Vsetín – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 6:3 (kon.)
Motor ČB – Kladno 3:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Přerov – Havířov 6:3 (kon.)
Prostějov – Kadaň 9:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:3 (2:1, 1:1, 3:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 26.09.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Zeman u své střídačky fauloval jednoho z hostí, dopustil se hákování, ale teď už to domácím tolik nevadí.
    56:36 Tomáš ČACHOTSKÝ - 6:3
     
    56:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Mareš se na trestné jenom usmívá. Jeho vyloučení domácím neuškodilo, ba naopak. TOMÁŠ ČACHOTSKÝ se rozjel pomalu, opět zvolil tradiční bekhendový blafák a tohle mu opravdu sedí – 6:3.
     
    56:36
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Vlastimil Bilčík – trestné střílení, hákování).
     
    56:35
    To je neuvěřitelné. Další únik, Čachotský byl faulován a je nařízeno trestné střílení!
    56:01 Josef SKOŘEPA - 5:3
     
    56:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Seizmologické stanice možná zaznamenají drobné otřesy v Jihlavě, stadion explodoval radostí. Nepřesná nahrávka hostujících obránců rezultovala v samostatný únik JOSEFA SKOŘEPY, který si vytáhl Dostála z branky a následně do ní zakončil. Bez asistence.
     
    55:53
    Na ledě ale veselo pro domácí není. Vyloučeným je Mareš za podrážení a hosté mohou srovnat stav.
     
    49:59
    Pohl poslal dlouhou přihrávku na Dostálka, který si obhodil obránce, bekhendem ale zakončoval vedle levé tyče!
     
    45:26
    Trestnou opustil desetiminutový trestanec Paták, za něj tam jde Brož. Za brankou totiž dlouho držel Dostálka tělem u mantinelu, až se dopustil faulu a je vyloučen za držení.
    43:50 Jan POHL - 4:3
     
    43:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovku ale domácí využívají a jdou zpět do vedení! Kombinaci mezi trojicí hráčů zakončil z mezikruží střelou o Zeman, odraz o zadní plexi ale využil JAN POHL a Dostál byl proti tomu bezmocný. Asistence: Adam Zeman, Tomáš Čachotský.
     
    43:15
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Karel Nedbal – 2 min., sekání).
    43:04 Luboš HORKÝ - 3:3
     
    43:04
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nefunguje? Tak je to 3:3. Po nemožnosti odpravit kotouč z nebezpečné zóny se ke slovu dostal Střondala s přistrčením na LUBOŠE HORKÉHO, který překonal Lundströma a dorovnal tak stav. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    33:12
    Po komerční pauze přijde další přesilovka pro Duklu. Vyloučeným je Paták za zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest odsedí Ferda.
    32:47 Matěj PEKR - 3:2
     
    32:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Položme si otázku, kde by byla Jihlava bez druhé formace. Zřejmě někde jinde. Štindl dostal na modrou přihrávku, rozhýbal si obránce a vystřelil. Dostál vyrazil před sebe na hůl Skořepy, který parádní zadovkou na druhé straně našel volného MATĚJE PEKRA a i provaz Dostála nepomohl zabránění třetího gólu domácích! Asistence: Josef Skořepa, Petr Štindl.
     
    30:32
    Gól není uznán, zřejmě opravdu nebyl kotouč za čárou! Nechápu ale vůbec skandování domácích fans proti sudím...
     
    30:32
    Pekr se ocitl rázem ve třech velkých šancích! Ta poslední byla nejvíce gólová, Dostál sice kotouč udržel, ale možná se s pukem dostal za čáru. O tom všem rozhodne video!
     
    27:30
    Pekr mohl přidat druhý gól! Skořepa mu poslal parádní pas od mantinelu, sám před Dostálem ale neuspěl! Následně měl šanci zblízka, střelou ale taktéž nenakopl tribuny!
    22:27 Luboš HORKÝ - 2:2
     
    22:27
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace do posledního hráče a nejeden tým by se tímto mohl inspirovat. Hosté obehráli celou trojici bránících hráčů, od obránce Nedbala se dostal na puk Čejka, který přehrál na druhou stranu LUBOŠI HORKÉMU, ten už si lehce doklepl kotouč do branky! Asistence: Václav Čejka, Karel Nedbal.
     
