Kladno – Prostějov 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Přerov 2:3 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 4:3 (po pr.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:2 (kon.) | Třebíč – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Poruba 2011 6:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (2:0, 1:0, 3:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 29.09.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:39:21)
     
    59:25
    Rác nyní vybídl ke skórování svého spoluhráče Karafiáta, tomu se však kotouč zamotal mezi bruslemi, ale dnes už to Vsetín zvládne a připíše si čtvrtou výhru v řadě.
     
    58:53
    Vsetín kontroluje kotouč, ale není usazen v útočném pásmu, vzhledem k aktuálnímu času utkání to však zelenožluté borce mrzet nemusí.
     
    58:13
    Poruba se bude v závěru utkání bránit početní výhodě Vsetína, menší trest pro Daniela Krenželoka.
     
    58:01
    Fanoušci Vsetína již mají o osudu utkání jasno, Lapačem se nese vítězný chorál Valachů legendární vysoký jalovec.
     
    57:40
    Jonák s Robem nyní názorně ukazují, proč jsou nejproduktivnějšími hráči Vsetína, s obranou Poruby si prakticky dělají co chtějí a nyní jejich další kombinaci zastavil až brankář Dolejš.
     
    56:10
    Vsetín momentálně předvádí svou herní pohodu, nyní se po kombinaci Valachů snažil zakončit Rác a jeho rána jen těsně minula porubskou svatyni.
     
    55:14
    Na druhé straně se snažil vedení Vsetína zmírnit Pytlík, ale narazil na připraveného Šelepněva, jenž jeho střelu lapil a hru přerušil.
    54:30 BŘEZINA - 6:2
     
    54:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši znovu odskakují na rozdíl čtyř branek! Tohle byla opravdu pohodlná akce, Jonák zpoza branky vybídl ke skórování DAVIDA BŘEZINU, ten se nijak nerozmýšlel a okamžitě vypálil, načež rozvlnil již pošesté síť za bezmocným Dolejšem. Asistence: Vít Jonák.
     
    53:57
    Baláž, podpořen vstřelenou brankou do sítě Vsetína, vede kotouč skrz útočné pásmo a snaží se své spoluhráče přinutit k vytvoření kombinace.
     
    53:20
    Dnešní utkání sleduje 3170 diváků.
     
    52:52
    Vsetín se snaží na nepozornost ve svém obranném pásmu rychle zapomenout a rozjíždí další útočnou akci.
    51:54 Jozef BALÁŽ - 5:2
     
    51:54
    Poruba právě vstřelila branku!
    Snížení ze strany ostravského týmu! Po kombinaci červenobílých dostal kotouč na hůl JOZEF BALÁŽ a pohotovou střelou překonal brankáře Šelepněva. Bez asistence.
     
    51:41
    Exvsetínský obránce Krenželok nyní motal hlavu svým kolegům v útočném pásmu, nic kloudného ale nevymyslel, neboť mu chyběla koorperace jeho spoluhráčů.
     
    50:59
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    50:44
    Nyní se však Valaši dostali v početní výhodě na dosah šesté branky! Jonák servíroval Robovi, který vypálil z první, avšak Dolejš se pohotově přemístil a další pohromě ve své síti zabránil!
     
    49:03
    Vsetínu se v přesilové hře opět nevede, Valachům jakoby seděla více hra v plném počtu hráčů na ledě.
     
    48:59
    Další komplikace pro Porubu, dvě minuty za podrážení odsedí Marek Slavík.
     
    48:42
    Vsetínský Březina je i nadále hladový po gólech, nyní se s kotoučem ocitl mezi kruhy, to když projel mezi porubskými obránci, zastavit jej musel až pohotový zákrok brankáře Dolejše.
     
    47:57
    Vsetín hraje opět v pohodě, nyní mohl vedení domácího celku navýšit Březina, ale tentokrát jej vychytal pozorný brankář Dolejš.
     
