Amiens – Rennes 2:1 (kon.) | Bordeaux – Lille 1:0 (kon.) | Caen – Montpellier 2:2 (kon.)
Dijon – Lyon 0:3 (kon.) | Marseille – Štrasburk 3:2 (kon.) | Nîmes – Guingamp 0:0 (kon.)
PSG – Remeš 4:1 (kon.)
konec
Olympique Marseille
3:2 (2:1)
RC Štrasburk
Středa 26.09.2018, 19:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, Přeji hezký zbytek večera a u dalších online přenosů na počtenou. (21:04:49)
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:5.
    Střely mimo: 8:5.
    Rohy: 3:2.
    Ofsajdy: 0:6.
    Fauly: 12:12.
     
    Je dobojováno a po strhujícím závěru zůstávají všechny tři body v Marseille.

    Přitom to ovšem s domácími nevypadalo vůbec dobře. Po 27. minutách hry se totiž prosadil po rychlém brejku Kenny Lala a hosté vedli. Jejich náskok ovšem vydržel jen necelých 15 minut. Sudí poté ani s pomocí videa neodhalil nafilmovaný pád Thauvina v pokutovém území a kopala se penalta. Tu poté s přehledem proměnil Dimitri Payet. Ve 45. minutě se domácí radovali podruhé. To se povedenou ranou zpza šestnáctky prezentoval Morgan Sanson.

    Krátce po poločasové přestávce přišla pro Olympique velká komplikace. Přímou červenou kartu za zákrok na Lalu uviděl obránce Amavi a hosté dohrávali v početní převaze. Tu dlouho nemohli zužitkovat a nakonec se prosadili až v 89. minutě zásluhou Nuna Da Costy. Když už to vypadalo, že se body budou dělit, rozjela Marseille pěknou kombinaci na levé straně, kterou po pěkné přihrávce Sakaje zakončil volejem Valér Germain. Olympique tak díky výhře 3:2 poskočil na třetí místo Ligue 1.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Nyní to již vypadá s domácími dobře. Zřejmě poslední roh dokázali ubránit a následný dlouhý nákop hostů stáhl do rukavic Mandanda.
     
    90+4
    Hosté posléze měli velmi solidní možnost vyrovnat, avšak první ránu z hranice vápna zastavila domácí obrana a druhou poslali fotbalisté Štrasburku nad.
     
    90+2
    Hlavní sudí nastavuje 5 minut.
    90+1. Valère GERMAIN - 3:2
     
    90+1
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Velké věci se dějí na stadionu Marseille, která velmi záhy bere zpět ztracený náskok! Po autu na levé straně výbornou přihrávkou po lajně vysunul Strootman Sakaje, jenž zpětnou přihrávkou připravil gólovku pro VALÈRA GERMAINA, který z voleje dost možná vystřelil domácím tři body.
    89. Nuno Da Costa - 2:2
     
    89
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Domácí ovšem svůj náskok uhájit nedokázali a hosté jsou blízko velmi cenného bodu! Saadi pěknou přihrávkou našel na středu vápna Mothibu, jenž sklepl NUNO DA COSTOVI, který si míč potáhl mezi beky a z hranice malého vápna obstřelil Mandandu na zadní tyč.
     
    89
    Gustavo dobrým obranným zákrokem zamezil přihrávce soupeře, ale domácí se poté osvobodili jen za cenu odkopu k Selsovi.
     
    88
    Štrasburk se sice snaží dostat se do tlaku, ale zakončení ne a ne přijít. A tak domácí podnikli další kontr, po kterém Ocampos vybojoval autové vhazování na útočné půlce.
     
    86
    Florian Thauvin posléze výborně zakončoval hlavou centr zprava a Sels se musel pořádně natahovat, aby hlavičku soupeře vyrazil konečky prstů. Nakonec je však veškerý vzruch zbytečný, jelikož pomezní sudí odmával ofsajdové postavení domácího útočníka.
     
    85
    Ani teď se po drobné chybě domácích hosté na pravé straně neprosadili. Prudký pas do pokutového území nakonec sebral až Mandanda.
     
    84
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Morgan Sanson, přichází Grégory Sertic.
     
    84
    Mothiba se posléze ocitl v dobré palebné pozici na pravé strany velkého čtverce. Jenže svou ránu nedokázala umístit mezi tři tyče.
     
    83
    Hosté nyní sice nemohli pokračovat v útoku, jelikož jim byl odmáván a odpískán ofsajd. Mandanda ovšem nepřesně rozehrál, a tak může Štrasburk z poloviny hřiště vhazovat.
     
    82
    Druhý centr však již sebral do rukavic brankář Sels, jenž okamžitě rozehrává míč na kopačky svých spoluhráčů.

    Radomír Fukala

    Branky: 41. Payet (pen.), 45. M. Sanson, 90+1. Germain (Sakaj) – 27. Lala (Corgnet), 89. Da Costa (Mothiba)

    Karty:   50. Thauvin (OMA), 59. M. Sanson (OMA), 60. Gustavo (OMA) – 33. Thomasson (SSG), 49. Carole (SSG), 79. Grimm (SSG)   52. Amavi (OMA)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 12:12.
    Olympique Marseille: Mandanda – B. Sarr, Kamara, Gustavo, Amavi – M. Sanson (84. Sertic), Strootman – Thauvin, Payet (C) (57. Sakaj), Maxime López (67. Ocampos) – Germain.
    Náhradníci: Pelé – Hubočan, Ocampos, Mitroglu, Radonjić, Sakaj, Sertic.

    RC Štrasburk: Sels – Lala, S. Mitrović (C), P. Martinez, Caci, Carole (72. Da Costa) – Martin, Corgnet (62. Zohi), Grimm (81. Saadi), Thomasson – Mothiba.
    Náhradníci: Kamara – Aaneba, Sissoko, Liénard, Zohi, Saadi, Da Costa.

    Rozhodčí: Letexier – Mugnier, Rahmouni
    bahis siteleri