Hoffenheim – RB Lipsko 1:2 (kon.) | Norimberk – Düsseldorf 3:0 (kon.) | Schalke – Mohuč 1:0 (kon.)
Stuttgart – W. Brémy 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Mönchengladbach 2:2 (kon.) | Leverkusen – Dortmund 2:4 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
2:1 (1:0)
Werder Brémy
Sobota 29.09.2018, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:31:44)
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 10:10. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 17:16.
     
    Tak je zde konec utkání, ve kterém si nakonec připsal domácí tým první výhru v nové sezóně! Brémy sice dokázaly v deseti vyrovnat, když neskutečnou minelu předvedl Zieler, který si vstřelil vlastní branku. Jenže po šesti minutách znovu vedl Stuttgart, za které se prosadil Castro skvělou střelou na zadní tyč.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dobrá pozice pro Castra nekončí jeho dnešní druhou brankou v utkání! Ten pálil na přední tyč, ale zde byl Pavlenka připraven!
     
    90+2
    Útoky nám létají ze strany na stranu. Werder se ovšem nemůže dostat do dobré příležitosti. Na druhé straně dobře zafungovala obrana.
     
    90+1
    Znovu v akci González! Ten sice střídal až v průběhu druhého poločasu, šanci si ale vytvořil mnoho. Tentokrát mířil těsně vedle Pavlenkovy brány.
     
    90+1
    Rozhodčí nastaví čtyři minuty!
     
    90
    Stuttgart naprosto zahazuje své šance a ještě by ho to mohlo mrzet! Tentokrát si to chtěl ťukanou připravit do prázdné brány, ale o míč přišel.
     
    89
    Neskutečná šance domácích neskončila brankou! Gonzáles si naběhl před branku, kam mu byl adresován pas. Domácí útočník ale balón vůbec netrefil!
     
    87
    Jeden útok střídá druhý. Tentokrát přišel další centr do vápna Stuttgartu. Znovu se ovšem míče zmocnil Zieler, jehož tým stále hájí jednobrankový náskok.
     
    86
    Další šance domácích sice brankou skončila, jenže ta není správně uznána! Hráč Stuttgartu byl v momentě přihrávky v jasném ofsajdu, který byl odpískán.
    85. Skvělý zákrok Pavlenky.
     
    85
    Parádní Pavlenkův zákrok! Proti tomu šel osamocený Nicolás González, který si ho chtěl obhodit, jenže hostující brankář předvedl skvělý zákrok.
     
    84
    Brémy se ale ještě nevzdávají! Přišel přízemní centr do vápna, jenže zde ho domácí obrana dokázala bez větších potíží odpálit mimo nebezpečí.
     
    82
    Domácí hráče vstřelená branka hodně nakopla. Do konce utkání zbývá nějakých deset minut i s nastavením. Stuttgart je blízko třem bodům.
     
    80
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Juja Osako, přichází Florian Kainz.
     
    79
    Dobrý centr mířil do šestnáctky domácího týmu. Tam byl připravený Martin Harnik, jenže těsně před ním odehrála balón obrana Stuttgartu.

    Denisa Józsová

    Branky: 19. Donis (Didavi), 75. G. Castro – 69. Zieler (vla.)

    Karty:   34. Mario Gómez (STU), 47. Donis (STU), 78. Thommy (STU) – 10. Veljković (BRM), 26. Bargfrede (BRM), 66. Osako (BRM)   36. Veljković (BRM)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 10:10. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 17:16.
    VfB Stuttgart: Zieler – Pavard, Sosa, Baumgartl, Beck – Gentner (74. N. González), Aogo (52. G. Castro), Ascacibar – Didavi – Mario Gómez, Donis (61. Thommy).
    Náhradníci: Grahl – Emiliano Insúa, Badstuber, Sarpei, Thommy, G. Castro, N. González.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, N. Moisander, Augustinsson (67. Harnik) – M. Eggestein, Bargfrede (67. C. Pizarro), Klaassen – Şahin – Osako (80. Kainz), M. Kruse.
    Náhradníci: Plogmann – Langkamp, Friedl, Kainz, C. Pizarro, Harnik, J. Eggestein.

    Rozhodčí: Welz
    thejrc.org