Č. Budějovice – Dukla Praha 0:0 (kon.) | Liberec – Sparta 1:4 (kon.) | Příbram – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Plzeň – Hr. Králové 3:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:2 (1:0)
FC Hradec Králové
Pondělí 24.09.2018, 16:00 • Luční, Plzeň • Juniorská liga – Čechy • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Plzně, která svého soupeře porazila poměrem 3:2. Hradec vstupoval do druhého poločasu s jednobrankovým mankem, avšak ani jeho územní převaha vyrovnávací branku nepřinesla. Naopak to byl domácí celek, který byl nesmírně efektivní. Čistý hattrick totiž zaznamenal Kepl, který dal svému celku nadějné vedení 3:0. Hradec se ke konci zápasu dostal k velkému náporu, ze kterého vytěžil dvě branky. (17:50:42)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom ještě jedna branka! Na vzdušný centr si naskočil hostující JOSEF LOCKER, který nekompromisně zamířil ke vzdálenější tyči, kam se Sváček neměl šanci dostat.
     
    90+1
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Kepl, přichází Marek Brož.
     
    90
    Ještě jeden zákrok pro Macha, který v poklidu vyrazil zakončení z pravé strany. O tuto střeleckou příležitost se zřejmě postaral Petr.
     
    89
    Sváček je v posledních minutách často u míče, nyní si vyzkoušel další odkop od branky. Ten opět zamířil pouze do prostoru, kde se nacházel soupeř.
     
    88
    Plzeň se už nikam nežene, naopak se snaží neudělat žádnou fatální chybu. Možná i proto Svoboda přihrával až na brankáře Sváčka.
     
    87
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Petr Řezáč, přichází Marek Patrovský.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Danilo Vukčević (FC Hradec Králové).
    84. SOUKENÍK - 3:1
     
    84
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Alespoň čestný úspěch pro hostující celek! Vobejda se otočil s míčem a poté u vzdálenější tyče našel nekrytého DOMINIKA SOUKENÍKA, který už měl snadnou práci.
     
    84
    Sváček se zmocnil dalekonosného odkopu, po kterém Bucha přihrával nepřesně na Peka. Na druhé straně se Hradec zmocnil autu.
     
    83
    Opět stejný obrázek hry. Soukeníkovi se ani tentokráte nepodařilo kloudně odcentrovat, míč pak skončil až za domácí svatyní.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Nyní to Plzeň zkoušela rychlým výpadem, Kepl se ale zjevil v ofsajdovém postavení.
     
    81
    Jenomže Petřík ho rozehrál natolik špatným způsobem, že sotva doskákal na druhou stranu. Plzenští se ale míče hodně rychle zbavili.
     
    80
    Hosté se okamžitě pokusili o rychlou odpověď, středem hrací plochy ale cestička vpřed nevedla. Následovat bude rohový kop.
     
    79
    Plzenští si rovněž vyzkoušeli rozehrávku rohového kopu, který se rozhodně nezařadí mezi ty povedené. Mach okamžitě odkopl od své svatyně.
     
    78
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Aby toho nebylo málo, tak se domácí dostávají do tříbrankového vedení! V pokutovém území se nejlépe zorientoval TOMÁŠ KEPL, který tak zaznamenal hattrick. Nyní to bude mít Hradec hodně složité.

    David Suchý

    Branky: 21. Kepl (pen.), 56. Kepl, 78. Kepl – 84. Soukeník, 90+3. Locker

    Karty:   65. Svoboda (PLZ), 72. Pek (PLZ) – 25. Kropáček (HKR), 86. Vukčević (HKR)


    FC Viktoria Plzeň: Sváček – O. Pek (C) (46. Bartůněk), Hranáč, Hájek, Svoboda – Bucha, Procházka – Arzberger (72. Petr), Řezáč (87. Patrovský), Pihrt (62. J. Pek) – Kepl (90+1. Brož)
    Náhradníci: Broz, J. Pek, Patrovský, Petr, Bartůněk, Novák

    FC Hradec Králové: Mach – Kadlec (60. Gjinollari), Hynek (66. Dermedjan), Miker, Bičiště (75. Petřík), Kropáček (46. Kundrt), Soukeník, Vobejda, Locker, Vukčević (C), Finěk
    Náhradníci: Šeba – Gjinollari, Petřík, Kundrt, Dermedjan

    Rozhodčí: Severýn – Vlasjuk, Kotalík
    thejrc.org