl proti prudkému pokusu Raszky.
     
    32:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další vsetínská akce končí dalším gólem ve třinecké síti. Byl to VÁCLAV KOČÍ, kdo se v této situace blýskl povedeným bekhendovým zásahem pod horní tyč. Asistence: Matyáš Dědek, Štěpán Jurek.
     
    32:16
    Střídání v týmu HC Oceláři Třinec: ze hřiště odchází Halouzka, přichází Klimek.
     
    33:23
    Rybár mohl být prvním, kdo otestuje gólmana Klimka v třinecké bráně. Jeho střela z pravého kruhu ale směřovala od brány příliš daleko.
     
    34:10
    Ani Oceláři se však v útočném pásmu neprezentovali žádnou střelou bránu a opět soupeři dovolili převzetí kotouče. Z tohoto ofenzivního tažení už Valaši vystřelili. Konkrétně to byl Turek, kdo donutil hostujícího brankáře zasáhnout.
     
    35:31
    Ramikovo lehké nahození od levé tyčky skoro přepadlo přes Vilémovu lapačku. V tomto okamžiku měl domácí brankář velké štěstí. Následně si poradil i se střelou Chovaniaka do betonů a dotěrným Przybylou, který to natřikrát zkoušel z hranice brankoviště.
     
    36:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tlak do brány se Třineckým opravdu vyplatil. Po několika střelách, se kterými si vsetínský brankář a obrana poradili, přišla druhá vlna s ADAMEM PROCHÁZKOU. Ten z předbrankového prostoru poslal puk za Vilémova záda. Asistence: Bez asistence.
     
    38:17
    Oceláři jsou druhým gólem ve vsetínské síti nabuzeni a vytváří si stále větší tlak v útočném pásmu. Przybyla měl na hokejce i snížení na rozdíl jednoho gólu, když dorážel puk do odkryté brány. Vilém se však stihl včas přemístit.
     
    39:24
    Valaši si vytvořili brejkovou akci, na jejímž konci mohlo být Bednaříkovo zakončení. Hokejka vsetínského kapitána byla ale v klíčové chvíli zablokována, a tak Klimek zasahovat nemusel.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Procházka – 2 min., sekání).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina skončila vyrovnaným skóre 2:2. Jako první se ve druhém dějství trefili Oceláři, což zvedlo jejich herní projev. Náskok Vsetína byl už pouze jednobrankový, ale tím se domácí nenechali vyvést z míry. Vsetínští, možná i trochu se štěstím, přestáli následný nápor Třince a odměnili se dvěma rychlými brankami. Chvíli před koncem uplynulé dvacetiminutovky snižoval ještě třinecký Procházka. Nutno podotknout, že zcela zaslouženě, jelikož závěr této třetiny byl zcela v režii Ocelářů. Autor druhé branky hostů byl v čase 40:00 vyloučen za sekání. Jedná se o vůbec první vyloučení v tomto zápase a znamená to, že Valaši vstoupí do další třetiny v přesilovce.
    Třetí třetina začne cca v 13:25.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Jak již bylo avizováno, Valaši začínají v početní výhodě. Úvodní snažení zastavil Hrůzek, nyní už je ale přesilovkový útok Vsetína před Klimkem.
     
    41:06
    Na hostujícího gólmana šly zatím dvě střely, poté se museli Vsetínští vydat pro puk do vlastního pásma. Ve druhé vlně útoků tečoval kotouč za jízdy z levé tyčky Kočí. Klimek zasahuje.
     
    42:00
    Hosté v plném počtu.
     
    42:11
    Kočí si vybruslil s pukem do mezikruží, kde jej odstavil Wawrzkiewicz. Kočí se nevzdal a puk vybojoval zpět, načež následovala zadovka na najíždějícího spoluhráče. Tohoto tahu domácího obránce si povšiml Procházka a po vypětí všech sil byl u puku první.
     
