Vsetín – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 6:3 (kon.)
Motor ČB – Kladno 3:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Přerov – Havířov 6:3 (kon.)
Prostějov – Kadaň 9:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 26.09.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 David KLIMŠA - 3:2
     
    59:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Lapač už se chystal na závěrečné oslavy a děkovačku, což se však musí ještě o jedno přerušení odložit. Domácí gólman si poradil se střelou Kovařčíka i dorážkou. DAVID KLIMŠA si ale puk za brankou soupeře našel i sekundu před koncem utkání a jeho zasunutím k pravé tyčce upravuje konečný výsledek. Asistence: Erik Hrňa, Jan Bartko.
    50:01 Dominik RUDL - 3:1
     
    50:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Předchozím přečíslením si domácí vybojovali útočné pásmo, přesněji tedy vhazování po levici Malika. Toto buly vyhráli a bleskově po něm navyšuje vsetínský náskok obránce DOMINIK RUDL. Asistence: Roman Rác, Mikael Kuronen.
    19:45 Erik HRŇA - 2:1
     
    19:45
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Do konce prvního dějství zbývá 15 sekund a hostující tým snižuje na rozdíl jedné branky. Jako první dnes Šelepněva z mezikruží prostřelil vsetínský odchovanec ERIK HRŇA. Asistence: Adam Raška.
    13:49 Antonín PECHANEC - 2:0
     
    13:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Slováček svou dlouhou přihrávkou nejprve nenašel Roba ve středním pásmu, což Vsetínským vůbec nezabránilo v tom, aby si své místo před Malikem našli. Rob si vyměnil kotouč s Jonákem a nakonec to byl ANTONÍN PECHANEC, komu byl z levého křídla puk poslán, aby jej dostal za brankářova záda. Asistence: Luboš Rob, Vít Jonák.
    08:33 Radim KUCHARCZYK - 1:0
     
    08:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se po vytvoření náporu přeci jen dočkali vstřelené branky. RADIM KUCHARCZYK napoprvé neuspěl svou ranou z vrcholu levého kruhu, nakonec se mu ale podařilo tečovat Jenáčkovu střelu od modré, kterou tak nasměřoval na vzdálenější tyčku. Asistence: Jakub Jenáček.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 9. Kucharczyk (Jenáček), 14. Pechanec (Rob, Jonák), 51. Rudl (Rác, Kuronen) – 20. Hrňa (Raška), 60. Klimša (Hrňa, Bartko)


    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Sachr) – Mikuš, Černý, Slováček, Teper, Rudl, Hryciow, Jenáček – Theoret, Rác, Kuronen – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Kucharczyk, Březina – Jindra, Podešva, Šilhavý.
    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – L. Kovář, Hrachovský, Zahradníček, Bartko, Žovinec, Krisl, D. Stránský – Klimša, Mikulík, Rudovský – Raška, M. Kovařčík, Hrňa – J. Kalus, Peterek, Kofroň – Christov, Przybyla, Kuťák.

    Rozhodčí: Fiala, Kopeček – Novák, Zídek.

    Diváci: 2475
    thejrc.org