Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 7:6 (po pr.)
po prodl.
Moser Medical Graz 99ers
7:6 (3:1, 1:2, 2:3 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 23.09.2018, 17:30 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera. (19:58:26)
     
    Velmi dobrý zápas dnes odehrál Anthony Luciani, který získal tři kanadské body. Velmi dobře si vedl také Marek Kalus, který si připsal branku a dvě asistence.
     
    Konec zápasu. Orli sice ještě dokázal stav utkání zdramatizovat, přesto odjíždí s jedním bodem po velmi krátkém prodloužení. V situaci, kdy Orli prohrávali ještě minutu a půl před koncem o dvě branky, je však bod výhra.
     
    Konec zápasu.
     
    60:15
    Graz právě vstřelil branku!
    Prodloužení příliš dlouho netrvalo. Orli propadli ve středním pásmu ihned po vhazování a Graz přečíslení dva na jednoho vyřešil fantasticky. Autorem branky je KEN OGRAJENŠEK. Asistence: Oliver Setzinger, Daniel Oberkofler.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Graz se přesvědčil o tom, že v hokeji se nesmí vypustit ani jeden souboj, protože to může naprosto změnit vývoj zápasu. Už to vypadalo, že si domácí dojdou pro klidnou výhru, v posledních dvou minutách však Orli dvakrát udeřili a bude se prodlužovat! Bod je v téhle situace pro Orly výhra, stále ale mohou vyhrát!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:25
    Branka Grazu je opět mimo své upevnění.
     
    59:20
    Orli se drží v útočném pásmu a tlačí svého soupeře, který je evidentně v šoku! Od modré střílel Stehlík, následně i Parkkonen.
     
    58:59
    Kalus byl důrazný v brankovišti a branka opět vypadla ze svého upevnění. Chvíli se nebude hrát, než se všechno opraví.
     
    58:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co se děje v Grazu! MAREK KALUS se dostal do samostatného úniku a vyrovnává stav zápasu. Celá hala ztichla. Asistence: Anthony Luciani.
     
    58:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Máme tu ještě drama! Domácí přestali hrát a nechali na pravé straně volného ALLANA MCPHERSONA, který si nabruslil od mantinelu až do pravého kruhu a pěknou prudkou střelou zápěstím se trefil přesně k tyči. Asistence: Rostislav Šnajnar.
     
    57:22
    Graz navíc hraje v naprosté pohodě a kombinuje v útočném pásmu za potlesku stojících fanoušků zaplněné haly v Grazu.
     
    56:51
    Orli se ještě pokouší se zápasem něco udělat, už jim ale zbývají jen tři minuty.
     
    55:10
    Graz se dostal do přečíslení tři na jednoho a jen díky fantastickému zákroku Halásze se rozdíl ve skóre ještě nenavýšil.
     
    54:39
    Graz právě vstřelil branku!
    Pět minut před koncem třetí třetiny Graz odskakuje na rozdíl dvou branek. Tohle už bude pro Znojemské těžké. Autorem branky je COLTON YELLOW HORN, který se ocitl osamocený mezi kruhy a prudkou střelou příklepem překonal nepřipraveného Halásze. Asistence: Tyler Loney, Dwight King.
     
    54:08
    Kombinaci Orlů zachytila domácí obrana.
     
    53:30
    Orli už hrají v plném počtu. Teď už se musí věnovat zejména útočné snaze.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 1. Loney, 3. Weiheger (Ograjenšek, Olekšuk), 3. Grafenthin (Garbowsky, King), 28. Ograjenšek, 42. Loney (Hamilton, Yellow Horn), 55. Yellow Horn (Loney, King), 61. Ograjenšek (Setzinger, Oberkofler) – 17. Luciani (Kalus, C. J. Stretch), 30. C. J. Stretch (Luciani, Kalus), 34. Guman (Špaček), 45. Stehlík, 59. McPherson (Šnajnar), 59. Kalus (Luciani)


    Moser Medical Graz 99ers: Lundin (Höneckl) – Jakobsson, Weihager, Kirchschläger, Lakos A., Setzinger, Caito, Egger, Soritz – King, Garbowsky, Grafenthin – Hamilton, Yellow Horn, Loney – Natter, Moderer, Zusevics – Oberkofler, Oleksuk, Ograjensek.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (3. Halász) – Sedlák, McEachen, Kruckovyč, Parkkonen, Stehlík, Šnajnar, Oščádal – Kalus, C. J. Stretch, Luciani – Hlava, Braes, McPherson – Špaček, Bartoš, Guman – Němec, Matuš, Mrázek – Bulín.

    Rozhodčí: Fichtner, Štolc – Soos, Nemeth
    ocianews.com