    46:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do čtyřbrankového náskoku! Ihned po buly ve středním pásmu rozjel útočnou akci Kuronen a přihrávkou přes šíři pásma našel ROMANA RÁCE, jenž se se svou střelou nemýlil a Valaši mají nyní opravdu výborně nakročeno k dalšímu tříbodovému zisku. Asistence: Mikael Kuronen.
    46:03 RÁC - 5:1
    45:29 David BŘEZINA - 4:1
     
    45:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši vsítili uklidňující čtvrtou branku a berou si zpět tříbrankový náskok! Vše začalo u Mikuše, jenž od modré čáry vypálil, jeho pokus Dolejš vyrazil a z otočky mezi kruhy pálil Kopta, také jeho pokus porubský brankář pouze vyrazil a to na DAVIDA BŘEZINU, jenž se z voleje nemýlil. Asistence: Ondřej Kopta, Peter Mikuš.
     
    44:50
    Nyní se ke střele dostal porubský Gazda, jeho rána měla potřebnou razanci, ale trefila pouze připraveného brankáře Šelepněva.
     
    44:31
    Valachům se daří držet hosty na uzdě pouze do úrovně středního pásma, dál se momentálně zelenožlutí nedostávají.
     
    43:40
    Porubě se podařilo snížit, ale žádné větší nadšení se u hostů nepodaří prosadit, Vsetín poctivě brání svou obrannou modrou čáru a nepouští červenobíle k žádně větší aktivitě.
     
    42:37
    Hostující brankář Dolejš se snažil rychle rozehrát, ale jeho nahození vychytal útočící Rác, jenž si kotouč zpracoval a okamžitě zamířil na porubskou branku, vítkovický brankář ve službách Poruby se však stačil včas zorientovat a hrubé chybě zabránil.
    41:34 Radim TOMAN - 3:1
     
    41:34
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba snižuje vedení Vsetína! Kotouč se v útočném pásmu dostal na hůl RADIMA TOMANA a ten dokázal prostřelit vsetínského brankáře Šelepněva. Asistence: Samuel Ollender.
     
    41:09
    Jonák už byl nyní v ideální střelecké pozici, když kotouč dostal na vrchol mezi kruhy, možná uspokojen aktuálním stavem vylepšoval pozici pro svého spoluhráče Roba, ten však přihrávkou nedostal ideálně na svou hůl a ze slibně vznikající příležitosti nic nebylo.
     
    40:30
    Třetí třetina byla odstartována, Poruba se marně pokoušela usadit v útočném pásmu a nyní je na kotouči domácí Vsetín.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vsetín během druhé třetiny navýšil své vedení na tříbrankový náskok. Objektivně musíme konstatovat, že domácí tým je tvůrcem hry a svůj nabitý náskok si s přehledem hlídá. Poruba to má dnes těžké. Ostravanům se nedaří přechod do útočného pásma a jen zřídkakdy vyvedou z míry pozorného brankáře Šelepněva. Naproti tomu Vsetín nemá kam spěchat, trpělivě čeká na chyby porubských hráčů a vyráží do nebezpečných protiútoku. Poruba dostala v závěru druhé třetiny možnost zahrát si ve dvojnásobné početní výhodě, ale ani ta nevedla k její první brance v dnešním utkání, naopak spíš zvýšila sebevědomí u domácích borců, kteří se obětavě vrhají do střel hráčů soupeře a dokazují svou touho pro dnešní vítězství. Uvidíme, zda se na hře Poruby něco změní v závěrečné třetině, která odstartuje mezi valašskými kopci v 19:06.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Valaši obětavě brání, nyní schytal ránu Luboš Rob, Poruba nicméně drží útočné pásmo.
     
    38:46
    Valaši se osvobozují a krom zmiňované střely, kterou schytal Teper, si Ostravané nic nevypracovali.
     
    38:28
    Vsetín ve čtyrech.
     
    38:13
    Teper se nyní obětavě vložil do rány Ovčačíka, i když vsetínský obránce zůstal na ledě otřesen, tak Poruba pokračuje v kombinaci.
     
    37:59
    Poruba si zahraje ve dvojnásobné početní výhodě a bude to trvat devětadvacet vteřin, dvě minuty za vysokou hůl pro domácího Víta Jonáka.
     
