Bohemians – Ne 6:8 (kon.) | Chodov – Slavia Plzeň 14:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 11:2 (kon.)
Ostrava – Židenice 5:2 (kon.) | Liberec – Střešovice 3:4 (po pr.) | Jičín – Panthers 5:6 (po pr.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
5:2 (1:0, 4:0, 0:2)
K1 Florbal Židenice
Pátek 28.09.2018, 18:00 • ČPP Aréna Ostrava • Extraliga žen • 4. kolo
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek svátečního večera. (19:49:52)
     
    Židenice v poslední periodě zvládly jen korigovat stav duelu, když vstřelily dvě branky z holí Evy Smutné a havířovské posily Venduly Šimonové. Ostravanky tak pokračují v suverénní jízdě, když si připisují čtvrtou výhru v nové sezóně. Pro Židenice je to naopak třetí prohra po čtyřech odehraných kolech.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Lišková vyslal do útočného výpadu Vrlíkovou, ta si ale nedokázala dostatečně zpracovat skákající míček, a ten tak skončila až u Remešové.
     
    58:31
    Pospíšilová si pěkně prostrčila míček přes dvě hráčky, sama si jej však poslala příliš daleko na to, aby jej dostihla dřív než brankářka Lišková.
     
    57:44
    Oddechový čas pro Židenice.
     
    56:29
    Židenice právě vstřelily branku!
    Kajfoszová nedokázala zpracovat skákající míček, čehož skvěle využila VENDULA ŠIMONOVÁ, když se jej zmocnila právě ona a svižnou ranou nedala Liškové žádnou šanci. Bez asistence.
     
    56:02
    Na zemi zůstává otřesená Kapcová, která byla zřejmě zasažena někam do oblasti lícní kosti, když si právě tuhle oblast přidržuje svou rukou.
     
    55:38
    Nedovolená hra Židenic dává Ostravankám další možnost rozehrávky míčku při klidovém stavu.
     
    54:38
    Žurková předvedla něco ze své rychlosti, když předběhla hned dvě ze soupeřek a za brankou Židenic se znovu zmocnila míčku, se kterým hledala Kajfoszovou před brankou, leč neúspěšně.
     
    53:25
    Grossová se protlačila i přes dvě hráčky soupeřek. O míček ji ale připravila třetí z hráček Židenic, na kterou už její kličky nestačily.
     
    52:22
    Káčová se zmocnila míčku za svou brankou, odkud s ním vyjela až na polovinu palubovky, kde jej předala zpět na své spoluhráčky. Ty znovu uklidňují hru.
     
    51:01
    Toho se ujmula Kateřina Rybníčková, která se ale dopustila hry s míčkem směrem dozadu, což pravidla při trestném střílení nedovolují. Rozhodčí tak její pokus přerušili dřív, než se hráčka hostí vůbec dostala k zakončení.
     
    51:01
    Rozhodčí nařizují trestné střílení pro Židenice!
     
    50:20
    Židenice uklidnily hru za svou brankou a hledají cestu před branku Liškové.
     
    49:36
    Hráčky hostí se málem dočkaly druhého gólu. Proti ale byla brankářka Lišková, která míček vyrazila za branku.
     
    48:54
    Ostravanky si znovu jen vyměňují míček na své polovině a ukrajují vteřinky ze třetí třetiny.
     
    47:44
    Kapcové se už už po vybojovaném míčku dostávala před Remešovou, brankářka hostí byla ale rychlejší a míčku se zmocnila dříve právě ona.
     
    46:38
    Žurková měla na hokejce svou čtvrtou branku v dnešním zápase po svižné přihrávce spoluhráčky, míček ale nedokázala usměrnit dostatečně přesně na to, aby jej dostala do prostoru tří tyčí.

    Daniel Gargulák


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Žurková (Grossová), 22. Žurková (Kajfoszová), 32. Žurková (Kajfoszová), 38. Kapcová (Vrlíková), 38. Grossová (K. Hudáková) – 44. Smutná, 57. Šimonová


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lišková (Dupčáková) – Kotzurová, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Žurková, Vrlíková, Lacková – Káčová, Šromotová, Kapcová – K. Hudáková, P. Hudáková
    K1 Florbal Židenice: Remešová (Krištofová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Knapová, Pospíšilová – Janečková, Smutná, Hnátková – Rybničková, Hřebíčková, Nečasová – Indrová, Chromá, Švehlová – Běhounková, Dernerová, Šimonová

    Rozhodčí: Petřík, Podlesný
    thejrc.org