Amiens – Rennes 2:1 (kon.) | Bordeaux – Lille 1:0 (kon.) | Caen – Montpellier 2:2 (kon.)
Dijon – Lyon 0:3 (kon.) | Marseille – Štrasburk 3:2 (kon.) | Nîmes – Guingamp 0:0 (kon.)
PSG – Remeš 4:1 (kon.)
konec
Dijon FCO
0:3 (0:3)
Olympique Lyon
Středa 26.09.2018, 19:00 • Stade Gaston Gérard, Dijon • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 10:10. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:11. (20:50:52)
     
    Je konec! Druhý poločas nakonec nepřinesl žádnou branku, což znamená, že se fotbalisté Lyonu mohou radovat z vítězství 3:0. Druhý poločas byl z pohledu Dijonu o poznání povedenější, avšak veškeré vyložené šance končily na velmi dobře chytajícím Lopesovi. Své by o tom mohl povídat domácí Keita, jenž si přichystal snad tři tutovky. Také Olympique si vytvořil několik zajímavých příležitostí, avšak ani on nenašel cestičku do sítě soupeře.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Také domácí budou dohrávat v desíti. Teprve sedmnáctiletý Loiodice tvrdě sestřelil Depaye, za což pochopitelně obdržel druhou žlutou.
     
    90+3
    Ciman zkusil štěstí z obrovské vzdálenosti, jeho pohotová rána div neskončila ve vzdálenější šibenici. Koukatelný moment na konci zápasu.
     
    90+2
    Dijon měl ještě k dispozici rohový kop z levé strany. Odpovědnost na sebe vzal Slití, který ani tentokráte nenašel nikoho ve stejném dresu.
     
    90+1
    Parádní nabídka v podání Gourcuffa přinesla další zakončení, o které se postaral Tavares. Jeho teč ale mířila nad horní konstrukci.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    88
    Další standardka domácího mužstva skončila pouze na dobře postavené zdi, následný protiútok Lyonu ale utnul čistým zákrokem Ciman.
     
    87
    Střídající Gourcuff se snažil dostat s míčem až do šestnáctky, což se mu také podařilo. Následná rána ale byla opravdu hodně pomalá.
     
    86
    Střídající Depay se po svém prvním kontaktu s míčem dostal do obrovské šance, střelu ke vzdálenější tyči ale poslal kousek vedle brány.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Lyon v poklidu kontroluje nadějné vedení, tříbodové vítězství by ho už nemělo minout.
     
    84
    Ferri možní trochu zbytečně kouzlil s míčem, což přineslo pouze ztrátu míče, kterou jeho kolegové okamžitě smazali získaným balónem u vlastní šestnáctky.
     
    83
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Bertrand Traoré, přichází Memphis Depay.
     
    82
    Rosier dlouho hledal vhodného adresáta, nakonec si vybral vedle stojícího Keitu, který sice skončil na zemi, nedovolený zákrok se ale nepíská.
     
    81
    Nyní se dostal míč až za postranní čáru, což znamená autové vhazování pro Olympique. I tentokráte se k němu postaví obránce Rafael.
     
    80
    Denayer to zkoušel kolmicí za obranu soupeře, míč se snesl až za Dembélého. Nyní si rozehrávku od branky vyzkouší také Rúnarsson.
     
    79
    Poslední minuty nám nenabízejí nic moc záživného. Opět jsme sledovali nedovolený zákrok, o který se postaral střídající Gourcuff.

    David Suchý

    Branky: 16. M. Dembele (NDombèlé), 19. M. Dembele, 35. Terrier (Rafael)

    Karty:   56. Loiodice (DIJ) – 59. Tousart (LYO)   90+3. Loiodice (DIJ) – 67. Tousart (LYO)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 10:10. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:11.
    Dijon FCO: Rúnarsson – Rosier, Yambéré, Ciman, Lautoa (76. Gourcuff), Haddadí – Amalfitano, Loiodice, Abeid (46. Keita) – Jeannot (25. Slití), Tavares (C).
    Náhradníci: Allain – Aguerd, Alphonse, Keita, Gourcuff, Saïd, Slití.

    Olympique Lyon: A. Lopes (C) – Rafael, Morel, Denayer, Dubois – Aouar, Tousart, NDombèlé (64. Cheikh Diop) – B. Traoré (83. Depay), M. Dembele, Terrier (74. Ferri).
    Náhradníci: Gorgelin – Depay, Cheikh Diop, Ferri, Marcelo, Tete, Pintor.

    Rozhodčí: Miguelgorry – Viala, Mouysset
    bahis siteleri