Kladno – Prostějov 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Přerov 2:3 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 4:3 (po pr.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:2 (kon.) | Třebíč – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Poruba 2011 6:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 29.09.2018, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Tomáš PŠENIČKA - 2:3
     
    59:08
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    No a máme tady ještě drama! Slovan se delší dobu držel v pásmu a puk se nakonec dostal mezi kruhy, kde stál volný TOMÁŠ PŠENIČKA a jeho pokus doklouzal až za čáru. Slovan ještě žije. Asistence: Josef Jícha, Jakub Březák.
    57:43 Jakub CHRPA - 1:3
     
    57:43
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Lukáš Klimeš dnes nakonec nulu neudrží! JAKUB CHRPA byl v útočném pásmu jako tank a nakonec dokázal na několik pokusů dostat puk do branky a možná ještě zadělat na drama. Bez Asistence.
    56:37 Darek HEJCMAN - 0:3
     
    56:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Místo dramatu přichází definitivní pojistka! DAREK HEJCMAN dostal ideální přihrávku před branku a trefil přímo pod ruku Dlouhého. Nutno ocenit skvělou práci Popelky, který vybojoval puk a našel svého spoluhráče. Asistence: Michal Popelka.
    22:20 Jakub FERENC - 0:2
     
    22:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Opět povedený start do třetiny a je z toho branka. Zbořil se zmocnil puku, předvedl otočku, za kterou by se nemusel stydět ani Tomáš Verner a puk se nakonec dostal až před JAKUBA FERENCE, který přidává svůj druhý bod v zápase a navyšuje vedení. Asistence: Mikuláš Zbořil, Jaroslav Moučka.
    02:03 Roman PŠURNÝ - 0:1
     
    02:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rychlá přesilovková kombinace končí vedoucí brankou! Puk se od Popelky dostal na volného ROMANA PŠURNÉHO, který měl před sebou pouze odkrytou branku, do které bezpečně uklidil volný puk. Asistence: Michal Popelka, Jakub Ferenc.
    Marken.cz

    Jan Melicher

    Branky a nahrávky: 58. Chrpa, 60. Pšenička (Jícha, Březák) – 3. Pšurný (Popelka, Ferenc), 23. Ferenc (Zbořil, Moučka), 57. Hejcman (Popelka)


    HC Slovan Ústí nad Labem: J. Dlouhý (Groh) – Jeřábek, Weinhold, Březák, M. Jandus, M. Vágner, Zukal, Mert – D. Merta, Vrdlovec, Chlouba – T. Jandus, Pšenička, Jícha – Melka, Roubík, Tůma – Chrpa, Planý.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala, Malina, Zbořil, R. Černý, Padrnos, Ferenc – Rachůnek, T. Sýkora, T. Doležal – Popelka, Pšurný, Sikora – Hejcman, Navrátil, Š. Kratochvíl – Moučka, Goiš.

    Rozhodčí: Wagner, Vokřál – Kokrment, Podrazil
    bahis siteleri