    37:41
    Tudy cesta nepovede, Luboš Rob názorně ukázal, že ve vlastním obranném pásmu nehodlá trpět kombinaci soupeře a odpálil kotouč až k Dolejšovi.
     
    37:01
    Valaši zatím kontrolují hru i v absenci jednoho hráče, Slováček před chvíli pohodlně vyhodil.
     
    36:28
    Možnost pro Porubu, dvouminutový trest byl udělen Davidu Březinovi, jenž se dopustil sekání.
     
    35:48
    Rob opět kouzlil v útočném pásmu, zadovkou poslal kotouč na Jonáka, jenž stál v ideální pozici před porubskou branku, kotouč však ideálně netrefil, což bylo nyní štěstí pro Porubu.
     
    34:48
    Hra se ve druhé třetině nese v rychlém tempu, nepřerušuje se a Vsetín kontroluje kotouč, zatím nic nenasvědčuje tomu, že by dnešní utkání mělo být mimořádně zdramatizováno.
     
    33:39
    Valaši v brejkové situaci! Rob našel přihrávkou přes šíří pásma Podešvu, ten okamžitě pálil z voleje, ale jeho rána porubskou branku minula, nicméně Vsetín je při svých útočných výpadech velmi nebezpečný!
     
    33:15
    Porubský Jáchym zavezl kotouč do útočného pásma, ale zde marně hledal své spoluhráče, Vsetín obrací hru.
     
    32:18
    Hra běží poměrně rychle, rozhodčí nemají důvod k přerušení, tento stav maximálně vyhovuje domácímu Vsetínu, protože Porubě se příliš s pukem na holích nedaří a Ostravané jsou i vzhledem ke stavu utkání odkázaní tvořit hru, Valaši trpělivě vyčkávají.
     
    31:41
    Nepovedená rozehrávka Vsetína končí zakázaným uvolněním.
     
    30:46
    Valaši nepovolují ostravskému týmu delší pobyt v útočném pásmu a velmi rychle odzbrojují porubské vetřelce ve vlastním obranném pásmu.
     
    29:59
    Vsetín hraje v pohodě, nyní se nebezpečnou střelou prezentoval Pechanec, Dolejš byl však připraven a šanci vsetínského hráče zlikvidoval.
     
    28:53
    Vsetín v poklidu kontroluje hru, otřesená Poruba se zatím nemůže dostat do zápasu.
     
    27:49
    Porubský Jáchym se nyní snažil změnit stav utkání, ale jeho střela skrz obránce nijak zvlášť pozorného Šelepněva nerozhodila.
    27:09 Peter MIKUŠ - 3:0
     
    27:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru! PETER MIKUŠ se na modré čáře pomazlil s kotoučem a poté jej vystřelil vstříc porubské bráně, svého rozhodnutí nemusel litovat, ba právě naopak, jeho střela doplachtila až za brankáře Dolejše. Asistence: Martin Podešva.
     
    26:43
    Poruba ovšem ihned vyhazuje, Vsetín musí začít od vlastní brány.
     
    26:36
    Poruba opět fauluje, konkrétně Ovčačík jenž se dopustil hákování. Vsetín má možnost navýšit svůj náskok.
     
    25:37
    Jonák nyní propasíroval přes šíří středního pásma přihrávku na Březinu, ten už postupoval vstříc porubskému brankář Dolejšovi, ale jeho koncovka šťastná nebyla, neboť porubský brankář úspěšně zasáhl!
     
    24:43
    Nyní se kotouč dostal na hůl Ollendera, jenž byl před Šelepněvem zcela osamocen a bekhendem zkoušel vsítit kontaktní branku Poruby, brankář Vsetína ovšem zachoval klid a slibnou příležitost porubského útočníka vychytal.
     
    24:07
    Poruba hraje v plném počtu.
     
    23:46
    Ne, Valachům to v přesilovce opravdu nejde, střela Březiny z mezikruží nemohla Dolejšovi nadělat žádné problémy, zvlášť když porubský brankář na pokus vsetínského útočníka velmi dobře viděl.
     
    22:54
    Poruba ve čtyrech, zelenožlutým se zatím v přesilové hře vůbec nedaří.
     
