Hertha – Bayern 2:0 (kon.)
konec
Hertha BSC
2:0 (2:0)
Bayern Mnichov
Pátek 28.09.2018, 20:30 • Olympiastadion Berlin • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:12. Rohy: 1:11. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:10. (22:26:45)
     
    Je konec! Druhý poločas nám nakonec branku nenabídl, což znamená, že si Hertha připisuje velice cenné vítězství 2:0. Druhé dějství se hrálo pouze na jednu svatyni, Bayern se sice dostával do střeleckých příležitostí, avšak v tomto zápase mu nebylo přáno. Do pokutového území domácího celku putoval jeden centr za druhým, avšak obrana Herthy působila celkem jistým dojmem. Neuer neměl v dnešním utkání moc práce, jediné dvě vyložené šance Herthy totiž skončily v síti. O výrazné převaze Bayernu hovoří také statistické údaje, které říkají, že hosté vyprodukovali třiadvacet střeleckých pokusů, zatímco soupeř pouze pět.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hodně ostrým zákrokem si pomohl Duda, který vytasil taktický zákrok, kterým poslal k zemi Kimmicha.
     
    90+3
    Kimmich se postaral o autové vhazování z pravé strany, Süle dlouho hledal vhodného adresáta, až nakonec do kombinace zapojil Neuera.
     
    90+2
    Mnichov nevyužil ani jednu z posledních šancí na první branku. Do šestnáctky mířil další centr, jeden z hostů si ale pomohl útočným faulem.
     
    90+1
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Javairo Dilrosun, přichází Dennis Jastrzembski.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Javairo Dilrosun (Hertha BSC).
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Bayern se stále snaží zkorigovat nepříznivý výsledek, což se mu stále nedaří.
     
    87
    Zmar Bayernu završil obránce Süle, který zkoušel své štěstí z obrovské vzdálenosti. Jeho navštívenka neměla šanci na sebemenší úspěch.
     
    86
    Kraft si dával s rozehrávkou hodně načas, nakonec mu to u sudího prošlo. Jeho nákop směřoval k Selkemu, který byl v souboji s Boatengem pozdě.
     
    85
    Neuer na nic nečekal a okamžitě poslal míč zpět do hry. Jeho kolegové se záhy dostali k opačné šestnáctce, Gnabry ale nepřešel přes Rekika.
     
    84
    Poprvé to přímo na bránu zkoušel také Gnabry, který nemířil vůbec špatně. Nakonec se jeho zakončení stočilo kousek vedle tyče.
     
    83
    Gnabry to ihned po zpracování zkoušel přihrávkou na Müllera, který se k míči vůbec nedostal. Mnichovský velkoklub bude alespoň vhazovat.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Hertha má v posledních minutách velké štěstí, Kraft ale stále drží čisté konto.
     
    81
    Na opačné straně to Selke zkoušel nezištnou přihrávkou na Dudu, před kterým včas zasáhl Boateng. Bayern se okamžitě žene na druhou stranu.
     
    80
    Bayern opět pořádně přidal, nyní měl soupeř obrovské štěstí. Na zadní tyči se do vzduchu dostával Lewandowski, který trefil pouze nohu brankáře.

    David Suchý

    Branky: 23. Ibišević (pen.), 44. Duda (Lazaro)

    Karty:   40. Ibišević (HER), 90+1. Dilrosun (HER), 90+4. Duda (HER) – 48. Kimmich (BAY)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:12. Rohy: 1:11. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:10.
    Hertha BSC: Kraft – Lazaro, Stark, Rekik, Mittelstädt – Skjelbred, Maier – Kalou (70. Leckie), Duda, Dilrosun (90+1. Jastrzembski) – Ibišević (C) (53. Selke).
    Náhradníci: Klinsmann – Dárdai, Plattenhardt, Lustenberger, Selke, Leckie, Jastrzembski.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Kimmich, Süle, J. Boateng, Alaba – James Rodríguez (72. Wagner), Th. Alcântara, Sanches (63. Gnabry) – Robben (52. T. Müller), Lewandowski, Ribéry.
    Náhradníci: Ulreich – T. Müller, Hummels, Gnabry, Wagner, Javi Martínez, Meier.

    Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim
    bahis siteleri