Lipt. Mikuláš – Miskolc 1:3 (kon.) | Orange 20 – Nitra 2:6 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Čtvrtek 27.09.2018, 17:00 • ZS Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! Utkání nám nabídlo spoustu šancí, celkově čtyři nastřelené tyče i čtyři branky. Skóre se měnilo až ve druhé polovině zápasu, kdy šli do vedení domácí. Maďarský celek pak dokázal otočit vývoj a bere tři body, zatímco Liptovský Mikuláš zůstává poprvé v této sezoně bez bodu! Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (19:18:59)
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Hosté se dostali do přečíslení ve dvou hráčích proti jednomu obránci a prázdné bráně. Crawford od modré čáry trefuje tyč! Na druhé straně zasahoval také Adorján.
     
    58:59
    Tentokráte střílel Heikkilä, který taktéž minul branku soupeře. Do konce třetí dvacetiminutovky zbývá zhruba jedna minuta.
     
    58:26
    Velmi chytře to udělal Crawford. Oblouček hostujícího obránce končí v obranném pásmu soupeře, icing se v tuto chvíli nepíská.
     
    58:13
    Nádašdi střílel z pravé strany na bližší tyčku, Miškovec poté vyhodil přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Přichází tak oddechový čas také pro hostujícího kouče.
     
    57:25
    Domácí trenér Anton Tomko si vyžádal čas na poradu. Kislitsyn zůstává na lavičce, Liptovský Mikuláš to bude zkoušet se šesti bruslaři!
     
    57:25
    Kapitán Kriška střílel od modré čáry, poté vznikl závar před Adorjánem. Úvodní přesilová hra Liptovského Mikuláše je u konce.
     
    56:15
    Přihrávka na pravou stranu, z první pálil Lichanec. Jeho tvrdý pokus končí těsně vedle branky, hosté se osvobozují.
     
    55:18
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Szirányi – 2 min., držení hole).
     
    54:48
    Vhazovat se bude po levé ruce Adorjána, to všechno po kratší pauze. Domácím už příliš času na srovnání nezbývá.
     
    53:53
    Po levé straně zavezl Harrison, který přihrával pod sebe. Následná rána Vase skončila jen na prvním bránícím hráči soupeře.
     
    52:50
    Hosté se dostávali do zajímavé situace, Kulmala ještě přihrával na druhou stranu. K odraženému kotouči se dostal Kislitsyn.
     
    52:01
    Miškovec v posledních minutách dobře brání, jednu z mála chyb hostujícího celku teď nedokázal potrestat Baranov.
     
    50:33
    Pance byl dnes u všech tří gólů, nyní mohl být i u čtvrtého. Jeho střela přes obránce nakonec letěla mimo tři tyče domácí branky.
     
    49:29
    Domácí hokejisté se dostali do útočného pásma. Střelecké pokusy Róberta Huny a Krišky však gólem neskončily, za malou chvíli se rozeběhne závěrečná desetiminutovka třetí třetiny.
     
    48:36
    Miskolc právě vstřelil branku!
    BALÁZS SOMOGYI se dostal k odraženému puku, který vzápětí dokázal poslat do branky, Kislitsyn byl bez šance. Hosté vedou už dvoubrankovým rozdílem! Asistence: Žiga Pance.
     
    47:59
    Hostující kapitán Vas se radoval ze vstřelené branky. Rozhodčí však upažuje, pokus končí pouze na horní tyčce!
     
    47:31
    Harrison se dostal do situace jeden na jednoho. Z otočky střílel pouze doprostřed branky, následuje kratší přestávka.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 33. Huna (Nádašdi, Kriška) – 40. Pance (Kulmala, Milam), 44. Pance (Kulmala, Milam), 49. Somogyi (Pance)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, Kurali, Fereta, Němec, Horváth, Bača, Korím – Rich. Huna Ro. Huna, Kriška (C) – Baranov, Lichanec, J. Sukeľ – Piatka, Lištiak, Heikkilä – Uhrík, Oško, Vybíral
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam – Harrison, Vas (C), Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Ritó, Loiseau, Galanisz

    Rozhodčí: Štefík, Snášel – Durmis, Šoltés – Marušin
    thejrc.org