    22:07
    Vsetín bude mít nyní možnost dvojnásobné přesilové hry, menšího trestu se dopustil Jan Káňa a svůj tým oslabí na dvě minuty za podrážení, Vsetín má nyní k dispozici sedmačtyřicet vteřin přesilové hry pěti proti třem.
     
    21:24
    Poruba se zatím brání dobře, Valaši nejsou usazeni ani v útočném pásmu.
     
    20:53
    Poruba se bude muset znovu bránit početní výhodě Vsetína, dvě minuty za hákování fasuje Krenželok, když musel zatáhnout za záchrannou brzdu při příležitosti Luboše Roba.
     
    20:11
    Poruba kompletní.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Skončila první třetina utkání mezi domácím Vsetínem a hosty z Poruby. Po úvodním vzájemném oťukávání měla první příležitost pro rozvíření vod hostující Poruba. Nabídnutou přesilovou hru ovšem Ostravané nevyužili a Valaši trestali. Při plném počtu hráčů se jako první prosadil Pechanec, aby jej o necelou minutu později napodobil Jonák. Vsetín zatím kontroluje hru a po zásluze drží dvoubrankové vedení. Prostřední dějství na Lapači vypukne v 18:18.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Vsetín mohl jít do tříbrankového trháku! Po rychlém přechodu přes střední pásmo směřoval Rác přihrávku na Podešvu, který okamžitě pálil z voleje a jeho střela směřovala mezi nohy brankáře Dolejše, ten však dokázal betony včas zaklapnout a tutovou šanci Valachů zlikvidoval!
     
    19:22
    Porubští to nyní dělají výborně, kotouč putuje ze středního pásma zpět na obránce Poruby a tímhle způsobem sbírají Ostravané cenné vteřinky.
     
    18:54
    Poruba se osvobozuje, Valaši se zatím nedostali k přímému ohrožení Dolejšovy svatyně.
     
    18:11
    Vsetín si zahraje přesilovou hru, dvě minuty za nedovolené bránění fasuje Samuel Ollender.
     
    17:04
    Valaši budou hrát přesilovou hru, právě probíhá signalizovaná výhoda.
     
    16:50
    Vsetín se snaží tvořit hru a vymýšlí útočné výpady do porubské obranné třetiny, naproti tomu Ostravané, jakoby se všemi možnými prostředky snažili ubránit zelenožlutým vlnám, jejich hra zatím postrádá systém.
     
    15:32
    Vsetínská obrana nyní nechala opomenutého Pytlíka, jeho únik ale zakončením neskončil, neboť bleskový návrat předvedl bránící Kopta a znemožnil porubskému mladíkovi zakončení.
     
    15:14
    Porubě se momentálně nedaří přechod přes střední pásmo, kotouče získávají vsetínští borci, kteří se snaží o maximální zaměstnanost porubské obrany.
     
    14:52
    Slibná kombinace Valachů, která vznikla ihned po vhazování. Rob směřoval přihrávku mezi kruhy svému parťákovi Jonákovi, ten okamžitě zamířil ke střele, ale na jeho úmysl byla připraven lapačka brankáře Dolejše.
     
    14:04
    Jankovský se snažil Šelepněva překvapit střelou z ostrého úhlu, ale vsetínský brankář měl bližší tyč pokrytou a šanci porubského útočníka zneškodnil.
     
    12:42
    Poruba se snaží oklepat ze vsetínské sprchy, ale rozehrávka se zatím Ostravanům nedaří.
    11:45 Vít JONÁK - 2:0
     
    11:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín jede! Druhou branku Valachů vstřelil VÍT JONÁK, jenž obdržel přihrávku od mantinelu od Pechance a překonal brankáře Dolejše. Asistence: Antonín Pechanec, Ondřej Slováček.
    10:30 Antonín PECHANEC - 1:0
     
    10:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otevírají skóre zápasu! Ještě než se zrodila první branková událost, musel si vsetínský brankář Šelepněv poradit s tutovkou Pytlíka. Z následného protiútoku ovšem Kucharczyk naservíroval kotouč ANTONÍNU PECHANCOVI a vsetínský útočník dokázal kotouč propasírovat do branky mezi betony brankáře Dolejše. Asistence: Jakub Jenáček.
     
