Sparta – Pardubice 4:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:4 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 1:2 (po pr.)
Liberec – Třinec 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 4:1 (kon.)
Litvínov – Chomutov 4:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 23.09.2018, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:06 David TŮMA - 4:1
     
    55:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí musel čelit velkému tlaku ze strany Chomutova, ale stačila jedna povedená přihrávka a vše se změnilo. Gerhát projel skoro celé hřiště a dostal se až před Lukeše. Na druhé straně kluziště se mu nabídl DAVID TŮMA, který dorážel do prázdné branky. Asistence: František Gerhát, Michal Trávníček.
    29:51 Adam DLOUHÝ - 3:1
     
    29:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po buly tvrdě od modré vypálil Jank. Jeho střelu tečoval ADAM DLOUHÝ kolem Janusovi lapačky a puk končí za jeho zády, Chomutov se tak dotahuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Bohumil Jank.
    25:51 František LUKEŠ - 3:0
     
    25:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další skvěle využitá přesilovka! Léty prověřená spolupráce stále funguje! Viktor Hübl vyslal krásnou nahrávku do mezikruží FRANTIŠKU LUKEŠOVI! Asistence Viktor Hübl.
    23:20 Viktor HÜBL - 2:0
     
    23:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Myšák se zjevil po vysokém nahození sám před brankářem, puk mu vypíchl brankář hostí přímo k VIKTORU HÜBLOVI, který puk nahodil před branku a trefil přesně prostor mezi Lukešovými betony! Bez asistence.
    16:59 František LUKEŠ - 1:0
     
    16:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom! Domácí využili přesilovku! Verva si předávala puk jako horký brambor a neměla se ke střele. V závěru si vyměnil několik přihrávek Petružálek a FRANTIŠEK LUKEŠ, který nakonec od modré propálil jeho jmenovce v brance Chomutova. Asistence: Jakub Petružálek.
    Marken.cz

    Šimon Kadeřávek

    Ondřej Mach

    Branky a nahrávky: 17. F. Lukeš (Petružálek), 24. V. Hübl, 26. F. Lukeš (V. Hübl), 56. D. Tůma (Gerhát, Trávníček) – 30. A. Dlouhý (Jank)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Hunkes, Baránek, Šesták, Kubát, L. Doudera, Ščotka, Romančík – Petružálek (A), J. Mikúš, J. Černý – Myšák, V. Hübl (A), F. Lukeš – D. Tůma, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, M. Hanzl, Matoušek.
    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Stezka) – Valach, Jank, Knot, Štich, Mrázek, Dietz, Trefný – Vantuch, V. Růžička (A), Sklenář – Šťovíček, Klhůfek, Tomica (C) – J. Stránský, Huml (A), A. Dlouhý – J. Havel, Chlouba, Chrpa.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org