    43:38
    Oceláři, stejně jako na konci druhé třetiny, sevřeli svého soupeře v pásmu. Jejich přihrávky napříč pásmem a brankovištěm ale nejsou vůbec přesné.
     
    44:14
    Wawrzkiewiczův nájezd s přehledem vychytal Vilém. Kotouč má ve své výstroji a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    44:35
    Individuální akci musel hasit i Klimek, když se na něj řítil Bednařík. Vsetínský útočník s céčkem na dresu vypálil na vyrážečku, kterou hostující brankář puk vyrazil. Následoval ještě pokus z hokejky Kunsta, na který čekal obdobný osud.
     
    45:28
    Babeliakova nepříjemná střela z pravého kruhu směřovala k pravé tyčce Klimek si je zákrokem jistý a puk má ve své moci.
     
    45:28
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Chovaniak – 2 min., hrubost).
     
    46:10
    Jurek měl na hokejce pátý gól Vsetína. Po předchozích zákrocích Klimek ve svém brankovišti ležel, a tak vsetínskému útočníkovi jen stačilo přizvednout puk do horních pater. To se však nepovedlo a pokus skončil na gólmanovi, jemuž pak pomohla obrana.
     
    46:55
    Turek se v předbrankovém prostoru možná trochu ztratil ve vlastních kličkách, a nakonec byl o kotouč obrán. Jeho zaváhání v dobré pozici napravili hráči na modré čáře, kteří Klimka pořádně prověřili.
     
    47:28
    Hosté v plném počtu.
     
    48:01
    Čajanová s Urbanem se ocitli v situaci dva na dva. Na levém kruhu byla vsetínská hráčka Hrůzkem obrána o puk a Valaši si jej tak budou muset znovu získat.
     
    48:38
    Před Vilémem nastal chaos, ve kterém už se domácí gólman přestával orientovat. Kotouč viděl před sebou, a tak po něm skončil a vyrazil jej z předbrankového prostoru hokejkou na své spoluhráče u modré čáry. Za tento zákrok sklidil také potlesk fanoušků.
     
    50:10
    Do konce třetí třetiny zbývá necelých deset minut a Oceláři ví, že pokud chtějí vyrovnat, nemají už moc času nazbyt. Vilém musel řešit dvě prudké rány z kruhů, obě ukryl ve výstroji.
     
    50:39
    Naopak Vsetínští chtějí svůj dvoubrankový náskok navýšit. Turkovi ale střela z pravého kruhu nesedla, navíc se do ní položil hostující obránce, který ji ještě přibrzdil. Klimek puk kontroluje.
     
    51:15
    Už podruhé v krátkém časovém sledu je Vsetínu odpískán ofsajd, a tak je hra opět přerušena.
     
    51:44
    Oceláři vhazování ve středním pásmu vyhráli, a tak nahodili za Vilému banku. Odtud rozehrával Kočí. Hosté tuto přihrávku vystihli a od modré pálil Przybyla, Trefil bránícího útočníka Dědka.
     
    52:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sedm a půl minuty před koncem základní hrací doby snižují Oceláři na rozdíl jedné branky, což dělá zápas ještě zajímavějším. Obránce PATRIK BUJAK nahodil kotouč od modré čáry, a jelikož Vilém dobře neviděl, propadl mu kotouč až do branky. Hostující obránce zůstal po svém úspěchu sám překvapený. Asistence: Petr Andrle.
     
    54:09
    Vsetínští nenechávají nic náhodě a i když se všichni jeho spoluhráči vydali střídat, Kunst nahodil na branku. Ve větší šanci se však ještě před ním ocitl Bednařík, jehož šance byla však pro postavení mimo hru přerušena.
     
    55:25
    Od modré pálil nyní Jurek, také to nebyla nebezpečná střela, ale Klimek zasahoval. Na druhé straně přestřelil Raszka a Valaši vyhodili jen na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po Vilémově levici.
     
    55:55
    Vsetínští vhazování před vlastním gólmanem vyhráli, což byla voda na mlýn pro Urbana, který se rychlými tempy dostal po levém křídle až ke Klimkovi. Toho z ostrého úhlu ohrozil prudkou ranou. Hostující gólman kotouč chytá.
     