    21:49
    Trest Nedvídka se chýlí ke konci a hosté šli navíc do útoku. Ten přerušuje vyhozením Štindl a vyloučením Osmík za sekání, HST má 55 sekund výhody 5 na 3!
     
    21:06
    Anděl neměl v době hry u domácí střídačky na ledě vůbec co dělat, byl šestým hráčem a odsedí si dvě minuty za hru v šesti s gólmanem na ledě.
     
    19:56
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Nedvídek – 2 min., napadení).
     
    15:08
    Další rána pro Bílé hvězdy. V rohu fauloval Střondala Čachotského, hůl hostujícího hráče se ocitla v obličeji domácího kapitána, který byl v předklonu. Přitěžující okolnost byla krev a je to tak za 4 minuty.
     
    13:42
    Suchánek dojel souboj s Kuskem a být sudí trochu přisnější, šel by Suchánek ven za pozdní dohrání. To bylo však před chvíli vedlejší, po pasu od Harkabuse se sám před Dostálem ocitl Hrníčko, čas měl, zakončení ale nezvolil dobré a Dostál má zákrok!
    11:41 Matěj PEKR - 2:1
     
    11:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Cinky cink, kdo tam? MATĚJ PEKR. V době, kdy Kusko nastupoval na kolbiště, se ke střele od modré napřáhl již zmíněný Pekr a o pravou spojnici poslal Duklu do vedení! Asistence: Lukáš Anděl, Josef Skořepa.
     
    09:40
    Na pokec sedne k Čejkovi Kusko, ten se při návratu z útočného pásma dopustil hry vysokou holí a má to za dvě minuty.
    08:58 Lukáš ANDĚL - 1:1
     
    08:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Těsně před dosažením času 9:00 je srovnáno! Vyhraný souboj u levého mantinelu značil kotouč pro LUKÁŠE ANDĚLA, který byl před Dostálem úplně osamocen, chvíli s pukem bojoval, nakonec však zavěsil zblízka pod horní tyč a je to 1:1. Asistence: Matěj Pekr, Jakub Suchánek.
    06:02 Silvester KUSKO - 0:1
     
    06:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    ...a Třebíč jde do vedení! Další z chyb domácí obrany, velice nepřesná nahrávka od jednoho z obránců Dukly přišla na hůl Čermákovi, který nabídl kotouč na Nedvídka volného mezi kruhy. Ten celou akci vyšperkoval nahrávkou na SILVESTERA KUSKA, hostující útočník si poradil doklepnutím mezi Lundströmovy betony. Asistence: Lukáš Nedvídek, Roman Čermák.
     
    04:10
    První šanci hostí zapsal na účet Novák, který se zleva dostal před Lundströma a zakončoval na vzdálenější beton a ke gólu moc nechybělo! Následný závar již domácí ubránili.
     
    01:38
    Nešťastný vstup hostujícího kapitána do zápasu. Ten po faulu na obránce ve středním pásmu inkasuje 2+10 minut za vražení na hrazení. Menší trest odsedí Novák.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 9. Anděl (Pekr, Suchánek), 12. Pekr (Anděl, Skořepa), 33. Pekr (Skořepa, Štindl), 44. J. Pohl (Zeman, Čachotský), 57. Skořepa, 57. Čachotský (TS) – 7. Kusko (Nedvídek, Čermák), 23. L. Horký (Čejka, Nedbal), 44. L. Horký (Střondala)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, Štebih, D. Váňa, Suchánek, Půža, Štindl, Mareš – Dostálek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Skořepa (A), Pekr – Harkabus, Osmík, Hrníčko – D. Čermák.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Bilčík, Čermák, Vl. Brož, Nedbal, Čejka, D. Mikyska, Furch – Süss, Raška, L. Horký – Kusko, Nedvídek, P. Kratochvíl – Čejka, Tadeáš Král, Paták – Ferda, Střondala, M. Novák.

    Rozhodčí: Barek, Obadal – Doležal, Kokrment

    Diváci: 2 395
    thejrc.org