    09:16
    Vsetín se osvobozuje.
     
    08:17
    Vsetín si vypracovával tlak v útočném pásmu, ale s aktivitou to přehnal Radim Kucharczyk a díky jeho provinění budeme svědky první přesilové hry v dnešním utkání, kterou si zahraje hostující Poruba.
     
    07:38
    Kuronen nyní vyvezl kotouč do útočného pásma, kde našel Březinu, ten ještě vylepšil pozici pro Kucharczyka, ale jeho rána byla zablokována bránícími hráči Poruby.
     
    06:30
    Vsetín zahrával slibný protiútok, Rob se dostal ke kotouči za útočnou modrou čárou, ale marně hledal své spoluhráče, porubští obránci pochopitelně nehodlali trpět Robovo škvrdlání kotoučem a vsetínského útočníka odzbrojili.
     
    05:55
    Omlouváme se za internetové výpadky v přenosu, nyní už by mělo být vše v pořádku. Utkání se zatím odehrává bez větších brankových příležitostech na obou stranách.
     
    02:47
    Vsetín se zkouší usadit v útočném pásmu a vymyslet útočnou kombinaci, Valaší drží kotouč, ale k ohrožení branky Poruby se zatím nedostávají.
     
    01:55
    Kotouč opustil ledovou plochu a vhazovat se bude před porubským brankářem Dolejšem.
     
    01:23
    Úvod utkání je ve znamení vzájemného oťukávání, Vsetín zatím doplácí na nepřesnost v přihrávkách.
     
    00:39
    Valachům se zatím nedaří rozehrávka, kotouč sice putuje do obranného pásma Poruby, ale tam si jej přebírají obránci hostujícího týmu.
     
    00:05
    Na úvodním vhazování byl úspěšnější vsetínský Rác, Valaši zakládají první útočnou akci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou hezký podvečer ze Vsetína. Oba celky již nastoupily na ledovou plochu a hlavní rozhodčí jsou připraveni zahájit toto utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Rudl, Mikuš, Hryciow, Slováček, Jenáček, Teper, Ondračka – Kuronen, Rác, Karafiát – Rob, Pechanec, Jonák – Březina, Kucharczyk, Kopta – Šilhavý, Podešva, Jindra.

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Kůdela) – Dundáček, Ovčačík, D. Krenželok, Gazda, Urbanec, Slavík – J. Káňa, Hudeček, Illéš – Vymazal, Zdeněk, Tomi – Toman, Baláž, Ollender – Jankovský, T. Jáchym, Pytlík – Kanko.
     
    VHK ROBE Vsetín: Vsetínský tým se po nepříliš oslnivém úvodu zvedá a konečně se mu podařilo naplno bodovat ve více zápasech za sebou. Momentálně si Valaši drží vítěznou šňůru čítající tři vítězství. Naposledy se vsetínský Lapač radoval ve středu proti Frýdku-Místku, když Vsetín uhájil těsné vítězství 3:2. Ještě před tím si zelenožlutí poradili s celky Litoměřic (4:3) a nevyzpytatelné Třebíče (3:2). Trenérům Dopitovi a Jenáčkovi se pomalinku ale jistě tenčí marodka a na herním projevu týmu to jde znát.

    Vsetínskou branku zatím ve většině případu hájil běloruský reprezentant Jan Šelepněv, vsetínská posila si zatím drží úspěšnost zákroků 88,65 a nejspíš by byl sám rád, kdyby mu obránci pomohli především v koncovkách utkání, kdy maskovaný muž Vsetína přichází o možnost lepších statistik. Defenzíva Vsetína se zatím opírá o trojici odchovanců, překvapivými výkony se prezentuje mladičký Jakub Jenáček (1+3). Daří se také Ondřeji Slováčkovi, zraněný kapitán Ondřej Holomek zatím svému týmu pomohl čtyřmi asistencemi.

