Sparta – Mountfield HK 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
1:2 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:1)
Mountfield HK
Úterý 25.09.2018, 18:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:48 Radovan PAVLÍK - 1:2
     
    62:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme rozhodnuto! Východočeši ujeli do přečíslení dvou na jednoho, když na levé straně vezl kotouč RADOVAN PAVLÍK, vyhlížel najíždějícího parťáka, ale nakonec vystřelil sám a dobře udělal, protože propálil Matěje Machovského a rozhodl o výhře. Asistence: Petr Zámorský.
    53:23 Tomáš VINCOUR - 1:1
     
    53:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neprůstřelnost Matěje Machovského končí! A nutno říci, že je inkasovaná branka velkým šokem. Lukáš Cingel totiž vyhrál vhazování a vedle stojící TOMÁŠ VINCOUR na nic nečekal, poslal kotouč na branku a propálil sparťanského brankáře – 1:1! Asistence: Lukáš Cingel.
    09:49 Jiří SMEJKAL - 1:0
     
    09:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    O deset vteřin později už je vzájemný souboj vyrovnán! Petr Vrána nabil Tomáši Pavelkovi, který pálil za branku. Od mantinelu se puk odrazil zpátky na levý kruh, odkud to domácí obránce zkoušel podruhé a Brandon Maxwell levým betonem zasáhl. Puk se ovšem odrazil na hůl zcela volného JIŘÍHO SMEJKALA, a ten už usměrnil kotouč do odkryté klece – 1:0! Asistence: Tomáš Pavelka, Jan Košťálek.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 10. Smejkal (T. Pavelka, Košťálek) – 54. Vincour (Cingel), 63. R. Pavlík (Zámorský)


    HC Sparta Praha: Machovský – Gregorc, Piskáček (A), Košťálek, T. Pavelka, Kalina, Blain, Tomáš Dvořák – Černoch, Sill, Smejkal – Kudrna, Klimek, Buchtele – Jarůšek, P. Vrána (C), Říčka – Beran, Pšenička, Rousek.
    Mountfield HK: Maxwell – Zámorský, Piché, Cibulskis, Graňák (A), F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – M. Chalupa, Koukal (C), Smoleňák – Vincour, Cingel (A), R. Pavlík – Vopelka, Bičevskis, Miškář – Paulovič, Kukumberg, Bezúch.

    Rozhodčí: Hodek, Hejduk – Kis, Rampír

    Diváci: 5 373
    thejrc.org