Amiens – Rennes 2:1 (kon.) | Bordeaux – Lille 1:0 (kon.) | Caen – Montpellier 2:2 (kon.)
Dijon – Lyon 0:3 (kon.) | Marseille – Štrasburk 3:2 (kon.) | Nîmes – Guingamp 0:0 (kon.)
PSG – Remeš 4:1 (kon.)
konec
Amiens SC
2:1 (0:0)
Stade Rennes
Středa 26.09.2018, 19:00 • Stade de la Licorne, Amiens • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:12. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:18. (20:52:25)
     
    Tři nastavené minuty jsou za námi stejně tak i celý zápas sedmého kola mezi Amiens a Rennes.

    První pětačtyřicetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Rennes mělo sice první šanci už v desáté minutě, ale na Siebatcheuovu hlavičku dokázal výborně zareagovat na brankové čáře Régis Gurtner. Následně se tempo ještě snižovalo. Nadějnou pozici měl k ohrožení hostující branky Ghoddos, ale z volného přímého kopu orazítkoval pouze břevno. Se závěrem první půle byly k vidění spíše fauly než pohledné akce na obou stranách. Ani druhá půle nezačala v oslnivém tempu. Gnahoré ale dokázal rozvlnit síť po náhodném centru z pravé strany. Následně fauloval Gelin za červenou kartu a s Rennes to nevypadalo nejlépe. Navíc přidal druhou branku domácího celku kapitán Gouano. Rennes se ještě nadechlo k útoku, ale Grenier už stačil jen snížit na 1:2.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ve třetí minutě nastavení mohlo být srovnáno. Zeffane si udělal tělem prostor v pokutovém území, ale křížnou střelou našel pouze vzdálenější tyč.
     
    90+2
    Tlak hostujícího celku nepolevuje ani v nastaveném čase. Po Bourigeaudově rozehrávce volného přímého kopu se ale balon dostal jen do rukavic domácího brankáře.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Rennes se zakouslo do soupeře a drží se na útočné polovině. Niang zkoušel po trávníku uvolnit Bourigeauda. K němu ale už balon nedoputoval. Hosté ale zůstávají v blízkosti vápna.
     
    89
    Bourigeaud měl po faulu na Ben Arfu ještě jeden pokus k centru. Ze zkráceného rohu posadil míč na hlavu střeženého Zeffaneho, který v nouzi hlavičku neumístil přesně.
     
    88
    Hostující tým měl v závěru zápasu k dispozici rozehrávku od rohového praporku. Bourigeaud hledal ve středu vápna Nianga, ale ani jedním ze dvou centrů se mu to nepodařilo.
     
    86
    Rennes stále myslí na srovnání stavu. Ve deseti už se jim podařilo snížit, dostat se do kontaktu, ale už příliš času hostujícímu celku nezbývá.
     
    85
    Domácí teď chtějí co nejvíce čase strávit na útočné polovině. Před rozehrávkou Emila Kraftha utekly další dlouhé sekundy, následně se ale k balonu dostal jen Da Silva.
     
    84
    Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Sámán Ghoddos, přichází Rafał Kurzawa.
    83. Clément GRENIER - 2:1
     
    83
    Rennes právě vstřelilo branku!
    A to se Rennes také daří! Po souhře střídajících hráčů to je znovu jen o jednu branku. Bourigeaud našel přihrávkou po trávníku CLÉMENTA GRANIERA, ten si ještě míč posunul více do středu hřiště a následně umístil obstřelem balon k zadní tyči.
     
    82
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro Rennes, které se i v deseti snaží alespoň snížit ztrátu.
     
    81
    Rennes ještě zkouší zdramatizovat závěr zápasu. Ben Arfa je ve druhém poločas jako neviditelný, nyní se ale zapojil do kombinace s Niangem. Vše ale skončilo hned další průnikovou přihrávkou.
     
    79
    Z nadějné pozice ale nic nebylo. Sámán Ghoddos to nyní zkusil přímo na branku, sice balon dostal přes obrannou zeď, ale poté už mohl být Koubek v klidu.
     
    78
    Amiens stále pokračují v dobývání hostující branky. André navíc nyní zahrál rukou u pokutového území a domácí budou mít další šanci.
     
    77
    Teď to hosté zkusili po delší době také směrem dopředu. Zeffane se stačil uvolnil na ose trávníku, napřáhl ke střele, ale míč skončil vysoko nad domácí brankou.

    Vít Schück

    Branky: 51. Gnahoré (Ghoddos), 67. Gouano (Ghoddos) – 83. Grenier (Bourigeaud)

    Karty:   19. Gelin (REN), 41. Bensebaini (REN)   62. Gelin (REN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:12. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:18.
    Amiens SC: Gurtner – Krafth, Gouano (C), Dibassy, Lefort – Monconduit, Gnahoré – Cornette (16. Otero), Bodmer (69. Ganso), Ghoddos (84. Kurzawa) – Mou. Konaté.
    Náhradníci: Dreyer – Adénon, El Hajjam, Ganso, G. Traoré, Kurzawa, Otero.

    Stade Rennes: Koubek – H. Traoré, Da Silva, Mexer (60. Grenier), Bensebaini – Gelin – Niang, Ben Arfa, André (C), Sarr (46. Bourigeaud) – Siebatcheu (64. Zeffane).
    Náhradníci: Diallo – Zeffane, Grenier, Bourigeaud, Del Castillo, Poha, Siliki.

    Rozhodčí: Hamel – Pignatelli, Grosbost
    bahis siteleri