    Nejproduktivnějšími útočníky Vsetína jsou zatím jihočeské posily Luboš Rob s Vítem Jonákem, oba borci mají shodnou bilanci 5+6. Neztrácí se ani slezská akvizice Antonín Pechanec (4+6). Valaši budou na domácím ledě usilovat o čtvrté vítězství v řadě, pokud se to zelenožlutým Valachům podaří, pak si budou moct dopřát klidné týdenní volno, neboť další zápas odehrají až příští sobotu proti Benátkám nad Jizerou.
     
    HC RT TORAX Poruba 2011: Porubský nováček již před začátkem sezony prohlašoval, že v Chance lize nehodlá hrát druhé housle a ostravský klub se zatím opravdu činí. Poruba vyhrála hned čtyři úvodní duely, mezi nimi si dokázala připsat cenný skalp Kladna nebo Havířova, se kterým má klub derby. První porážka Ostravanů se dostavila až v 5. kole na ledě Třebíče, nicméně červenobílí brali alespoň bod. Opravdu první ztráta přišla až v kole šestém, to když na domácím ledě svěřenci trenérů Sršně a Flašara podlehli těsně Litoměřicím 4:5. Před volným kolem si pak Poruba spravila chuť v dalším derby, v Polárce ve Frýdku-Místku zvítězila těsně 4:3.

    Porubský kádr se v nové soutěži opírá o schopnosti Daniela Dolejše. Vítkovický brankář uplatňuje v Chance lize své nabité extraligové zkušenosti a doposud si drží skvělou úspěšnost zákroků ve výši 93,45%. Obranné řady drží další vítkovický borec Daniel Krenželok i pro něj bude utkání se Vsetínem speciální, vždyť vloni hájil právě barvy Valachů, momentálně je však v Porubě a vede si dobře, bilance 1+2 včetně tří plusových bodů budiž jasným důkazem. Porubská defenzíva spoléhá také na zkušenosti Ctirada Ovčačíka, proti Vsetínu nastoupí také Filip Dundáček, jenž vloni pomáhal Vsetínu při adaptaci ve druhé nejvyšší soutěži.

    Útočnou sílu Poruby zatím nejlépe prezentuje Jakub Illéš, vítkovický odchovanec vrací trenérům svěřený ice-time a momentálně vede klubovou produktivitu se ziskem sedmi kanadských bodů. Vsetínská obrana bude muset dávat pozor také na schopnosti Josefa Baláže (3+3) či Radima Tomana (2+4). Porubský tým je v ideální konzistenci a zatím je příjemným překvapením nového ročníku Chance ligy, překvapí i na Lapači?
     
    Dobrý den ze Vsetína. Na Lapači se schyluje k bitvě dvou ještě nedávno druholigových celků. Fanoušci obou klubů mají v živé paměti soupeření o druholigový triumf z play-off 2017 a nejen to, vždyť cesty Vsetína a Poruby se křížily hned v osmi sezonách v řadě. Nyní se opět oba kluby setkaly ve stejné soutěži, tentokrát v Chance lize, což byl dlouhodobý cíl jak na severu Moravy tak i na Valašsku. Jak dopadne jejich první soutěžní měření sil v Chance lize?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 11. Pechanec (Kucharczyk), 12. Jonák (Pechanec, Slováček), 28. Mikuš (Podešva), 46. Březina (Kopta, Mikuš), 47. Rác (Kuronen), 55. Březina (Jonák) – 42. Toman (Ollender), 52. Baláž


    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Rudl, Mikuš, Hryciow, Slováček, Jenáček, Teper, Ondračka – Kuronen, Rác, Karafiát – Rob, Pechanec, Jonák – Březina, Kucharczyk, Kopta – Šilhavý, Podešva, Jindra.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Kůdela) – Dundáček, Ovčačík, D. Krenželok, Gazda, Urbanec, Slavík – J. Káňa, Hudeček, Illéš – Vymazal, Zdeněk, Tomi – Toman, Baláž, Ollender – Jankovský, T. Jáchym, Pytlík – Kanko.

    Rozhodčí: Souček, Šutara – Kreuzer, Coubal.

    Diváci: 3150
    ocianews.com