    56:46
    Třinec se dostal do útočného pásma, ale Valaši srdnatě brání a dostávají kotouč mezi modré čáry.
     
    57:16
    Nejprve se zákroky proti dvěma střelám z bezprostřední blízkosti blýskl Vilém. Poté na druhé straně vynikl Klimek, když za svá záda nepustil přečíslení Babeliaka s Dědkem.
     
    58:11
    Zbývají necelé dvě minuty do sirény ohlašující konec třetí třetiny a zápas se začíná přiostřovat. Co se herního tempa týče. Oba týmy chtějí uspět a zároveň neudělat chybu.
     
    59:16
    Ramik se snažil překonat Viléma od levé tyčky, přestřelil.
     
    59:35
    Valaši vyvážejí kotouč ze svého pásma.
     
    59:58
    Ramik vypálil z mezikruží. Od Viléma se kotouč odrazil do vzduchu a domácí gólman si nebyl jist jeho polohou. Pomohla mu obrana.
     
    Konec zápasu.
     
    Třinečtí byli velmi blízko snížení. I přes velký tlak se jim to však nakonec nepovedlo a tři body putují na konto Vsetína. Pro tým z Valašska jsou to první body v sezóně. Nyní ještě budou mít oba celky šanci na zisk jednoho bodu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:12
    Dědek chtěl vyvézt kotouč ze svého pásma, ale ve středním pásmu jej zastavili Třinečtí a úspěšný nebyl ani Kočí. Tohle všechno dalo možnost Bujakovi, který otestoval Vilémovy betony.
     
    61:08
    Oddechový čas pro hosty.
     
    61:19
    Po zakázaném uvolnění vyhráli Oceláři buly ve svém pásmu, Ramikovi se zatím nedaří přejít do útočné třetiny.
     
    61:53
    Přechod do útoku se hostům povedl a Ramik z blízka ohrozil Viléma. Kotouč zůstal po jeho střele před brankovištěm, kam však domácí gólman hokejkou nedosáhl a museli mu tak pomoci spoluhráči v poli.
     
    61:59
    Sám se na hostujícího gólmana Klimka řítil Bednařík, střela nad levý beton, pod lapačku, mu nevyšla dle představ.
     
    63:32
    Puk je na hokejkách Ocelářů, ti se ale přes trojici domácích nemohou dostat z pásma.
     
    64:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostující Ramik pouze nahodil do pásma a vydal se střídat. Za vlastní brankou se puku chopili domácí, kteří vyslali do úniku BORISE BABELIAKA. Ten tak v nadstavbě, střelou z levého kruhu na vzdálenější tyč, kompletuje hattrick. Asistence: Stanislav Kunst, Adam Turek.
     
    Konec zápasu.
     
    Napínavý zápas je u konce. Nutno podotknou, že nám nabídl drama až do poslední sekundy a šťastněji z něj odchází domácí, kteří získali své první čtyři body do tabulky.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek dne. (14:04:59)
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 9. Babeliak (Turek), 12. Půček, 31. Babeliak (Bednařík), 33. Kočí (Dědek, Jurek), 65. Babeliak (Kunst, Turek) – 26. Hykl (Przybyla), 37. Procházka, 53. Bujak (Andrle)


    VHK ROBE Vsetín: Vilém (Tkadlec) – Machů, Velikovský, Kočí, Dořičák, Prčík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Urban, Půček, Dědek, Turek, Čajanová.
    HC Oceláři Třinec: Halouzka (33. Klimek) – Mošnička, Andrle, Molin, Chovaniak, Bujak, Kyselý, Hrůzek – Šutý, Pánek, Raszka, Przybyla, Šotkovský, Wawrzkiewicz, Kriščák, Samuhel, Ramik, Procházka, Hykl.

    Rozhodčí: Vaněk – Kociňák, Novák
    bahis siteleri