Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 7:6 (po pr.)
po prodl.
Moser Medical Graz 99ers
7:6 (3:1, 1:2, 2:3 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 23.09.2018, 17:30 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:15
    Graz právě vstřelil branku!
    Prodloužení příliš dlouho netrvalo. Orli propadli ve středním pásmu ihned po vhazování a Graz přečíslení dva na jednoho vyřešil fantasticky. Autorem branky je KEN OGRAJENŠEK. Asistence: Oliver Setzinger, Daniel Oberkofler.
     
    58:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co se děje v Grazu! MAREK KALUS se dostal do samostatného úniku a vyrovnává stav zápasu. Celá hala ztichla. Asistence: Anthony Luciani.
     
    58:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Máme tu ještě drama! Domácí přestali hrát a nechali na pravé straně volného ALLANA MCPHERSONA, který si nabruslil od mantinelu až do pravého kruhu a pěknou prudkou střelou zápěstím se trefil přesně k tyči. Asistence: Rostislav Šnajnar.
     
    54:39
    Graz právě vstřelil branku!
    Pět minut před koncem třetí třetiny Graz odskakuje na rozdíl dvou branek. Tohle už bude pro Znojemské těžké. Autorem branky je COLTON YELLOW HORN, který se ocitl osamocený mezi kruhy a prudkou střelou příklepem překonal nepřipraveného Halásze. Asistence: Tyler Loney, Dwight King.
     
    44:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli znovu snižují na rozdíl jedné branky! JAKUB STEHLÍK se totiž napřáhl na modré čáře a skákavý puk prošel až za záda gólmana, který toho navíc mnoho neviděl díky několika stínujícím hráčům. Bez asistence.
     
    41:39
    Graz právě vstřelil branku!
    Graz rychle využívá přesilovku a znovu odskakuje na rozdíl dvou branek. Hamilton zpoza branky vyslal nádherný pas mezi kruhy, kde stál osamocený TYLER LONEY, který trefil přesně horní růžek. Asistence: Curtis Hamilton, Colton Yellow Horn.
     
    33:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je paráda, jak to TOMÁŠ GUMAN provedl! Dostal krásnou průnikovou přihrávku, díky čemuž mohl ujet sám na branku a naznačil stahovačku do bekhendu, nakonec ale forhendovou stranou zasunul kotouč do volného prostoru. Brankář vůbec neodhadl situaci. Asistence: Marek Špaček.
     
    29:18
    Orli právě vstřelili branku!
    První formaci to ale dnes střílí. C. J. STRETCH se dostal ke střele z mezikruží a trefil se přesně pod horní tyč. Gólman vůbec na rychlou a svižnou střelu vůbec nereagoval. Asistence: Anthony Luciani, Marek Kalus.
     
    27:52
    Graz právě vstřelil branku!
    Graz si beze zpět své tříbrankové vedení. KEN OGRAJENŠEK totiž našel puk mezi kruhy a zamířil přesně k tyči. Nikdo ze znojemských hráčů se nedokázal postavit do bloku a pro Halásze už bylo těžké zareagovat. Asistence: Travis Oleksuk, Daniel Oberkofler.
     
    16:20
    Orli právě vstřelili branku!
    ANTHONY LUCIANI má formu! Ocitl se totiž s pukem naprosto osamocený před gólmanem, vymotal si jej, udělal mu kličku a pak kotouč po zemi poslal do odkryté branky. Asistence: Marek Kalus.
     
    02:58
    Graz právě vstřelil branku!
    Další gól díky nedůrazu v obraně. DOMINIK GRAFENTHIN si vyjel zpoza branky a z otočky trefil přesně horní růžek. Obrana Orlů musí zabrat. Asistence: Matt Garbowsky, Dwight King.
     
    02:22
    Graz právě vstřelil branku!
    Znojemská obrana nemá zatím příliš šťastný den. Tentokrát se ocitl sám před Nechvátalem ROBIN WEIHEGER a vymetl v plné rychlosti horní růžek branky! Asistence: Ken Ograjenšek, Travis Olekšuk.
     
    00:59
    Graz právě vstřelil branku!
    Tak tohle není nejlepší start v podání Orlů, kterým po chybě ve středním pásmu utekl TYLER LONEY a sám před Nechvátalem nezaváhal, když puk protlačil mezerou mezi betony. Bez asistence.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 1. Loney, 3. Weiheger (Ograjenšek, Olekšuk), 3. Grafenthin (Garbowsky, King), 28. Ograjenšek, 42. Loney (Hamilton, Yellow Horn), 55. Yellow Horn (Loney, King), 61. Ograjenšek (Setzinger, Oberkofler) – 17. Luciani (Kalus, C. J. Stretch), 30. C. J. Stretch (Luciani, Kalus), 34. Guman (Špaček), 45. Stehlík, 59. McPherson (Šnajnar), 59. Kalus (Luciani)


    Moser Medical Graz 99ers: Lundin (Höneckl) – Jakobsson, Weihager, Kirchschläger, Lakos A., Setzinger, Caito, Egger, Soritz – King, Garbowsky, Grafenthin – Hamilton, Yellow Horn, Loney – Natter, Moderer, Zusevics – Oberkofler, Oleksuk, Ograjensek.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (3. Halász) – Sedlák, McEachen, Kruckovyč, Parkkonen, Stehlík, Šnajnar, Oščádal – Kalus, C. J. Stretch, Luciani – Hlava, Braes, McPherson – Špaček, Bartoš, Guman – Němec, Matuš, Mrázek – Bulín.

    Rozhodčí: Fichtner, Štolc – Soos, Nemeth
    thejrc.org